Authorize.net betalingsleverandør

Authorize.net er en betalingsleverandør som lar deg godta kredittkortbetalinger på Shopify-butikken.

Sett opp Authorize.net på butikken

1. Deaktiver testmodus for Authorize.net
  2. Aktiver Authorize.net i Shopify

Deaktiver testmodus for Authorize.net

Authorize.net-kontoen din er i testmodus når du åpnet en kjøpmannskonto med dem. Testserverne er ikke kompatible med Shopify, så du må deaktivere testmodus for Authorize.net-kontoen.

Steg:

Etter du har deaktivert testmodusen, kan du aktivere Authorize.net i Shopify.

Aktiver Authorize.net i Shopify

Authorize.net er nå satt opp til å behandle kredittkortbetalinger på Shopify-butikken din.

Bruk Authorize.net i testmodus

Hvis du vil bruke Authorize.net i testmodus, må du registrer deg for en Authorize.net-sandkassekonto. Etter du har registrert deg for en sandkassekonto, må du sette opp testmodus i Shopify-administratoren.

Steg:

Du kan nå teste Authorize.net-konfigurasjonen ved å gjøre et kjøp i butikken med en av Authorize.net-testkortnumrene.

Authorize.net-feilsøking

Refusjonen mislyktes fordi ett eller flere obligatoriske felt ikke er fylt ut

Når du prøver å refundere en bestilling i Shopify som ble betalt med Authorize.net, kan det hende du ser en feilmelding som Bill To Last Name is required. Denne meldingen betyr at ett eller flere felt i det Authorize.net -driftede betalingsskjemaet er angitt som required- hvilket fører til en feil med Shopify-bestillinger. Før du kan refundere bestillingen i Shopify, må du gå til det driftede betalingsskjemaet i Authorize.net -kontoen og angi alle feltene til «ikke påkrevd». Du kan få hjelp om å angi felt i det driftede betalingsskjemaet i Authorize.net sitt støttesenter.