Nødvendige personaltillatelser for Shopify POS

For å logge på Shopify POS med en Shopify-konto eller påloggingsinformasjon trenger personalmedlemmer følgende tillatelser:

Personaltillatelser som kreves for POS
Tillatelseskategori Tillatelse
Point of Sale-tilgang Åpne Point of Sale
Undertillatelse:
  • Konfigurer nye eller oppdaterte POS-enheter

Personalmedlemmer med begrensede tillatelser og personale med kun POS-apptilgang har ikke tilgang til Shopify POS med mindre butikkeieren eller et personalmedlem med tillatelsen Konfigurer nye eller oppdaterte POS-enheter logger på Shopify POS først.

Butikkeiere og personale som har alle tilgjengelige tillatelser kan logge inn på Shopify POS-appen og se personal-PIN-koder for Shopify POS.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter roller og tilordner dem til Shopify POS-personale, kan du se Administrasjon av Point of Sale-personale.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bare legger til personale i Shopify POS-appen, kan du se Legge til Point of Sale-personale.

Se Beskrivelse av personaltillatelser for mer informasjon om personaltillatelser du kan tilpasse.