Aktivering af Google Pay

Google Pay giver kunder mulighed for at betale nemt og sikkert i din webshop via en hurtigere betalingsproces. Når en kunde betaler for sin ordre med Google Pay, behøver han eller hun ikke at indtaste sine kreditkortoplysninger eller sin leveringsadresse. Kunden trykker på knappen Google Pay, og Google Pay sender disse oplysninger til betalingstjenesteudbyderen. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Krav for Google Pay

Hvis du vil aktivere Google Pay-knappen for din webshop, skal du opfylde følgende krav:

Aktivér Google Pay

Google Pay-kundeoplevelse

Når en kunde besøger din webshop, vises en knap med Google Pay-logoet.

Hvis din kunde har installeret Google Pay-appen, kan vedkommende trykke på knappen for at foretage et køb med Google Pay. Når kunden har trykket på knappen, vises vedkommendes fakturerings- og leveringsoplysninger. Kunden skal derefter godkende for at afslutte købet.

Fejlfinding

Google Pay vises ikke i Shopify-administratoren

Du kan bruge Shopify Payments med Google Pay i alle områder med undtagelse af Frankrig, eller du kan søge efter Google Pay som betalingsmetode på listen over tredjepartsbetalingsudbydere i Indstillinger > Betalinger.

Der blev ikke anvendt rabatter ved køb

Hvis Google Pay ikke anvender rabatter, skal du kontrollere, at der er valgt en gyldig adresse i Google Pay-vinduet. Google anvender ikke rabatten på produkter, der ikke kræver en leveringsadresse, som f.eks. digitale produkter.