Siirtyminen Shopify-kauppojen välillä

Jos sinulla on useita Shopify-kauppoja yhdistettynä samaan sähköposti­osoitteeseen, voit siirtyä niiden välillä ollessasi kirjautuneena Shopify Adminiin.

Seuraa useampaa kauppaasi samanaikaisesti

Kaupanvaihtajaan sisältyvät kaikki Shopify-kauppasi, joiden tileillä on käytössä sama sähköpostiosoite.

Lisäksi Shopify Plussassa kaupat on ryhmitelty kaupanvaihtajaan liiketoiminnan mukaan (perustuen Shopify-sopimuksiin).

Kauppojesi suojaamiseksi sinun on vahvistettava jokaisen kaupan sähköpostiosoite (kuten myös henkilöstösi osoitteet). Kun vahvistus on tehty yhdessä kaupassa, voit siirtyä muihin kauppoihin.

Määritä eri käyttöoikeudet käyttäjille eri kaupoissa

Tilin käyttöoikeudet ja muut asetukset ovat kauppakohtaisia. Kun vaihdat kauppaa kaupanvaihtajalla, olet kirjautuneena kyseisessä kaupassa käyttämälläsi tilillä.

Jos käytät Shopify-tiliä ja vaihdat tai nollaat salasanasi, kaikkien kauppojen kirjautumistunnukset päivitetään. Mutta jos käytät erillisiä kirjautumistunnuksia eri kaupoissa, vain kyseisen kaupan kirjautumistunnukset päivitetään.

Käyttöoikeudet määritetään ja hoidetaan aina kussakin kaupassa. Voit valita työntekijöille erilaisia oikeuksia riippuen heidän tehtävistään kaupassa. Voit esimerkiksi myöntää tuotteiden muokkausoikeuden kaupassa A, mutta jättää sen myöntämättä kaupassa B.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen ja ulkoiset kirjautumis­palvelut

Kaupanvaihtaja tukee sekä kaksivaiheista tunnistautumista että ulkoista kirjautumista G Suitella.

Jos olet ottanut nämä toiminnot käyttöön kaupassasi, sinulta voidaan pyytää tunnuskoodia (kaksivaiheinen tunnistautuminen) tai kirjautumista ulkoiseen palveluusi (G Suite), kun siirryt kauppaan.

Kauppojen lisääminen Shopify App Store -luetteloon

Ennen kuin voit vaihtaa kaupasta toiseen Shopify-sovelluksessa, sinun on lisättävä kauppoja kauppaluetteloosi.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify-sovelluksessa -painiketta.
  2. Napauta kaupan nimeä ja sitten Lisää tai poista kauppoja.
  3. Valitse lisättävät kaupat napauttamalla vaihtopainiketta.

Nyt voit käyttää kaupanvaihtajaa kauppojen vaihtamiseen.

Kaupan vaihtaminen kaupanvaihtajan avulla

Voit käyttää kaupanvaihtajaa siirtyäksesi kauppoihin, joissa sinulla on tilejä samalla sähköpostiosoitteella.

Vianmääritys ja rajoitukset

Seuraavassa esitetään yleisiä ongelmia, joita voi ilmetä siirtyessäsi kaupasta toiseen kaupanvaihtajalla:

Miksi yksi kaupoistani puuttuu?

Jos jokin kauppa puuttuu kaupanvaihtajan pudotusluettelosta, tarkista, että kyseisen kaupan tililläsi on sama sähköpostiosoite kuin muilla kaupoilla. Kaupanvaihtaja käyttää sähköpostiosoitettasi tunnistaakseen kaupat, joissa sinulla on tilejä.

Miksi saan toistuvasti pyynnön vahvistaa sähköpostiosoitteeni?

Jos kaupan sähköpostiosoitetta ei ole vahvistettu, sinua pyydetään vahvistamaan se (vaikka olisit jo vahvistanut sen toisessa kaupassasi). Jokaisen sähköpostiosoitteeseen yhdistetyn kaupan vahvistusvaiheet on suoritettava loppuun. Kun sähköpostiosoite on vahvistettu kaikissa kaupoissa, voit siirtyä muihin kauppoihin, eikä sinua kehoteta vahvistamaan sitä uudelleen. Lisätietoja sähköpostiosoitteen vahvistamisesta.

Miksi salasana täytyy syöttää aina uudelleen?

Jos sinulla on Shopify Plus -kauppa, jonka sähköpostiosoitetta et ole vahvistanut ja kun sitten valitset kyseisen kaupan kaupanvaihtajasta, sinua pyydetään antamaan kaupan salasana. Lisätietoja [vahvista sähköpostiosoitteesi](/manual/privacy-and-security/account-security/verify-account-email.

Miksi voin nähdä vain 500 kauppaa?

Valikossa voidaan näyttää enintään 500 kauppaa. Jos organisaatiossasi on yli 500 myymälää, voit käyttää hakutoimintoa siirtyäksesi luettelon ulkopuoliseen kauppaan.

Lisätietoja