Personaletillatelser

Tillatelser avgjør hvilket tilgangsnivå personalet har i butikken.

Personalet trenger kanskje bestemte tillatelser avhengig av sin rolle, som påloggingskrav til Shopify POS. Vurder nøye hvilke tillatelser du gir til personale og samarbeidspartnere.

Se Administrere personalet for mer informasjon om hvordan du oppretter eller oppdaterer personalkontoer.

Butikkeiertillatelser

En Shopify-butikk kan bare ha én butikkeier. Det er vanligvis personen som åpnet butikken. Du kan sjekke hvem som er oppført som butikkeier ved å klikke på Innstillinger > Brukere og tillatelser i Shopify-administrator. E-postmeldinger fra Shopify sendes til butikkeierens e-postadresse.

Noen handlinger er bare tilgjengelige for butikkeieren:

Du kan overføre butikkeierskapet til et annet personalmedlem.