Google Pay ‑palvelun ottaminen käyttöön

Asiakkaat voivat maksaa verkkokaupassasi helposti ja turvallisesti käyttämällä nopeutettua maksua Google Pay -palvelua käyttäen. Kun asiakas maksaa tilauksensa Google Pay -palvelua käyttäen, hänen ei tarvitse syöttää luottokorttitietoja tai toimitusosoitetta manuaalisesti. Asiakas napauttaa Google Pay -painiketta ja Google Pay antaa nämä tiedot maksupalveluntarjoajalle. Lisätietoja nopeutetuista maksuista.

Google Payn vaatimukset

Jotta voit aktivoida Google Pay -painikkeen verkkokaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Aktivoi Google Pay

Google Pay -asiakaskokemus

Kun asiakas vierailee verkkokaupassasi, näytölle tulee painike, jossa on Google Pay -logo.

Jos asiakas on asentanut laitteelleen Google Pay -sovelluksen, hän voi tehdä ostoksen Google Pay -palvelun avulla painiketta napauttamalla. Painikkeen napauttamisen jälkeen asiakas näkee laskutus- ja toimitustiedot. Tämän jälkeen asiakkaan on todennettava maksu, jotta ostos voidaan suorittaa loppuun.

Vianmääritys

Google Pay ei näy Shopify Adminissa

Voit käyttää Shopify Payments -palvelua yhdessä Google Payn kanssa kaikilla alueilla Ranskaa lukuun ottamatta tai voit etsiä Google Pay -maksutavan kolmannen osapuolen maksuntarjoajien luettelosta kohdasta Asetukset > Maksut.

Alennuksia ei sovelleta ostoksiin

Jos Google Pay ei sovella alennuksia, tarkista, että Google Pay -ikkunassa on kelvollinen osoite valittuna. Google ei sovella alennusta tuotteisiin, jotka eivät vaadi toimitusosoitetta, kuten digitaalisiin tuotteisiin.