Kirjautuminen Shopifyhin

Voit kirjautua Shopifyhin tietokoneella tai iPhonen tai Androidin Shopify-sovelluksessa.

Jos annat väärän salasanan kirjautuessasi, sinua pyydetään seuraavalla kirjautumiskerralla vahvistamaan ettet ole robotti. Saat myös kehotuksen suorittaa vahvistusvaiheet, jos selaimesi on yksityisessä tai incognito-tilassa tai olet tyhjentänyt selaushistorian viimeisimmän Shopify-kirjautumisesi jälkeen. Jokaisen kuvan tulee olla latautunut kaikissa vahvistusvaiheissa ennen Vahvista-valinnan klikkaamista.

Lue lisää salasanan palauttamisesta(/manual/your-account/logging-in/reset-password). Jos unohdit sähköpostiosoitteen, jota käytät kirjautuessasi sisään Shopifyhin, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Shopify Adminiin kirjautuminen tietokoneella

1. Siirry Shopifyn kirjautumissivulle.

2. Anna kaupan verkkotunnus tai yksilöllinen kaupan verkkotunnus ja klikkaa Seuraava.

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa sitten Jatka.

4. Syötä salasanasi ja klikkaa sitten Kirjaudu sisään.

Asenna Shopify-sovellus ja kirjaudu sisään

1. Lataa Shopify-sovellus.
  2. Kun sovellus on asennettu, avaa se napauttamalla.
  3. Jos sinulla on jo Shopify-tili, napauta Kirjaudu sisään ja anna Shopify-kaupalle määritetty sähköpostiosoite ja salasana. Jos haluat luoda uuden Shopify-tilin, napauta Rekisteröidy.
  4. Jos yhteen sähköpostiosoitteeseen on linkitetty useita Shopify-kauppoja, kirjoita se verkkotunnus, johon haluat kirjautua sisään ja jonka loppuosa on .myshopify.com, ja napauta sitten Kirjaudu sisään.

5. Napauta Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään useille tileille

1. Kun olet kirjautunut Shopify-sovellukseen, napauta Kauppa.
  2. Napauta tilin nimeä näytön yläosassa.
  3. Napauta Kirjaudu sisään olemassa olevaan kauppaan.
  4. Syötä sille tilille määritetty sähköpostiosoite ja salasana, johon olet kirjautumassa.
  5. Napauta Kirjaudu sisään.

Tili, johon olet juuri kirjautunut sisään, on nyt aktiivinen tili. Jos haluat nähdä eri tilin tiedot, voit vaihtaa tiliä.

Näytä toinen tili

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa.
  2. Napauta tilin nimeä näytön yläosassa.
  3. Napauta tiliä, jota haluat tarkastella.

Kirjaudu ulos tililtä

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Valitse, haluatko kirjautua ulos vain aktiiviselta tililtä tai kaikilta tileiltä.
  3. Napauta Kirjaudu ulos.

Asenna Shopify-sovellus ja kirjaudu sisään

1. Lataa Shopify-sovellus.
  2. Kun sovellus on asennettu, avaa se napauttamalla.
  3. Jos sinulla on jo Shopify-tili, napauta Kirjaudu sisään ja anna Shopify-kaupalle määritetty sähköpostiosoite ja salasana. Jos haluat luoda uuden Shopify-tilin, napauta Rekisteröidy.
  4. Jos yhteen sähköpostiosoitteeseen on linkitetty useita Shopify-kauppoja, kirjoita se verkkotunnus, johon haluat kirjautua sisään ja jonka loppuosa on .myshopify.com, ja napauta sitten Kirjaudu sisään.

5. Napauta Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään useille tileille

1. Kun olet kirjautunut Shopify-sovellukseen, napauta Kauppa.
  2. Napauta tilin nimeä näytön yläosassa.
  3. Napauta KIRJAUDU SISÄÄN OLEMASSA OLEVAAN KAUPPAAN.
  4. Syötä sille tilille määritetty sähköpostiosoite ja salasana, johon olet kirjautumassa.
  5. Napauta KIRJAUDU SISÄÄN.

Tili, johon olet juuri kirjautunut sisään, on nyt aktiivinen tili. Jos haluat nähdä tiedot toisesta tilistä, johon olet kirjautuneena sisään, voit vaihtaa tiliä.

Näytä toinen tili

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa.
  2. Napauta tilin nimeä näytön yläosassa.
  3. Napauta tiliä, jota haluat tarkastella.

Kirjaudu ulos tililtä

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Valitse, haluatko kirjautua ulos vain aktiiviselta tililtä tai kaikilta tileiltä.
  3. Napauta Kirjaudu ulos.