Shopify-kaupan vaihtaminen

Jos sinulla on useita Shopify-kauppoja yhdistettynä samaan sähköpostiosoitteeseen, voit siirtyä niiden välillä, kun olet kirjautuneena Shopify adminiin.

Kaupanvaihtaja

Seuraa useita kauppoja

Kaupanvaihtaja sisältää Shopify-kaupat, joissa sinulla on sama sähköpostiosoite.

Lisäksi Shopify Plus -palvelussa kaupat on ryhmitelty kaupanvaihtajassa liiketoiminnan mukaan (perustuu Shopify-sopimuksiin).

Jotta kauppasi olisivat turvallisempia, sinun on vahvistettava jokaisen kaupan sähköpostiosoite(samoin kuin henkilöstösi osoitteet). Kun sähköpostiosoite on vahvistettu yhdessä kaupassa, voit siirtyä muihin kauppoihin.

Määritä eri käyttöoikeudet eri kauppojen käyttäjille

Tilin käyttöoikeudet, salasanat ja muut tilin asetukset ovat kauppakohtaisia. Kun vaihdat kauppaa kaupanvaihtajalla, olet kirjautunut käyttämään tiliä, joka sinulla on kyseisessä kaupassa.

Jokaiselle kaupalle on erillinen kirjautumisen salasana. Kun vaihdat salasanasi yhdessä kaupassa, se ei muuta salasanaa muissa kaupoissa. Et siis voi muuttaa kaupan A salasanaa ja kirjautua samalla salasanalla kauppaan B.

Käyttöoikeutesi määritetään ja niitä ylläpidetään kussakin kaupassa. Voit määrittää henkilöstön jäsenelle erilaisia oikeuksia riippuen siitä, mitä heidän on tehtävä kaupassa. Voit esimerkiksi myöntää henkilöstön jäsenelle tuotteiden muokkausoikeuden kaupassa A, mutta ei kaupassa B.

Kaksivaiheisen valtuutuksen ja ulkoisten kirjautumispalveluiden tuki

Kaupanvaihtaja tukee sekä kaksivaiheista valtuutusta että ulkoista kirjautumista G Suitella.

Jos olet ottanut nämä toiminnot käyttöön kaupassasi, sinulta voidaan pyytää tunnuskoodia (kaksivaiheinen valtuutus) tai kirjautumista ulkoiseen palveluusi (G Suite), kun siirryt kauppaan.

Kaupan vaihtaminen kaupanvaihtajan avulla

Voit käyttää kaupanvaihtajaa siirtyäksesi kauppoihin, joissa sinulla on tilejä samalla sähköpostiosoitteella.

Ennen kuin aloitat:

Varmista, että sähköpostiosoitteesi on sama kaikissa kaupoissa. Vahvista sähköpostiosoitteesi kullekin kaupalle.

Vaiheet:

1. Kirjaudu jonkin kauppasi Shopify adminiin.
  2. klikkaa kaupan nimeä sivun vasemmasta yläkulmasta ja valitse toinen kauppa näkyviin.

Shopify admin näyttää nyt valitsemasi kaupan.

Vianmääritys ja rajoitukset

Seuraavassa on luettelo yleisistä ongelmista, joita voi ilmetä, kun siirryt kaupasta toiseen kaupanvaihtajan avulla:

Miksi yksi kaupoistani puuttuu?

Jos jokin kauppa puuttuu kaupanvaihtajan alasvetoluettelosta, tarkista, että kyseisen kaupan tililläsi on sama sähköpostiosoite kuin muilla kaupoilla. Kaupanvaihtaja käyttää sähköpostiosoitettasi tunnistaakseen kaupat, joissa sinulla on tilejä.

Miksi minua pyydetään jatkuvasti vahvistamaan sähköpostiosoitteeni?

Jos kaupan sähköpostiosoitetta ei ole vahvistettu, sinua pyydetään vahvistamaan se (vaikka olisit jo vahvistanut sen toisessa kaupassasi). Sinun on suoritettava kunkin sähköpostiosoitteeseen liitetyn kaupan vahvistustoimet. Kun sähköpostiosoite on vahvistettu kaikissa kaupoissa, voit siirtyä muihin kauppoihin, eikä sinua kehoteta vahvistamaan sitä uudelleen. Lue, miten voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi.

Miksi minun on aina syötettävä salasana uudelleen?

Jos sinulla on Shopify Plus -kauppa, jonka sähköpostiosoitetta et ole vahvistanut, sinulta pyydetään salasana, kun valitset kaupan kaupanvaihtajasta. Lue, miten voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi.

Miksi voin nähdä vain 500 kauppaa?

Valikossa voidaan näyttää enintään 500 kauppaa. Jos organisaatiossasi on yli 500 myymälää, voit käyttää hakutoimintoa siirtyäksesi kauppaan, jota ei näy luettelossa.

Lisätietoja