Maksuportaalien vianmääritys

Tässä osiossa mainitaan yleisiä kauppasi maksujärjestelmiin liittyviä ongelmia ja annetaan linkkejä niiden vianmääritysvaiheisiin.

Asiakkaan kassamaksun vianmääritys

Jos asiakas kokee maksuongelmia kassalla maksun yhteydessä, saat lisätietoja tarkastelemaan hylättyä maksuhistoriaa tai tilauksen aikajanaa.

Shopify Payments -palvelun vianmääritys

Jos sinulla on vaikeuksia määrittää pankkitiliäsi Shopify Payments -palvelussa, tarkastele Shopify Payments -palvelun pankkitiliä koskevia vaatimuksia. Jos portaalissa ilmenee sen määrityksen jälkeen ongelmia, katso Shopifyn tilasivulta tiedot mahdollisista käyttökatkoksista tällä hetkellä.

Jos Shopify Payments -tilisi käyttö on keskeytetty, tarkasta seuraavat vaiheet Shopifyn admin-etusivun bannerissa olevasta viestistä ja pyydä Shopify-kaupan omistajaa tarkastamaan sähköpostiosoitteensa.

Kolmannen osapuolen maksuportaalien perusvianmääritys

Jos yhteyden muodostamisessa kolmannen osapuolen maksuportaaliin ilmenee ongelmia, kokeile seuraavia vianmääritysvaiheita:

• Tarkista kirjautumistunnukset. - useimmat kolmannen osapuolen maksuportaalit edellyttävät vain tilin tunnusta ja jonkin tyyppistä salasanaa tai suojausavainta, jotka syötetään Shopifyn asetuksiin. Usein ongelmat saattavat johtua siitä, että nämä arvot ovat virheellisiä, joten on tärkeää varmistaa, että ne ovat tarkalleen oikeat.

• Tarkista lisämääritysvaiheet - kolmannen osapuolen maksuportaaleissa voi olla lisäasetuksia, kun napautat niiden Asetukset > Maksupalveluntarjoajat -osiossa Muokkaa. Esimerkiksi ohessa ovat Chase Paymentechin (Orbital) käyttöönottoa koskevat lisäohjeet:

Korostetut maksuportaalien lisämääritysvaiheet

• Ota yhteyttä maksuportaaliin - suurin osa portaalin asetuksista liittyy kolmannen osapuolen maksuportaalin tiliin, ei Shopify adminiin. Ota yhteyttä heidän tukeensa varmistaaksesi, että asetukset on määritetty oikein, jotta yhteyden muodostaminen Shopify-tiliisi onnistuu, ja varmista, että kaikki testitilan asetukset on poistettu käytöstä.

Kolmannen osapuolen maksuportaali tai -palvelut

Amazon Pay

Ratkaisuja Amazon Pay -palvelua koskeviin ongelmiin saat Amazon Pay -sivun Aktivoi Amazon Pay -kohdasta.

Apple Pay

Ratkaisuja Apple Pay -palvelua koskeviin ongelmiin saat Apple Pay -sivun Vianmääritys -kohdasta.

Authorize.net

Ratkaisuja Authorize.net -palvelua koskeviin ongelmiin saat Authorize.net-palvelun määrittäminen -sivun Authorize.net-palvelun vianmääritys -kohdasta.

Google Pay

Ratkaisuja Google Pay -palvelua koskeviin ongelmiin saat Google Pay -sivun Google Pay -asetusten vianmääritys -kohdasta.

iDeal (Mollien kautta)

Ratkaisuja iDeal-maksutapaa koskeviin ongelmiin saat tutustumalla kohtaan iDEAL-maksut.

PayPal

Ratkaisuja PayPal-palvelua koskeviin ongelmiin saat Määritä PayPal -sivun Tavanomaisia ongelmia -kohdasta.

SagePay

Ratkaisuja "Please redirect your customer (uudelleenohjaa asiakas)" -ilmoitukseen saat SagePayn "Please redirect your customer" (uudelleenohjaa asiakas) -virheen korjaaminen -sivulta.

VirtualMerchant

Ratkaisuja "ssl_salestax"-ilmoitukseen saat VirtualMerchant-palvelun 'ssl_salestax' -virheen korjaaminen -sivulta.