Google Pay

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Google Pay giver kunder mulighed for at betale nemt og sikkert i din webshop via en hurtigere betalingsproces. Når en kunde betaler for sin ordre med Google Pay, behøver han eller hun ikke at indtaste sine kreditkortoplysninger eller sin leveringsadresse. Kunden trykker på knappen Google Pay, og Google Pay sender disse oplysninger til betalingstjenesteudbyderen. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Bemærk: Du betaler ingen ekstra gebyrer for at acceptere Google Pay. Du betaler fortsat de normale behandlingsgebyrer til din betalingstjenesteudbyder.

Google Pay-krav

Hvis du vil aktivere Google Pay-knappen for din webshop, skal du bruge Shopify Payments.

Browsere, der understøtter Google Pay

Hvis dine kunder skal have vist Google Pay-knappen, skal de bruge en af følgende understøttede browsere på en computer eller en mobilenhed:

• Google Chrome
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox
  • UCWeb UC Browser

Aktivér Google Pay

Hvis du vil aktivere Google Pay, skal du gennemføre følgende trin:

1. Klik på Administrer i afsnittet for din udbyder af kreditkortbetaling.

2. Vælg Google Pay i afsnittet HURTIGERE BETALINGSPROCESSER.

3. Klik på Gem.

Dine kunder kan nu bruge Google Pay til at betale i din butik.

Google Pay-kundeoplevelse

Når en kunde besøger din webshop via en understøttet browser, kan han eller hun se en knap med Google Pay-logoet.

Hvis din kunde har installeret Google Pay-appen, kan han eller hun trykke på knappen for at foretage et køb med Google Pay. Når kunden har trykket på knappen, vil han eller hun kunne se sine fakturerings- og leveringsoplysninger. Kunden skal derefter godkende for at afslutte købet.

Fejlfinding af din Google Pay-konfiguration

Google Pay vises ikke i Shopify-administratoren

Google Pay er kun tilgængelig for shopejere i Shopify Payments.