Google Pay

Asiakkaat voivat maksaa verkkokaupassasi helposti ja turvallisesti käyttämällä nopeutettua kassalla maksua Google Pay -palvelua käyttäen. Kun asiakas maksaa tilauksensa Google Pay -palvelua käyttäen, hänen ei tarvitse syöttää luottokorttitietoja tai toimitusosoitetta manuaalisesti. Asiakas napauttaa Google Pay -painiketta ja Google Pay antaa nämä tiedot maksupalveluntarjoajalle. Lisätietoja nopeutetuista maksuista.

Huomaa: Google Pay -palvelun käyttäminen maksun vastaanottamiseen ei aiheuta sinulle lisäkuluja. Maksat edelleen normaalit maksupalveluntarjoajaan liittyvät käsittelymaksut.

Google Pay -palvelun vaatimukset

Google Pay -painikkeen käyttäminen edellyttää, että Shopify Payments on käytössä verkkokaupassasi.

Google Pay -palvelua tukevat selaimet

Jotta Google Pay -painike näkyy verkkokauppasi sivulla, asiakkaiden on käytettävä jotakin seuraavista tuetuista selaimista tietokoneella tai mobiililaitteella:

• Google Chrome
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox
  • UCWeb UC -selain

Google Pay -palvelun aktivoiminen

Voit ottaa Google Pay -palvelun käyttöön seuraavasti:

1. klikkaa luottokorttien tarjoajan osiossa Hallinnoi.

2. Valitse NOPEUTETUT MAKSUT -osiosta Google Pay.

3. klikkaa Tallenna.

Asiakkaat voivat nyt käyttää Google Pay -palvelua maksaessaan verkkokauppasi kassalla.

Google Pay -asiakaskokemus.

Kun asiakas käy verkkokaupassasi tuettua selainta käyttäen, hän näkee painikkeen, jossa on Google Pay -logo.

Jos Google Pay -sovellus on asennettuna asiakkaan laitteessa, hän voi painiketta napauttamalla tehdä ostoksen Google Pay -palvelua käyttäen. Kun hän napauttaa painiketta, hän näkee laskutus- ja toimitustiedot. Tämän jälkeen asiakkaan on todennettava maksu, jotta ostos voidaan suorittaa loppuun.

Google Pay -asetusten vianmääritys

Google Pay ei näy Shopify adminissa

Google Pay on ainoastaan Shopify Payments -sopimusta käyttävien kauppiaiden käytettävissä.