Kirjautuminen Shopifyhin

Voit kirjautua sisään Shopify-tilillesi käyttämällä Internet-selainta tietokoneella tai voit kirjautua sisään käyttämällä Shopify-sovellusta tabletilla tai mobiililaitteella. Shopify-sovellus toimii iOS-, iPadOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa.

Jos unohdat Shopify-tilisi salasanan, voit palauttaa salasanasi. Jos unohdat Shopify-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Jos haluat tehdä Shopify-tilistäsi suojatumman, harkitse ylimääräisen suojaustason lisäämistä ja kaksivaiheisen tunnistautumisen ottamista käyttöön.

Kirjaudu sisään Shopify-tilillesi.

Voit kirjautua sisään Shopify Adminiin käyttämällä Internet-selainta tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella. Tabletilla ja mobiililaitteilla voit kirjautua sisään myös Shopify-sovelluksella.

Huomaa: Jos olet kirjautunut aiemmin kauppaan samalla laitteella, kauppa saattaa jo näkyä kirjautumissivulla. Voit kirjautua sisään valitsemalla kauppasi, eikä sinua pyydetä antamaan sähköpostiosoitettasi.

Jos haluat kirjautua sisään Shopify Adminiin pöytäkoneella tai mobiililaitteella ilman Shopify-sovellusta, voit käyttää Internet-selainta ja kirjautua Shopify Adminiin samalla tavalla kuin kirjaudut sisään tietokoneella.

Vaiheet:

Kirjautuminen sisään useille Shopify-tilille

Voit kirjautua sisään useille tileille Shopify-sovelluksessa tablettia tai mobiililaitetta käyttäen. Et voi kirjautua sisään useille tileille tietokonetta käyttäen; voit vain siirtyä eri tilien välillä.

Kun olet kirjautunut sisään tilille, siitä tulee aktiivinen tili ja voit siirtyä tiliesi välillä

Vaiheet:

Kirjautuminen ulos Shopify-tililtä