Svindelforebygging

Shopify-butikken din gir deg informasjon og verktøy som kan bidra til å forhindre aktiviteter i forbindelse med svindel. Se gjennom tabellen nedenfor for å finne ut mer om hvilke funksjoner og verktøyer for svindelforebygging som er tilgjengelige. Disse funksjonene og verktøyene kan bidra til å ta gode beslutninger i forbindelse med hva du kan gjøre for å minimere svindel og hvordan det påvirker butikken.

Beskyttelse mot svindel-funksjoner hos Shopify
Funksjon Tilgjengelighet Beskrivelse
Svindelanalyse
  • Butikker som bruker Shopify Payments.
  • Butikker som bruker en tredjeparts betalingsbehandler og har Shopify-, Advanced Shopify- eller Shopify Plus-abonnement.
Bruk svindelanalyse for å avgjøre hvilke bestillinger som skal innfris, basert på nøkkelinnsikt og risikonivåer.
Shopify Protect Amerikanske butikker som bruker Shop Pay. Bruk Shopify Protect for å beskytte berettigede bestillinger mot falske og ukjente tilbakebetalinger.
Shopify Flow
  • Butikker med Basic-, Shopify-, Advanced Shopify- eller Shopify Plus-abonnementet.
  • Butikker som bruker Shopify Fulfillment Network (SFN).
Bruk Shopify Flows arbeidsflyter til å opprette regler, tillate lister og blokkere lister som kontrollerer hvilke bestillinger butikken din aksepterer.
Dynamic 3DS Butikker som bruker Shopify Payments. Alle betalinger gjennom Shopify Payment godkjennes automatisk med 3D Secure for å hindre falske tilbakebetalinger.
Korttestbeskyttelse Butikker som bruker Shopify Payments. Integrert korttestbeskyttelse bidrar til å hindre kredittkortsvindel i kassen.
Tvisteadministrasjon Butikker som bruker Shopify Payments Tvisteadministrasjon automatiseres for at du skal kunne fokusere på å drive bedriften din.
Proxy-deteksjon Butikker som bruker Shopify Payments. Kunder som bruker en proxy-tjeneste eller IP-adresse blir flagget.
Optimalisering av autorisasjonsrate Butikker som har abonnementet Shopify Plus, bruker Shopify Payments og ShopifyQL Notebooks-appen. Shopify Payments bruker maskinlæring for å optimalisere autorisasjonsratene for transaksjoner, som kan bidra til å øke antall aksepterte autorisasjoner og redusere antall avviste transaksjoner i butikken. Dette gjøres ved å forbedre informasjonen som gis til betalingsbehandlere når en transaksjon sendes, og ved å gjenopprette avviste transaksjoner med smarte forsøk og endring av rute.
Betalingsinnhentingskontroll Butikker som ikke bruker Shopify Payments. Når butikken din automatisk innhenter betalinger for alle bestillinger, inkludert bestillinger med høy risiko, må du være klar over tredjepartstransaksjonsgebyrer som er relevante for bestillingene dine.Du kan kontrollere bestillingene du godtar betaling fra, og når du godtar betalingen, med innstillingene for betalingsinnhenting på siden Betalinger i Shopify-administrator.