Kirjautuminen Shopify-palveluun

Voit kirjautua Shopify-palveluun tietokoneella tai käyttämällä iPhonen tai Androidin Shopify-sovellusta.

Jos annat väärän salasanan kirjautumisen yhteydessä, sinua pyydetään seuraavan kirjautumisyrityksen yhteydessä vahvistamaan, että et ole robotti. Jos selaimesi on yksityisessä tai incognito-tilassa tai olet tyhjentänyt selaushistorian viimeisimmän Shopify-kirjautumisesi jälkeen, sinua pyydetään suorittamaan vahvistusvaiheet. Sinun täytyy odottaa, että kaikki kuvat ovat latautuneet jokaisessa vahvistusvaiheessa, ennen kuin valitset Vahvista.

Lisätietoja salasanan palauttamisesta on kohdassa Salasanan palauttaminen. Jos unohdat sähköpostiosoitteen, jota käytät kirjautuaksesi Shopify-palveluun, ota yhteyttä tukeen.

Shopify adminiin kirjautuminen tietokoneella

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn kirjautumissivulle.

2. Anna kaupan verkkotunnus tai yksilöllinen kaupan verkkotunnus ja napauta Seuraava.

1. Anna sähköpostiosoite ja napauta Jatka.

2. Anna salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Lisätietoja:

Asenna Shopify-sovellus ja kirjaudu sisään

Vaiheet:

1. Lataa Shopify-sovellus.
  2. Kun sovellus on asennettu, avaa se napauttamalla.
  3. Jos sinulla on jo Shopify-tili, napauta Kirjaudu sisään ja anna Shopify-kaupalle määritetty sähköpostiosoite ja salasana. Jos haluat luoda uuden Shopify-tilin, napauta Rekisteröidy.
  4. Jos yhteen sähköpostiosoitteeseen on linkitetty useita Shopify-kauppoja, kirjoita se verkkotunnus, johon haluat kirjautua sisään ja jonka loppuosa on .myshopify.com, ja napauta sitten Kirjaudu sisään.
  1. Napauta Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään useille tileille

Vaiheet:

1. Kun olet kirjautunut Shopify-sovellukseen, napauta Kauppa.
  2. Napauta tilin nimeä näytön yläosassa.
  3. Napauta Kirjaudu sisään olemassa olevaan kauppaan.
  4. Syötä sille tilille määritetty sähköpostiosoite ja salasana, johon olet kirjautumassa.
  5. Napauta Kirjaudu sisään.

Tili, johon olet juuri kirjautunut sisään, on nyt aktiivinen tili. Jos haluat nähdä eri tilin tiedot, voit vaihtaa tiliä.

Näytä toinen tili

Vaiheet:

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa.
  2. Napauta tilin nimeä näytön yläosassa.
  3. Napauta tiliä, jota haluat tarkastella.

Kirjaudu ulos tililtä

Vaiheet:

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Valitse, haluatko kirjautua ulos vain aktiiviselta tililtä tai kaikilta tileiltä.
  3. Napauta Kirjaudu ulos

Lisätietoja:

Asenna Shopify-sovellus ja kirjaudu sisään

Vaiheet:

1. Lataa Shopify-sovellus.
  2. Kun sovellus on asennettu, avaa se napauttamalla.
  3. Jos sinulla on jo Shopify-tili, napauta Kirjaudu sisään ja anna Shopify-kaupalle määritetty sähköpostiosoite ja salasana. Jos haluat luoda uuden Shopify-tilin, napauta Rekisteröidy.
  4. Jos yhteen sähköpostiosoitteeseen on linkitetty useita Shopify-kauppoja, kirjoita se verkkotunnus, johon haluat kirjautua sisään ja jonka loppuosa on .myshopify.com, ja napauta sitten Kirjaudu sisään.
  1. Napauta Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään useille tileille

Vaiheet:

1. Kun olet kirjautunut Shopify-sovellukseen, napauta Kauppa.
  2. Napauta tilin nimeä näytön yläosassa.
  3. Napauta KIRJAUDU SISÄÄN OLEMASSA OLEVAAN KAUPPAAN.
  4. Syötä sille tilille määritetty sähköpostiosoite ja salasana, johon olet kirjautumassa.
  5. Napauta KIRJAUDU SISÄÄN.

Tili, johon olet juuri kirjautunut sisään, on nyt aktiivinen tili. Jos haluat nähdä tiedot toisesta tilistä, johon olet kirjautuneena sisään, voit vaihtaa tiliä.

Näytä toinen tili

Vaiheet:

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa.
  2. Napauta tilin nimeä näytön yläosassa.
  3. Napauta tiliä, jota haluat tarkastella.

Kirjaudu ulos tililtä

Vaiheet:

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Valitse, haluatko kirjautua ulos vain aktiiviselta tililtä tai kaikilta tileiltä.
  3. Napauta Kirjaudu ulos.

Lisätietoja: