Få tilgang til administrasjonsalternativer på Innstillinger-siden

Personalet trenger tillatelsen Administrer innstillinger for å få tilgang til de fleste, men ikke alle, administrasjonsalternativer på Innstillinger-siden i Shopify-administrator. Denne tabellen oppsummerer minimumskravene for tillatelser personalmedlemmer må ha for å ha tilgang til de ulike alternativene på Innstillinger-siden. Personalmedlemmer trenger imidlertid vanligvis flere tillatelser for å kunne redigere innstillinger under hvert alternativ.

Hvis du vil ha mer informasjon om personaltillatelser, kan du se Beskrivelse av personaltillatelser.

tabellbeskrivelse
Innstillinger-alternativ Beskrivelse Minimum nødvendige tillatelser
Butikkdetaljer Lar deg vise og oppdatere butikkdetaljene dine.
  • Administrer innstillinger
Abonnement

Lar deg se Shopify-abonnementet ditt.

Alle medarbeidere kan se abonnementsdetaljene, men bare butikkeieren kan gjøre endringer på abonnementet.

Fakturering

Lar deg administrere betalingsmåtene dine for kjøp og fakturaer i Shopify.

For forhandlere i USA ligger dette alternativet i Økonomi-seksjonen i Shopify-administrator.

• Vis fakturering og motta fakturerings-e-poster
Brukere og tillatelser

Lar deg administrere hva personalet kan se og administrere i butikken din.

Hvis et personalmedlem ikke har noen Administrasjon-tillatelser, kan de redigere sin egen kontoinformasjon, men ikke administrere andre personalkontoer. For mer informasjon om nødvendige tillatelser for å administrere andre personalkontoer, kan du se beskrivelsen av personaltillatelser.

Betalinger

Lar deg aktivere og administrere butikkens betalingsleverandører.

Hvis et personalmedlem bare har tillatelsen Se Shopify Payments-utbetalinger, og ikke Administrer innstillinger-tillatelsen, har de bare tilgang til utbetalingsinformasjon, ikke betalingsinformasjonen.

• Administrer innstillinger
  • Bestillinger
  • Produkter
Butikkens kasse Lar deg tilpasse betalingsprosessen for nettbutikken.
  • Administrer innstillinger
Frakt og leveranse Lar deg administrere hvordan du sender bestillinger til kundene dine.
  • Administrer innstillinger
Avgifter og tollplikter Lar deg administrere hvordan butikken din belaster skatter og tollavgifter.
  • Administrer innstillinger
Steder Lar deg administrere lokalisasjonene der du lagerfører varer, oppfyller bestillinger og selger produkter.
  • Administrer steder
Gavekort Lar deg aktivere Apple Wallet-pass og angi utløpsdatoer for gavekort.
  • Administrer innstillinger
Markeder Lar deg administrere de ulike landene og regionene der du selger produktene og tjenestene dine.
  • Administrer innstillinger
  • Domener
  • Instrumentbord
  • Rapporter
  • Produkter
Salgskanaler Lar deg administrere salgskanalene du bruker til å selge produktene og tjenestene dine.
  • Administrer innstillinger
  • Administrer og installer apper og kanaler
  • Produkter
Domener Lar deg kjøpe et nytt domene via Shopify, eller koble tredjepartsdomenet ditt til Shopify.
  • Administrer innstillinger
  • Domener
Varsler Lar deg administrere varslene som sendes til deg og til kundene dine.
  • Administrer innstillinger
Metafelt Lar deg utvide butikken din ved å legge til nye felt.
  • Administrer innstillinger
Filer Lar deg laste opp bilder, videoer og dokumenter.
  • Administrer innstillinger
Språk Lar deg administrere språkene kundene dine kan se i butikken din.
  • Administrer innstillinger
Retningslinjer Lar deg administrere butikkens retningslinjer for refusjoner, personvern og vilkår for bruk og frakt.
  • Administrer innstillinger