Få tilgang til administrasjonsalternativer på Innstillinger-siden

Personalet trenger tillatelsen Administrer innstillinger for å få tilgang til de fleste, men ikke alle, administrasjonsalternativer på Innstillinger-siden i Shopify-administrator. Denne tabellen oppsummerer minimumskravene for tillatelser personalmedlemmer må ha for å ha tilgang til de ulike alternativene på Innstillinger-siden. Personalmedlemmer trenger imidlertid vanligvis flere tillatelser for å kunne redigere innstillinger under hvert alternativ.

Hvis du vil ha mer informasjon om personaltillatelser, kan du se Beskrivelse av personaltillatelser.

tabellbeskrivelse
Innstillinger-alternativ Beskrivelse Minimum nødvendige tillatelser
Butikkdetaljer Lar deg vise og oppdatere butikkdetaljene dine.
  • Administrer innstillinger
Abonnement

Lar deg se Shopify-abonnementet ditt.

Alle personalmedlemmer kan se abonnementsdetaljer, men bare butikkeieren eller personalmedlemmer med tillatelsen Administrer abonnement kan gjøre endringer i abonnementet. Bare butikkeieren kan sette butikken på pause eller deaktivere den.

Fakturering

Lar deg administrere betalingsmåtene dine for kjøp og fakturaer i Shopify.

For forhandlere i USA ligger dette alternativet i Økonomi-seksjonen i Shopify-administrator.

• Vis fakturering og motta fakturerings-e-poster
Brukere og tillatelser

Lar deg administrere hva personalet kan se og administrere i butikken din.

Hvis et personalmedlem ikke har noen Administrasjon-tillatelser, kan de redigere sin egen kontoinformasjon, men ikke administrere andre personalkontoer. For mer informasjon om nødvendige tillatelser for å administrere andre personalkontoer, kan du se beskrivelsen av personaltillatelser.

Betalinger

Lar deg aktivere og administrere butikkens betalingsleverandører og utbetalingsinformasjon.

Hvis et personalmedlem bare har tillatelsen Administrere innstillinger har de bare tilgang til betalingsinformasjonen.

Hvis et personalmedlem har både Administrere innstillinger- og Administrere andre betalingsinnstillinger-tillatelsene kan de administrere betalingsinnstillinger.

Hvis et personalmedlem har både Administrere innstillinger- og Vise Shopify Payments-utbetalinger-tillatelsene har de tilgang til utbetalingsinformasjon for Shopify Payments.

Merk: For forhandlere i USA er utbetalingsalternativet i Økonomi-seksjonen i Shopify-administrator.

• Administrer innstillinger
Butikkens kasse Lar deg tilpasse betalingsprosessen for nettbutikken.
  • Administrer innstillinger
Frakt og leveranse Lar deg administrere hvordan du sender bestillinger til kundene dine.
  • Administrer innstillinger
Avgifter og tollplikter Lar deg administrere hvordan butikken din belaster skatter og tollavgifter.
  • Administrer innstillinger
Steder Lar deg administrere lokalisasjonene der du lagerfører varer, oppfyller bestillinger og selger produkter.
  • Steder
Gavekort Lar deg aktivere Apple Wallet-pass og angi utløpsdatoer for gavekort.
  • Gavekort
Markeder Lar deg administrere de ulike landene og regionene der du selger produktene og tjenestene dine.
  • Administrer innstillinger
  • Domener
  • Instrumentbord
  • Rapporter
  • Produkter
Apper og salgskanaler Lar deg administrere apper og salgskanaler du bruker til å selge produktene og tjenestene dine.
  • Administrer og installer apper og kanaler
Domener Lar deg kjøpe et nytt domene via Shopify, eller koble tredjepartsdomenet ditt til Shopify.
  • Domener
Merkevare Lar deg administrere merkevarematerialer slik at du kan bruke dem på tvers av flere salgskanaler.
  • Administrer innstillinger
Varsler Lar deg administrere varslene som sendes til deg og til kundene dine.
  • Administrer innstillinger
Metafelt Lar deg utvide butikken din ved å legge til nye felt.
  • Administrer innstillinger
Filer Lar deg laste opp bilder, videoer og dokumenter.
  • Administrer innstillinger
Språk Lar deg administrere språkene kundene dine kan se i butikken din.
  • Administrer innstillinger
Retningslinjer Lar deg administrere butikkens retningslinjer for refusjoner, personvern og vilkår for bruk og frakt.
  • Administrer innstillinger