Kundeopplevelse med PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout er en hurtigkasse der kundene forblir på nettstedet ditt når de legger inn en bestilling, slik at det blir enklere å tilpasse nettkassen. Med PayPal Express Checkout kan kundene lagre betalingsopplysningene sine for fremtidige kjøp, slik at de kan betale raskere.

Forstå hvordan PayPal Express Checkout fungerer

En kunde går gjennom følgende trinn for å betale for en bestilling med PayPal Express Checkout:

1. En kunde kan velge å bruke PayPal Express Checkout når de besøker nettbutikken og legger varer i handlekurven.
  2. Kunden går videre ved å logge på PayPal-kontoen sin for å gjennomgå og bekrefte kjøpet.
  3. Etter pålogging gjennomfører kunden en sikker transaksjon.

Håndtering av adresser i PayPal Express Checkout

PayPal fyller automatisk ut feltene for fakturaadresse med kundens leveringsadresse i kassen. Kunden kan redigere denne informasjonen ved å klikke på Endre ….

Shopify sender bare én adresse til PayPal, vanligvis leveringsadressen. Denne konfigurasjonen kan ikke endres, fordi Shopify ikke kan vite på forhånd om kunden har en PayPal-konto. Et resultat av dette er at Shopify ikke kan sende fakturaadressen, for eksempel når en kunde betaler med et kredittkort i stedet.

Når du bruker PayPal Express Checkout som betalingsløsning for hurtigkasse, kan det hende kundens fakturaadresse mangler når de velger lokal henting.

Aktivere gjestebetalinger

Som standard ber PayPal Express Checkout kunden om å logge på eller opprette en PayPal-konto. I enkelte områder kan du imidlertid aktivere gjestebetalinger, som lar kundene betale med kredittkort uten en PayPal-konto. For å aktivere denne funksjonen må du koble kredittkortet ditt til PayPal-bedriftskontoen, og deretter endre innstillingene i PayPal-kontoen. Finn ut mer om konfigurering av gjestebetalinger på betalingssiden hos PayPal. Kontakt PayPals brukerstøtteteam for å finne ut om du kan aktivere gjestebetalinger i et bestemt land eller område.

Kreve et telefonnummer for bestillinger med PayPal Express Checkout

Når du bruker PayPal Express Checkout og er avhengig av kundens kontaktopplysninger, vil du kanskje oppdage at feltet for telefonnummer mangler på siden for bestillingsdetaljer i Shopify. Hvis du velger å gjøre telefonnummer til et obligatorisk felt i PayPal, må du sikre at de nødvendige feltene i Shopify Checkout samsvarer med feltene i PayPal, for å unngå tilkoblingsfeil.

Selv om det kan gjøre kommunikasjonen enklere hvis du ber om et telefonnummer, kan det også forhindre noen kunder fra å fullføre kjøpet. Hvis telefonnummeret ikke er avgjørende for driften, bør du vurdere å gjøre det til et valgfritt felt for å støtte en sømløs betalingsopplevelse.

Du må ha en PayPal-bedriftskonto for å gjøre kundens telefonnummer til obligatorisk i PayPal-kontoinnstillingene. Du justerer innstillingen ved å logge på PayPal-kontoen og konfigurere kravet til telefonnummer.

Trinn:

1. Logg på PayPal-kontoen på paypal.com.
  2. Klikk på tannhjul-ikonet, og velg Kontoinnstillinger.
  3. Klikk på nettstedsinnbetalinger.
  4. Klikk på Oppdaterved siden av nettstedsinnstillinger.
  5. Under kontakttelefonnummervelger du et alternativ for kontakttelefon:
    • Aktivert (valgfritt felt): Legger til feltet for telefonnummer, uten å gjøre det obligatorisk.
    • Aktivert (påkrevd felt): Gjør feltet for telefonnummer obligatorisk ved betaling.
    • Deaktivert: Fjerner feltet for telefonnummer helt.