PayPal Express Checkout -asiakaskokemus

PayPal Express Checkout on nopeutettu kassa, joka pitää asiakkaat sivustollasi, kun he tekevät tilauksen kaupastasi, mikä auttaa optimoimaan maksamista verkkosivustollasi. PayPal Express Checkoutin avulla asiakkaat voivat tallentaa maksutietonsa tulevia ostoksia varten ja nopeuttaa näin maksuprosessia tulevaisuudessa.

Tietoa PayPal Express Checkoutin toiminnasta

Jos asiakas haluaa maksaa tilauksensa PayPal Express Checkoutin avulla, hänen täytyy suorittaa seuraavat toimenpiteet:

1. Kun asiakas vierailee verkkokaupassasi ja lisää tuotteita ostoskoriin, hän voi halutessaan käyttää PayPal Express Checkoutia.
  2. Asiakas kirjautuu sisään PayPal-tililleen, jossa hän voi tarkistaa ja vahvistaa ostoksensa.
  3. Kirjautumisen jälkeen asiakas voi suorittaa maksutapahtuman turvallisesti.

Osoitteenkäsittely PayPal Express Checkoutissa

PayPal täyttää kassalla asiakkaan toimitusosoitteen automaattisesti laskutusosoitekenttiin. Asiakas voi muokata näitä tietoja klikkaamalla Muuta....

Shopify lähettää PayPalille vain yhden osoitteen, tyypillisesti toimitusosoitteen. Tätä asetusta ei voi muuttaa, koska Shopify ei voi mitenkään tietää etukäteen, onko asiakkaalla käytössään PayPal-tili vai ei. Tämän takia Shopify ei voi lähettää laskutusosoitetta esimerkiksi silloin, kun asiakas maksaa PayPalin sijaan luottokortilla.

Kun käytät PayPal Express Checkoutia nopeutetun kassan maksuratkaisuna, asiakkaiden laskutusosoite saattaa jäädä puuttumaan, jos he valitsevat paikallisen noudon.

Maksamisen aktivoiminen vieraana

PayPal Express Checkout kehottaa asiakkaita oletusarvoisesti kirjautumaan sisään tai luomaan PayPal-tilin. Tietyillä alueilla voit kuitenkin aktivoida maksamisen vieraana, jotta asiakkaat voivat maksaa luottokorteilla ilman PayPal-tiliä. Voit aktivoida tämän ominaisuuden, yhdistämällä luottokorttisi PayPal-yritystiliisi ja säätämällä sitten PayPal-tilisi asetuksia tarvittavalla tavalla. Lue PayPalista lisää maksamisen käyttöön ottamisesta vieraana kassa-sivullasi. Voit tarkistaa, onko vieraana maksaminen mahdollista aktivoida tietyssä maassa tai tietyllä alueella ottamalla yhteyttä PayPalin tukitiimiin.

Puhelinnumeroiden edellyttäminen PayPal Express Checkout -tilauksilta

Kun käytät PayPal Express Checkoutia ja käytät asiakkaan yhteystietoja, saatat huomata, että puhelinnumerokenttä puuttuu Shopifyn tilaustietosivulta. Jos päätät asettaa puhelinnumerokentän pakolliseksi PayPalissa, varmista yhteysvirheiden välttämiseksi, että Shopify Checkoutin pakolliset kentät ovat samat kuin PayPalissa.

Vaikka puhelinnumeron pyytäminen voi parantaa viestintää, se saattaa joskus myös estää asiakkaita suorittamasta ostostaan loppuun. Jos puhelinnumero ei ole liiketoimintasi kannalta välttämätön, suosittelemme, että harkitset puhelinnumerokentän asettamista valinnaiseksi maksuprosessin sujuvoittamiseksi.

Jotta voit vaatia asiakkaiden puhelinnumeroita PayPal-tilisi asetusten kautta, sinulla on oltava PayPal-yritystili. Voit muuttaa tätä asetusta kirjautumalla PayPal-tilillesi ja määrittämällä puhelinnumerovaatimuksen haluamallasi tavalla.

Vaiheet:

1. Kirjaudu PayPal-tilillesi osoitteessa paypal.com.
  2. Klikkaa rataskuvaketta ja valitse Tilin asetukset.
  3. Klikkaa Verkkosivun maksut.
  4. klikkaa Verkkosivuston asetukset -kohdan vieressä Päivitä.
  5. Valitse Yhteyshenkilön puhelinnumero -kohdasta vaihtoehto Ota yhteyttä puhelinnumeroon:
    • Käytössä (Valinnainen kenttä): Lisää puhelinnumerokentän, mutta ei aseta sitä pakolliseksi.
    • Käytössä (Pakollinen kenttä): Asettaa puhelinnumeron pakolliseksi maksuvaiheessa.
    • Pois käytöstä: Poistaa puhelinnumerokentän kokonaan.