Personaletillatelser

Tillatelser avgjør hvilket tilgangsnivå personalet har i butikken.

Personalet trenger kanskje bestemte tillatelser avhengig av sin rolle, som påloggingskrav til Shopify POS. Vurder nøye hvilke tillatelser du gir til personale og samarbeidspartnere.

Finn ut mer om å legge til og oppdatere personalkontoer.

Butikkeiertillatelser

En Shopify-butikk kan bare ha én butikkeier. Det er vanligvis personen som åpnet butikken. Du kan sjekke hvem som er oppført som butikkeier ved å klikke på Innstillinger > Brukere og tillatelser i Shopify-administrator. E-postmeldinger fra Shopify sendes til butikkeierens e-postadresse.

Noen handlinger er bare tilgjengelige for butikkeieren:

Du kan overføre butikkeierskapet til et annet personalmedlem.