Henkilöstön käyttöoikeudet

Kun sinulla on useita henkilöitä, jotka käyttävät Shopify adminia, jokaisella henkilöllä on hyvä olla henkilöstötili. Voit asettaa henkilöstön käyttöoikeudet niin, että muut ihmiset pääsevät käyttämään Shopify adminia antamatta heille pääsyä arkaluonteisiin tietoihin. Henkilöstötilit voivat myös auttaa sinua seuraamaan äskettäisiä muutoksia ja tapahtumia kaupan aikajanalla.

Luotujen työntekijöiden lukumäärä määräytyy Shopifyn hintasuunnitelman mukaan:

• Shopify Lite -sopimukseen sisältyy yksi henkilöstön jäsen.
  • Basic Shopify -sopimukseen sisältyy kaksi henkilöstön jäsentä.
  • Shopify-sopimus sisältää 5 työntekijää.
  • Advanced Shopify -sopimukseen sisältyy 15 henkilöstön jäsentä.
  • Shopify Plus -sopimukseen sisältyy rajaton määrä henkilöstön jäseniä.

Huomaa: Henkilöstön lukumäärä lasketaan myymälän omistajan lisäksi.

Henkilöstön jäsenellä voi olla jokin seuraavista käyttöoikeustasoista:

• Omistajan käyttöoikeudet – Mahdollistaa rajattoman pääsyn Shopify-kauppaan. Henkilöstön jäsen voi hallita kaupan tiliä ja taloudellisia tietoja. Katso kaikki tehtävät, jotka vain kaupan omistaja voi tehdä.

Kaupalla voi olla vain yksi omistaja kerrallaan. Oletuksena tämä on henkilö, joka alun perin avasi Shopify-kaupan.

• Täydet käyttöoikeudet - Mahdollistaa pääsyn Shopify-kaupan kaikkiin osiin, lukuun ottamatta arkaluonteisia tilitietoja tai taloudellisia tietoja.

• Rajoitetut käyttöoikeudet - Estää käyttäjän pääsyn kaupan tiettyihin osiin. Kun estät henkilöstön jäsenen pääsyn johonkin hallinnan osaan, hän näkee sen yhä hallinnan sivupalkissa, mutta hän ei voi napauttaa tai tarkastella mitään alueita kyseisestä osasta. Jos esimerkiksi estät henkilöstön jäsenen pääsyn Asetukset-sivulle, estät myös pääsyn toimitus- ja veroasetuksiin.

Syyt henkilöstön rajoitettujen käyttöoikeuksien käyttöön ovat erilaiset jokaisen kaupan osalta. Saatat esimerkiksi haluta käyttää henkilöstön käyttöoikeuksia seuraavissa tapauksissa:

• Et halua, että henkilöstön jäsenet näkevät mitään myyntitietoja, kuten kuukausittaista myyntiä tai henkilöstön suorittamaa myyntiä Raportit-sivulta.
    • Et halua henkilöstön jäsenten pääsevän Sovellukset-sivulle arkaluonteisiin sovelluksiin, koska se saattaisi haitata liiketoimintaasi.
    • Et halua, että henkilöstön jäsenet muuttavat yleisiä kaupan asetuksia, kuten kaupan osoitetta tai luottokorttitietoja Asetukset-sivulla.

Kaupan omistajat voivat antaa henkilöstölle käyttöoikeudet Shopify adminiin, mutta he eivät voi muokata tietojaan.