Betalinger

Det er viktig å forstå betalingsprosessen når du skal få betaling av kundene. Når en kunde går til kassen, kan de velge å betale for bestillingen med én av betalingsmåtene du har aktivert i Betalingsleverandører-området i Shopify-administratoren. Du kan aktivere en rekke betalingsmåter med Shopify.

Det er et par ting du må være klar over når du velger hvilke betalingsmåter du vil tilby. Hvis du vil la kundene betale med kredittkort, kan du bruke Shopify Payments eller en tredjepartsleverandør.

Det er også et par andre måter som lar kundene betale på nett uten å bruke et kredittkort, for eksempel PayPal, Amazon Pay og Apple Pay. Du kan også godta alternative betalingsmåter som kryptovaluta.

Hvis du bruker Shopify Payments kan du aktivere Shop Pay for å la kundene lagre frakt- og betalingsinformasjon slik at de kan betale raskere. Noen andre betalingsleverandører, som Paypal, Amazon Pay, Apple Pay og Google Pay, tilbyr også hurtigkasseknapper som du kan aktivere i Shopify-butikken.

Når du velger en betalingsleverandør, bør du ta høyde for hvilket land forretningen befinner seg i og hvor kundene bor. Shopifys liste over betalingsgatewayer etter land kan hjelpe deg med å finne ut hvilken betalingsgateway som er tilgjengelig i landet ditt og hvilke valuta de støtter.

Du administrerer alle betalingsmåtene i butikken under Betalingsleverandører-området i Shopify.

I denne seksjonen