Shopify-kaupan vaihtaminen

Jos sinulla on useita Shopify-kauppoja yhdistettynä samaan sähköpostiosoitteeseen, voit siirtyä niiden välillä, kun olet kirjautuneena Shopify-ylläpitäjään.

Seuraa useita kauppoja

Kaupanvaihtaja sisältää Shopify-kaupat, joissa sinulla on sama sähköpostiosoite.

Lisäksi Shopify Plus -palvelussa kaupat on ryhmitelty kaupanvaihtajassa liiketoiminnan mukaan (perustuu Shopify-sopimuksiin).

Jotta kauppasi olisivat turvallisempia, sinun on vahvistettava jokaisen kaupan sähköpostiosoite(samoin kuin henkilöstösi osoitteet). Kun sähköpostiosoite on vahvistettu yhdessä kaupassa, voit siirtyä muihin kauppoihin.

Määritä eri käyttöoikeudet eri kauppojen käyttäjille

Tilin käyttöoikeudet ja muut tilin asetukset ovat kauppakohtaisia. Kun vaihdat kauppaa kaupanvaihtajalla, olet kirjautunut sisään käyttämällä tiliä, joka sinulla on kyseisessä kaupassa.

Jos käytät Shopify-tunnusta, kun vaihdat tai palautat salasanasi, kaikkien kauppojen kirjautumistunnukset päivitetään. Jos käytät erillisiä kirjautumistunnuksia eri kaupoissa, kun vaihdat tai palautat salasanasi, vain kyseisen kaupan kirjautumistunnukset päivitetään.

Käyttöoikeutesi määritetään ja niitä ylläpidetään kussakin kaupassa. Voit määrittää henkilöstön jäsenille erilaisia oikeuksia riippuen siitä, mitä heidän on tehtävä kaupassa. Voit esimerkiksi myöntää henkilöstön jäsenelle tuotteiden muokkausoikeuden kaupassa A, mutta ei kaupassa B.

Kaksivaiheisen valtuutuksen ja ulkoisten kirjautumispalveluiden tuki

Kaupanvaihtaja tukee sekä kaksivaiheista valtuutusta että ulkoista kirjautumista G Suitella.

Jos olet ottanut nämä toiminnot käyttöön kaupassasi, sinulta voidaan pyytää tunnuskoodia (kaksivaiheinen valtuutus) tai kirjautumista ulkoiseen palveluusi (G Suite), kun siirryt kauppaan.

Kauppojen lisääminen Shopify App Store -luetteloon

Ennen kuin voit vaihtaa kaupasta toiseen Shopify-sovelluksessa, sinun on lisättävä kauppoja kauppaluetteloosi.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify-sovelluksessa Kauppa.
  2. Napauta kaupan nimeä ja napauta sitten Lisää tai poista kauppoja.
  3. Valitse lisättävät kaupat napauttamalla vaihtopainiketta.

Nyt voit käyttää kaupanvaihtajaa kauppojen vaihtamiseen.

Kaupan vaihtaminen kaupanvaihtajan avulla

Voit käyttää kaupanvaihtajaa siirtyäksesi kauppoihin, joissa sinulla on tilejä samalla sähköpostiosoitteella.

Vianmääritys ja rajoitukset

Seuraavassa on luettelo yleisistä ongelmista, joita voi ilmetä, kun siirryt kaupasta toiseen kaupanvaihtajan avulla:

Miksi yksi kaupoistani puuttuu?

Jos jokin kauppa puuttuu kaupanvaihtajan alasvetoluettelosta, tarkista, että kyseisen kaupan tililläsi on sama sähköpostiosoite kuin muilla kaupoilla. Kaupanvaihtaja käyttää sähköpostiosoitettasi tunnistaakseen kaupat, joissa sinulla on tilejä.

Miksi minua pyydetään jatkuvasti vahvistamaan sähköpostiosoitteeni?

Jos kaupan sähköpostiosoitetta ei ole vahvistettu, sinua pyydetään vahvistamaan se (vaikka olisit jo vahvistanut sen toisessa kaupassasi). Sinun on suoritettava kunkin sähköpostiosoitteeseen liitetyn kaupan vahvistustoimet. Kun sähköpostiosoite on vahvistettu kaikissa kaupoissa, voit siirtyä muihin kauppoihin, eikä sinua kehoteta vahvistamaan sitä uudelleen. Lue, miten voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi.

Miksi minun täytyy syöttää salasana aina uudelleen?

Jos sinulla on Shopify Plus -kauppa, jonka sähköpostiosoitetta et ole vahvistanut, sinulta pyydetään salasana, kun valitset kaupan kaupanvaihtajasta. Lue, miten voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi.

Miksi voin nähdä vain 500 kauppaa?

Valikossa voidaan näyttää enintään 500 kauppaa. Jos organisaatiossasi on yli 500 myymälää, voit käyttää hakutoimintoa siirtyäksesi kauppaan, jota ei näy luettelossa.

Lisätietoja

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?