PayPal Express

PayPal tillater betaling gjennom kredittkort, bankkonto, kjøpskreditt eller PayPal-kontosaldoer. Du kan bruke PayPal som betalingsleverandør for kundebetaling og behandling i Shopify-butikken.

PayPal er en av Shopifys standard-betalingsleverandører. Når du åpner en Shopify-butikk, får du også en Paypal Express Checkout-konto. Fordi PayPal trenger e-postadressen din for å opprette PayPal Express Checkout-kontoen, vil Shopify dele e-postadressen din med PayPal. Du bør fullføre konfigurasjonen av PayPal-kontoen eller deaktivere PayPal fra innstillingene for betaling i Shopify-administrator for å unngå at e-postadressen din eksponeres offentlig.

Tredjeparts transaksjonsgebyrer gjelder for alle tredjeparts- og alternative betalingsgatewayer, selv om Shopify Payments er aktivert. Hvis du har Shopify Payments aktivert, er PayPal og manuelle betalinger ekskludert fra tredjeparts transaksjonsgebyrer.

For Plus-forhandlere kan transaksjonsgebyrer fra tredjeparter frafalles når du aktiverer Shopify Payments, avhengig av hvor du befinner deg. Kontakt Shopify-brukerstøtte for mer informasjon.

Avhengig av butikkens plassering kan du kanskje bruke PayPal til å betale Shopify-fakturaene dine. Denne betalingsmåten er ikke tilgjengelig i USA eller India. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se vanlige spørsmål om fakturering og administrering av faktureringsinformasjon.