PayPal Express Checkout

Med PayPal Express Checkout kan du godta betalinger på ulike måter, som for eksempel kredittkort, bankkontoer, kjøpskreditt og PayPal-kontosaldo. Du kan koble PayPal Express Checkout til Shopify-butikken, og tilby det som en hurtigkasseløsning til kundene.

Du får automatisk en PayPal Express Checkout-konto når du oppretter Shopify-butikken. Shopify ber om e-postadressen din for å konfigurere denne kontoen, og den deles så med PayPal. Det er viktig at du gjennomfører konfigurasjonen av PayPal Express Checkout så raskt som mulig. Hvis du velger å ikke bruke PayPal Express Checkout, kan du deaktivere den fra innstillingen Betalinger i Shopify-administrator for å unngå at e-postadressen din er offentlig tilgjengelig.