Nødvendige personaltillatelser for Shopify POS

For å logge inn på POS med en Shopify-ID eller påloggingsinformasjon, trenger personalkontoer følgende 13 tillatelser:

• Startside
  • Bestillinger
  • Rediger bestillinger
  • Bestillingsutkast
  • Produkter
  • Gavekort
  • Kunder
  • Rapporter
  • Markedsføring
  • Rabatter
  • App- og kanaltilgang
  • Administrer innstillinger
  • Administrer steder

Du må også velge Gi Point of Sale-tilgang til dette personalmedlemmet i Point of Sale-tilgang for å gi personalet tilgang til Shopify POS.

Personale med begrensede administratortillatelser og personale med kun POS-tilgang kan ikke logge inn på Shopify POS med mindre butikkeieren eller en personalkonto med de nødvendige tillatelsene logger inn først.

Butikkeiere og personale som har alle tilgjengelige tillatelser kan logge inn på Shopify POS-appen og se personal-PIN-koder for Shopify POS.