Henkilöstön käyttöoikeudet

Käyttöoikeudet määrittävät henkilöstösi pääsyoikeuksien tason kaupassasi.

Henkilöstösi saattaa tarvita tiettyjä käyttöoikeuksia sen mukaan, minkälainen rooli heillä on, kuten Shopify POS -kirjautumiseen vaadittavat käyttöoikeudet. Harkitse tarkasti käyttöoikeuksia, jotka annat henkilöstölle ja yhteistoimijoille.

Lue lisää henkilöstötilien luomisesta tai päivittämisestä kohdassa Henkilöstön hallinta.

Kaupan omistajan käyttöoikeudet

Shopify-kaupassa voi olla vain yksi kaupan omistaja. Se on yleensä kaupan avannut henkilö. Voit tarkistaa kaupan omistajaksi merkityn henkilön klikkaamalla Shopify-ylläpitäjässä Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet. Shopifyn lähettämät sähköpostiviestit lähetetään kaupan omistajan sähköpostiosoitteeseen.

Jotkin toiminnot ovat vain kaupan omistajan käytettävissä:

Voit siirtää kaupan omistajuuden toiselle henkilöstön jäsenille.

Tässä osiossa

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?