Feilsøking av betalingsgatewayer

Denne seksjonen dekker noen vanlige problemer i tilknytning til butikkens betalingssystemer og gir koblinger til feilsøkingssteg.

Feilsøke en kundes kasse

Hvis en kunde opplever feil ved betaling i kassen, kan du finner mer informasjon fra historikken for avbrutte kjøp eller bestillingstidslinjen.

Feilsøking i Shopify Payments

Hvis du har problemer med å koble til bankkontoen med Shopify Payments, kan du gå gjennom Bankkontokrav for Shopify Payments. Hvis du har problemer med gatewayen etter oppsettet, kan du gå gjennom Shopify-statussiden for å se om det er en pågående driftsstans.

Hvis Shopify Payments-kontoen er på vent, må du gå gjennom bannermeldingen på hjemmesiden til Shopify-administratoren for de neste stegene, og få Shopify-butikkeieren til å sjekke e-postadressen sin.

Grunnleggende feilsøking for betalingsgatewayer fra tredjeparter

Hvis du har problemer med å koble til betalingsgatewayer fra tredjeparter, kan du prøve følgende steg:

• Bekreft påloggingsinformasjonen for kontoen – de fleste betalingsgatewayer fra tredjeparter krever bare en konto-ID og en form for passord eller sikkerhetsnøkkel som å legges inn i Shopifys innstillinger. Det er mange problemer som kan oppstå dersom disse verdiene er gale, så det er viktig å sørge for at verdiene er nøyaktige.
  • Kontroll for ytterligere konfigurasjonstrinn – Tredjepartsgatewayer kan ha ytterligere konfigurasjonsinstruksjoner. For å fullføre eventuelle ytterligere trinn må du gå til siden til tredjepartsleverandøren. Finn ut mer om å konfigurere tredjepartsbetalingsleverandører.
  • Kontakt betalingsgatewayen – de fleste innstillinger for gatewayen ligger i kontoen hos tredjepartsbetalingsgatewayen, ikke i Shopify-administrator. Ta kontakt med deres kundestøtte for å sikre at innstillingene er riktig konfigurert for tilkobling til Shopify-kontoen, og at eventuelle testmodusinnstillinger er deaktivert.

Betalingsgatewayer eller tjenester fra tredjeparter

Amazon Pay

For løsninger på Amazon Pay-problemer, kan du besøke Aktiver Amazon Pay i Amazon Pay.

Apple Pay

For løsninger på Apple Pay-problemer kan du besøke Feilsøking i Apple Pay.

Authorize.net

For løsninger på Authorize.net-problemer kan du besøke Authorize.net-feilsøking i Sett opp Authorize.net

Google Pay

For løsninger på problemer med Google Pay kan du besøke Feilsøking i Google Pay.

iDeal (gjennom Mollie)

For løsninger på spørsmål rundt iDeal kan du besøke iDEAL-betalinger.

PayPal

For løsninger på PayPal-problemer kan du besøke Vanlige problemer i Sett opp PayPal.

VirtualMerchant

For løsninger på «ssl_salestax»-meldingen besøker du Løs VirtualMerchant-feilene med ssl_salestax.