Kirjautuminen Shopifyhin

Pääset Shopify-tilillesi kirjoittamalla https://www.shopify.com/login tietokoneen verkkoselaimeen. Voit myös kirjautua sisään Shopify-sovelluksen kautta tabletilla tai mobiililaitteella. Shopify-sovellus on yhteensopiva iOS-, iPadOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa.

Voit tehdä Shopify-tilistäsi suojatumman lisäämällä ylimääräisen suojaustason ja ottamalla kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön.

Jos sinulla on ongelmia kauppaan kirjautumisessa, voit kokeilla ensin vianmääritystä. Lue lisää kirjautumisongelmien vianmäärityksestä.