Aktivering af Apple Pay

Apple Pay giver kunderne mulighed for at betale hurtigt og sikkert via din webshop.

Apple Pay tilbyder en hurtigere betalingsproces. Når en kunde betaler for sin ordre med Apple Pay, behøver kunden ikke at indtaste kreditkortoplysninger eller leveringsadresse manuelt. Kunden trykker på Apple Pay-knappen og scanner sit fingeraftryk, og Apple Pay sender disse oplysninger til betalingsudbyderen. Du betaler ikke nogen ekstra gebyrer for at acceptere Apple Pay. Du betaler fortsat de normale administrationsgebyrer til din betalingstjenesteudbyder. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Betingelser

Hvis du vil aktivere Apple Pay-knappen for din webshop, skal du opfylde følgende krav:

Krav for abonnementer

Hvis du vil bruge Apple Pay til abonnementsprodukter, skal du opfylde følgende krav:

• Din butik skal bruge Shopify Payments.
  • Din virksomhed skal ligge i USA, Canada, Australien eller New Zealand.
  • Dine kunder skal betale med et kort fra Mastercard eller Visa.

Enheder, der understøtter Apple Pay

Hvis dine kunder skal have adgang til Apple Pay-knappen, skal de bruge en af følgende enheder:

• iPhone (SE, 6, 6 Plus eller nyere)
  • iPad (Pro, Air 2, mini 3 eller nyere)
  • Apple Watch
  • MacBook Pro med Touch-id
  • Enhver Mac-model (2012 eller nyere) plus en Apple Pay-aktiveret iPhone eller et Apple Pay-aktiveret Apple Watch

Aktivér Apple Pay

Hvis du opfylder kravene, kan du aktivere Apple Pay i Shopify-administratoren.

Trin:

Dine kunder kan nu bruge Apple Pay til at betale i din butik.

Aktivér Apple Pay i Frankrig ved hjælp af Shopify Payments

Hvis du opfylder kravene, og din virksomhed er baseret i Frankrig, kan du aktivere Apple Pay ved hjælp af følgende trin.

Trin:

Dine kunder kan nu bruge Apple Pay til at betale i din butik.

Kundeoplevelse

Når en kunde besøger din webshop via en enhed, der understøtter Apple Pay, vises en knap med Apple Pay-logoet.

Kunden kan trykke eller klikke på knappen for at foretage et køb med Apple Pay. Herefter vises de leverings- og faktureringsoplysninger, som vedkommende har føjet til sin tegnebog, samt prisen for ordren, leveringspriser og skatter. Kunden skal derefter godkende købet. Godkendelsesprocessen er lidt forskellig, afhængigt af hvilken enhed kunden bruger:

På en iPhone eller iPad

Der vises en prompt på enheden, hvor kunden bliver bedt om at bekræfte købet ved hjælp af Touch ID på sin enhed. Kunden scanner sit fingeraftryk på enhedens Touch ID for at godkende købet.

På en Macbook med Touch-id

Der vises en prompt på kundens berøringslinje, hvor kunden bliver bedt om at bruge Touch ID på sin Macbook. Kunden scanner sit fingeraftryk på Touch ID for at godkende købet.

På en Mac uden Touch-id

Hvis kunden ikke har Touch ID, kan kunden bruge Apple Pay på sin Mac-computer med en anden enhed, som f.eks. en iPhone, iPad eller et Apple Watch. For at bekræfte forbindelsen skal kunden sørge for, at enheden og computeren opfylder følgende opsætningskrav:

• De er tæt på hinanden.
  • Bluetooth er slået til.
  • De er logget ind på den samme iCloud-konto.

Der vises en dialogboks på kundens computer, hvor kunden bliver bedt om at bruge Touch ID på sin anden enhed. Kunden scanner sit fingeraftryk på sin enhed for at godkende købet.

Fejlfinding

Apple Pay vises ikke i administratoren

Hvis du bruger Cybersource, Authorize.net eller First Data Payeezy, og du ikke har mulighed for at aktivere Apple Pay i administratoren, skal du bede din betalingsbehandler om at slå tokenisering af netværk til. Hvis du bruger Stripe, skal du sørge for, at du har accepteret servicevilkårene for Apple Pay fra dit Stripe-kontrolpanel. Hvis du er i tvivl om, hvem din betalingsbehandler er, skal du kontakte din bank eller din udbyder af shopejerkonti.

Apple Pay-knappen vises ikke under betalingsprocessen

Hvis Apple Pay-knappen ikke vises i din betalingsproces, skal du sikre dig, at du opfylder alle kravene til brug af Apple Pay.

Hvis din kunde betaler for sin ordre ved hjælp af Køb-knappen, vil Apple Pay ikke vises som en betalingsmulighed, da det ikke understøttes af denne salgskanal.

Apple Pay vises ikke ved betaling, når feltet Firmanavn er Påkrævet som en del af betalingsprocessen.

Apple Pay-knappen vises ikke i indkøbskurvskuffen

Hvis du har en indkøbskurvskuffe eller en indkøbskurv-pop-op i din butik, vises knappen Apple Pay muligvis ikke. Du kan føje JavaScript til dit tema for at sikre, at knappen vises i din indkøbskurvskuffe.

Knappen Apple Pay er synlig, men svarer ikke

Hvis du bruger en Apple-understøttet bærbar, skal du kontrollere Apple Pay på din enhed og sikre dig, at din bærbare computer er åben. Hvis din bærbar er i dvaletilstand, virker knappen Apple Pay muligvis ikke.

Kunden kan ikke indtaste en rabatkode

Dine kunder kan kun bruge rabatkoder sammen med Apple Pay, hvis de indtaster en rabatkode på betalingssiden, inden de klikker på Apple Pay-knappen. Hvis du inkluderer Apple Pay-knappen på siden med indkøbskurven, kan dine kunder ikke gå til betalingssiden og indtaste en rabatkode. Hvis du vil sikre, at dine kunder kan bruge rabatkoder sammen med Apple Pay, skal du vise Apple Pay-knappen på betalingssiden.

Der opstår en fejl under betaling med Apple Pay på en Mac

Hvis du modtager en fejlmeddelelse, når du har prøvet at betale med Apple Pay på en Mac, er der muligvis et problem med kommunikationen mellem din telefon og din computer. For at bekræfte forbindelsen skal kunden sørge for, at telefonen og computeren opfylder følgende opsætningskrav:

• De er tæt på hinanden.
  • Bluetooth er slået til.
  • De er begge logget ind på den samme iCloud-konto.

Leveringsbegrænsninger

På grund af delvis postnummertilgængelighed fra Apple Pay kan leveringspriser, som beregnes af fragtfirmaet for visse fjerne egne af Canada, blive beregnet forkert. De fleste canadiske adresser er ikke berørt af dette problem.

Andre måder at acceptere Apple Pay på

Fysisk salg via Apple Pay

Apple Pay er tilgængelig til fysisk brug, når du bruger Shopify POS og en understøttet kortlæser som POS Go, WisePad 3-kortlæseren, kortlæseren til kontaktløs og chip eller Chipper 2X BT-kortlæseren. Denne funktion fungerer også med Tap to Pay on iPhone. Dine kunder kan betale med Apple Pay ved at holde deres iPhone eller Apple Watch hen til en understøttet kortlæser. Betalingen behandles med det samme, og kunden behøver ikke at fremvise sit kreditkort eller indtaste sine betalingsoplysninger via tastaturet på sin iOS enhed.

Apple Pay Cash

Apple Pay Cash er tilgængelig, hvis din virksomhed ligger i USA, og du bruger Shopify POS med en understøttet kortlæser. Du kan give dine kunder mulighed for at betale med deres Apple Pay Cash-kort via en iPhone eller et Apple Watch. Hvis din virksomhed ligger uden for USA, skal du kontakte din betalingsudbyder for at høre, om de understøtter Discover.

Apple Pay i mobilapps

Apple Pay er tilgængelig, hvis din butik har en iOS-app, der bruger iOS Buy SDK.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke kreditkort kan mine kunder bruge sammen med Apple Pay?

Den udbyder af kreditkortbetaling, som du bruger, afgør, hvilke kreditkort dine kunder kan bruge, når de køber dine produkter via Apple Pay. Hvis dine kunder vil bruge Apple Pay, skal de føje deres kreditkortoplysninger til deres Apple Pay-tegnebog. Hvis den betalingsudbyder, du bruger, ikke accepterer den type kreditkort, som en kunde føjer til sin Apple Pay-tegnebog, kan denne kunde ikke købe produkter via Apple Pay.

Hvordan ser en Apple Pay-ordre ud?

Hvis du vil bruge Apple Pay, skal din betalingsprocessor understøtte tokenisering af netværk. Det betyder, at de sidste fire cifre af kundens kreditkortnummer i en ordres betalingsoplysninger ikke vises. I stedet vises de sidste fire cifre af kundens Apple Pay-enhedskontonummer.