Henkilöstön jäsenten käyttöoikeuksien kuvaus

Voit myöntää henkilökunnan käyttöoikeuksia Shopify-ylläpitäjästäsi.

Henkilöstön jäsenten käyttöoikeudet antavat henkilöstölle pääsyn tiettyihin Shopify adminin osiin sekä mahdollisuuden suorittaa tiettyjä tehtäviä.

Yleistä

Henkilöstön jäsenten yleiset käyttöoikeudet
Käyttöoikeus Kuvaus
Koti Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden tarkastella Etusivua, joka sisältää myyntitiedot ja tietojen analytiikan.
Tilaukset Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden tarkastella Tilaukset-sivua. Muut kuin Shopify Plus -henkilöstön jäsenet voivat viedä tilauksia CSV-tiedostoon Tilaukset-sivulta, mutta Shopify Plus -henkilöstön jäsenille täytyy antaa Vie tilauksia -käyttöoikeus.
Muokkaa tilauksia Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden luoda, tarkastella, päivittää ja poistaa tilauksia ja tilausilmoituksia.
Vie tilauksia

Saatavilla Shopify Plus -palvelussa

Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden viedä tilauksia CSV-tiedostoon.

Tilausluonnokset Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden luoda, muuttaa ja poistaa yksilöllisesti luotuja tilauksia. Muut kuin Shopify Plus -henkilöstön jäsenet voivat viedä tilausluonnoksia CSV-tiedostoon Luonnokset-sivulta, mutta Shopify Plus -henkilöstön jäsenille täytyy antaa Vie luonnokset -käyttöoikeus.
Vie tilausluonnoksia

Saatavilla Shopify Plus -palvelussa

Ottaa käyttöön henkilöstön jäsenen mahdollisuuden viedä tilausluonnoksia CSV-tiedostoon.

Tuotteet Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden tarkastella, luoda ja vaihtaa tuotteita ja kokoelmia. Lisäksi se antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden tuoda tuotteita sekä tarkastella ja hallita varastoa. Muut kuin Shopify Plus -henkilöstön jäsenet voivat viedä tuotteita CSV-tiedostoon, mutta Shopify Plus -henkilöstön jäsenille täytyy antaa Vie tuotteita -käyttöoikeus.
Vie tuotteita ja varastoja

Saatavilla Shopify Plus -palvelussa

Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden viedä tuotteita ja varastoja CSV-tiedostoon.

Lahjakortit Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden luoda, tarkastella ja myöntää lahjakortteja. Lisäksi se antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden viedä lahjakortteja CSV-tiedostoon.
Asiakkaat Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden tarkastella, luoda, muokata ja poistaa asiakastietueita. Muut kuin Shopify Plus -henkilöstön jäsenet voivat viedä asiakastietueita CSV-tiedostoon, mutta Shopify Plus -henkilöstön jäsenille täytyy antaa Vie asiakkaita -käyttöoikeus.
Vie asiakkaita

Saatavilla Shopify Plus -palvelussa

Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden viedä asiakastietueita CSV-tiedostoon.

Raportit

Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden tarkastella raportteja, jotka sisältävät myyntitietoja ja tietojen analytiikkaa. Lisäksi tämä käyttöoikeus antaa työntekijälle mahdollisuuden luoda mukautettuja raportteja.

Henkilöstön jäsenellä on pääsy kaikkiin raportteihin. Et voi määrittää, mitä raportteja henkilöstön jäsen voi tai ei voi tarkastella.

Koontinäytöt Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden tarkastella Yhteenveto-dashboardia, joka sisältää myyntitiedot ja kaikkien myyntikanavien analytiikkatiedot. Lisäksi tämä käyttöoikeus antaa työntekijälle mahdollisuuden nähdä Live-näkymä-sivun.
Markkinointi Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden markkinointikampanjoiden tarkasteluun, luomiseen ja automatisoimiseen.
Alennukset Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden tarkastella ja luoda alennuskoodeja ja automaattisia alennuksia sekä viedä alennustietueita CSV-tiedostoon.
Sovellukset

Ei saatavilla Shopify Plus -palvelussa

Käytä Sovelluksen ja kanavan pääsy -käyttöoikeutta Shopify Plus -henkilöstön jäseniä varten.

Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden käyttää ja poistaa kaikki kauppaan asennetut sovellukset ja myyntikanavat. Henkilöstön jäsen voi asentaa ilmaisia sovelluksia niin kauan kuin kaupan käyttöoikeudet vastaavat sovelluksen edellyttämää käyttöoikeutta. Jos esimerkiksi sovellus tarvitsee pääsyn tilauksiin, henkilöstön jäsen tarvitsee Tilaukset-käyttöoikeuden sovelluksen asentamista varten.

Vain kaupan omistaja voi asentaa maksullisia sovelluksia.

Käännökset Ottaa käyttöön henkilöstön jäsenen oikeuden julkaista tai poistaa verkkokaupan muita kuin oletuskielisiä tekstejä. Jos henkilöstön jäsenille ei myönnetä tätä käyttöoikeutta, he voivat edelleen muuttaa verkkokauppansa oletuskieltä ja omien tiliensä kieltä.
Asetukset

Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden nähdä kaikki Asetukset-sivun vaihtoehdot. Ne henkilöstön jäsenet, joille ei ole myönnetty Asetukset-käyttöoikeutta, näkevät vain kohdat Tilit tai Sopimus ja käyttöoikeudet. Lisäksi se antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden luoda webhookeja, jotka lähettävät tietoja aiheista, joihin henkilöstön jäsenellä on katseluoikeudet.

Vain kaupan omistaja voi katsoa laskutustietoja tai tehdä muutoksia kaupan tilaus- tai pankkitietoihin.

Verkkokauppa

Verkkokaupan henkilöstön jäsenten käyttöoikeudet
Käyttöoikeus Kuvaus
Teemat Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden muuttaa ja julkaista kaupassa käytettävää teemaa.
Blogiviestit ja sivut Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden luoda, muuttaa, julkaista ja poistaa blogijulkaisuja ja verkkosivuja, kuten esimerkiksi yhteystietosivun.
Navigointi Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden luoda, muuttaa ja poistaa navigointipainikkeita.
Verkkotunnukset Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden ostaa ja hallinnoida verkkotunnuksia.

Sijainnit

Sijaintien henkilöstötilin käyttöoikeudet
Käyttöoikeus Kuvaus
Hallitse sijaintipaikkoja Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden luoda, muuttaa ja poistaa sijainteja, joissa varastoa säilytetään tai hallinnoidaan.

Sovelluksen ja kanavan pääsy

Saatavilla Shopify Plus -palvelussa

Shopify Plus -kaupoissa voit hallita yksittäisiä sovelluksia ja myyntikanavia, joita henkilöstösi jäsenet voivat käyttää.

Sovelluksen ja kanavan käyttöoikeudet vaikuttavat vain pääsyyn Shopify adminiin, eivät Shopify POS -sovellukseen.

Henkilöstön pääsy sovelluksiin ja kanaviin
Käyttöoikeus Kuvaus
Anna henkilölle staff_member_name pääsy kaikkiin sovelluksiin ja kanaviin

Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden käyttää ja poistaa kauppaan asennettuja sovelluksia ja myyntikanavia. Henkilöstön jäsen saa automaattisesti pääsyn vasta-asennettuun sovellukseen. Henkilöstön jäsen voi asentaa ilmaisia sovelluksia niin kauan kuin kaupan käyttöoikeudet vastaavat sovelluksen edellyttämää käyttöoikeutta. Jos esimerkiksi sovellus tarvitsee pääsyn tilauksiin, henkilöstön jäsen tarvitsee Tilaukset-käyttöoikeuden sovelluksen asentamista varten.

Vain kaupan omistaja voi asentaa maksullisia sovelluksia.

Valitse, mihin sovelluksiin ja kanaviin staff_member_name saa käyttöoikeuden

Antaa henkilöstön jäsenelle mahdollisuuden käyttää vain niitä sovelluksia ja myyntikanavia, joihin henkilöstön jäsenellä on käyttöoikeudet. Kun uusi sovellus asennetaan, henkilöstön jäsen ei voi käyttää sitä, ennen kuin hänelle on annettu kyseisen sovelluksen vaatimat käyttöoikeudet. Henkilöstön jäsen ei voi asentaa tai poistaa sovelluksia tai myyntikanavia. Henkilöstön jäsen voi nähdä vain ne sovellukset, joihin hänellä on käyttöoikeus.

Henkilöstön jäsen voi nähdä kaikki myyntikanavat, mutta hän voi käyttää vain myyntikanavia, joihin hänellä on käyttöoikeudet.