Kirjautuminen Shopifyhin

Voit kirjautua sisään Shopify-tilillesi Internet-selaimesta tietokoneella tai Shopify-sovelluksesta tabletilla tai mobiililaitteella. Shopify-sovellus toimii iOS-, iPadOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa.

Voit tehdä Shopify-tilistäsi suojatumman lisäämällä ylimääräisen suojaustason ja ottamalla kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön.

Kirjautuminen sisään Shopify-tilillesi

Voit kirjautua sisään Shopify Adminiin nettiselaimesta tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella. Tabletilla ja mobiililaitteilla voi kirjautua myös Shopify-sovelluksesta.

Huomaa: Jos olet kirjautunut aiemmin kauppaan samalla laitteella, kauppa saattaa jo näkyä kirjautumissivulla. Pääset kirjautumaan valitsemalla kaupan, ja sähköpostiosoitettasi ei enää pyydetä.

Jos haluat kirjautua sisään Shopify Adminiin tietokoneella tai mobiililaitteella ilman Shopify-sovellusta, voit käyttää selainta ja kirjautua sisään samoin kuin tietokoneella.

Vaiheet:

Kirjautuminen sisään useille Shopify-tileille

Voit kirjautua sisään useille tileille Shopify-sovelluksessa tabletilla tai mobiililaitteella. Useille tileille ei voi kirjautua tietokoneella; voit vain siirtyä eri tilien välillä.

Kun olet kirjautunut sisään tilille, siitä tulee aktiivinen tili ja voit siirtyä tiliesi välillä.

Vaiheet:

Shopifyn kirjautumistietojen palauttaminen

Jos unohdat tai kadotat Shopify-tilisi salasanan, voit nollata sen.

Jos unohdat Shopify-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Jos haluat päivittää Shopify-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen sisäänkirjautumista varten, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Kirjautuminen ulos Shopify-tililtä