Typer personale tillatelser

Du kan angi tillatelser for personalkontoer fra Shopify-administratoren.

Hver av de ulike personaltillatelsene gir personalet tilgang til ulike deler av Shopify-administratoren:

Tillatelser for personalkontoer
Tillatelse Beskrivelse
Generelt
Startside Tilgang til informasjon på Startsiden, inkludert salgsinformasjon.
Bestillinger Opprette, vise, oppdatere og slette bestillinger og bestillingsvarsler.
Eksporter Tillatelse til å eksportere bestillinger, bestillingsutkast, kunder og produkter separat fra hovedtillatelsen. Du kan for eksempel gi en medarbeider tilgang til Kunder-delen, men ikke tillatelse til å eksportere kundedata. Denne tillatelsen er kun tilgjengelig for Shopify Plus-abonnement.
Bestillingsutkast Tilgang til å opprette, endre og slette egendefinerte bestillinger.
Produkter Tilgang til å vise, opprette og endre produkter. Tilgang til lagerbeholdning og administrering av lagerbeholdning. Tilgang til å vise, opprette og endre samlinger
Gavekort Tilgang til å vise og opprette gavekort.
Kunder Tilgang til å vise kundedatabasen og muligheten til å opprette, endre og slette kunder.
Rapporter Tilgang til alle tilgjengelige rapporter. For øyeblikket kan du ikke velge spesifikke rapporter som medarbeidere kan og ikke kan få tilgang til.
Instrumentbord Tilgang til Oversiktinstrumentbordet, som viser en oversikt over salg og statistikk for alle salgskanaler.
Markedsføring Tilgang til å vise og opprette markedsføringskampanjer.
Rabatter Tilgang til å vise og opprette rabatter.
Apper Tilgang til å se og klikke på applikasjoner. Kun butikkeieren kan godkjenne applikasjonsomkostninger. Personalet krever Fullstendig tillatelse for å laste ned gratisapper.
Innstillinger Tilgang til å se innstillingsseksjoner for generelt, betalingsleverandører, kassen, levering, avgifter, steder, gavekort, varsler, filer, salgskanaler , Konto eller abonnement og tillatelserog juridisk. Tilgang til å opprette webhooker for å sende data om emnene som personalmedlemmet har tillatelse til å vise. Bare butikkeieren kan se faktureringsinformasjon eller gjøre endringer i butikkens abonnement eller bankinformasjon.
Nettbutikk
Temaer Tilgang til å endre og modifisere temaet som butikken bruker.
Blogginnlegg og -sider Tilgang til å opprette, endre og slette blogginnlegg og -sider.
Navigasjon Tilgang til å opprette, endre og slette navigasjonsknapper.
Domener Tilgang til å vise og endre domeneinformasjon.
Utsalgssted
Steder Tilgang til å opprette, endre og slette POS-steder.
App- og kanaltilgang
App- og kanaltilgang Gi tilgang til spesifikke apper og kanaler i stedet for å gi eller begrense tilgang til alle apper og kanaler. Du kan for eksempel gi en medarbeider tilgang til Facebook- og Engros-kanalene, men ikke Nettbutikk. Denne tillatelsen er kun tilgjengelig for Shopify Plus-abonnement.