Henkilöstön käyttöoikeuksien tyypit

Voit määrittää henkilöstön käyttöoikeudet Shopify adminissa.

Jokainen henkilöstötilin käyttöoikeustyyppi antaa henkilöstöllesi pääsyn eri Shopify adminin osaan:

Henkilöstötilin käyttöoikeudet
Käyttöoikeus Kuvaus
Yleistä
Koti Pääsy Kotisivun tietoihin, kuten myyntitietoihin.
Tilaukset Luo, katso, päivitä ja poista tilauksia ja tilausilmoituksia.
Viennit Oikeus viedä tilauksia, tilausluonnoksia, asiakkaita ja tuotteita erillään pääkäyttöoikeudesta. Voit esimerkiksi sallia työntekijän pääsyn Asiakkaat-osioon, mutta et salli hänen viedä asiakastietoja. Tämä käyttöoikeus on käytettävissä vain Shopify Plus -sopimuksissa.
Tilausluonnokset Pääsy luomaan, muokkaamaan ja poistamaan räätälöityjä tilauksia.
Tuotteet Pääsy katsomaan, luomaan ja muokkaamaan tuotteita. Pääsy varastoon ja varastonhallintaan. Pääsy katsomaan, luomaan ja muokkaamaan kokoelmia
Lahjakortit Pääsy katsomaan ja luomaan lahjakortteja.
Asiakkaat Pääsy katsomaan asiakastietokantaa ja kyky luoda, muokata ja poistaa asiakkaita.
Raportit Pääsy kaikkiin käytettävissä oleviin raportteihin. Tällä hetkellä et voi valita tiettyjä raportteja, joita työntekijät voivat tai eivät voi käyttää.
Koontinäytöt Pääsy Yhteenveto-koontinäyttöön, joka sisältää yleiskatsauksen kaikkien myyntikanavien myynneistä ja tilastoista.
Markkinointi Pääsy katsomaan ja luomaan markkinointikampanjoita.
Alennukset Pääsy katsomaan ja luomaan alennuksia.
Käännökset Oikeus julkaista tai poistaa verkkokaupan muita kuin oletuskielisiä tekstejä. Jos henkilöstön jäsenille ei myönnetä tätä käyttöoikeutta, he voivat edelleen muuttaa verkkokaupan oletuskieltä ja omien tiliensä kieltä.
Sovellukset Pääsy katsomaan ja napauttamaan sovelluksia. Vain kaupan omistaja voi hyväksyä sovellusten maksuja. Henkilöstöllä on oltava täydet käyttöoikeudet, jotta he voivat ladata ilmaisia sovelluksia.
Asetukset Pääsy katsomaan asetuksia seuraavista osioista: Yleistä, Maksupalveluiden tarjoajat, Maksu kassalle, Toimitus, Verot, Sijainnit, Lahjakortit, Ilmoitukset, Tiedostot, Myyntikanavat, Tili tai Suunnitelma ja käyttöoikeudet, Kaupan kielet ja Oikeudelliset asiat. Pääsy luomaan webhookeja tietojen lähettämiseksi aiheista, joihin työntekijällä on katseluoikeus. Vain kaupan omistaja voi katsoa laskutustietoja tai tehdä muutoksia kaupan tilaus- tai pankkitietoihin.
Verkkokauppa
Teemat Pääsy muuttamaan ja muokkaamaan kaupan käyttämää teemaa.
Blogijulkaisut ja Sivut Pääsy luomaan, muokkaamaan ja poistamaan blogijulkaisuja ja sivuja.
Navigointi Pääsy luomaan, muokkaamaan ja poistamaan navigointipainikkeita.
Verkkotunnukset Pääsy katsomaan ja muuttamaan verkkotunnustietoja.
Myyntipiste
Toimipaikat Pääsy luomaan, muokkaamaan ja poistamaan POS-sijainteja.
Sovelluksen ja kanavan pääsy
Sovelluksen ja kanavan pääsy Anna käyttöoikeus tiettyihin sovelluksiin ja kanaviin sen sijaan, että antaisit tai estäisit täyden pääsyn kaikkiin sovelluksiin ja kanaviin. Voit esimerkiksi sallia työntekijälle pääsyn Facebook- ja Tukkukauppa-kanaviin, mutta et Verkkokauppaan. Tämä käyttöoikeus on käytettävissä vain Shopify Plus -sopimuksissa.