Apple Pay

Introduktionsbillede til Apple Pay

Apple Pay giver kunderne mulighed for at betale nemt og sikkert via din webshop. Med Apple Pay kan dine kunder betale i din webshop via Safari på en iPhone, iPad og Mac.

Apple Pay tilbyder en hurtigere betalingsproces. Når en kunde betaler for sin ordre med Apple Pay, behøver kunden ikke at indtaste kreditkortoplysninger eller leveringsadresse manuelt. Kunden trykker på Apple Pay-knappen og scanner sit fingeraftryk, og Apple Pay sender disse oplysninger til betalingstjenesteudbyderen. Få mere at vide om hurtigere betalingsprocesser.

Bemærk: Du betaler ikke nogen ekstra gebyrer for at acceptere Apple Pay. Du betaler fortsat de normale behandlingsgebyrer til din betalingstjenesteudbyder.

Betingelser

Hvis du vil aktivere Apple Pay-knappen for din webshop, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal bruge en af følgende udbydere af kreditkortbetaling:

• Shopify-betalinger
    • Stripe
    • First Data Payeezy
    • Authorize.net
    • CyberSource
  • Du skal have aktiveret SSL på dit butiksdomæne.

• Din butik skal overholde Apples Retningslinjer for acceptabel brug.

Enheder, der understøtter Apple Pay

Hvis dine kunder skal have vist Apple Pay-knappen, skal de bruge Safari i iOS 11 eller MacOS High Sierra på en af følgende enheder:

• iPhone (SE, 6, 6 Plus eller nyere)
  • iPad (Pro, Air 2, mini 3 eller nyere)
  • Apple Watch
  • MacBook Pro med Touch ID
  • Enhver Mac-model (2012 eller nyere) plus en Apple Pay-aktiveret iPhone eller Apple Watch

Aktivér Apple Pay

1. I afsnittet for din udbyder af kreditkortbetaling skal du klikke på Rediger:

2. Vælg Apple Pay i afsnittet HURTIGERE BETALINGSPROCESSER:

Afkrydsningsfeltet til Apple Pay

3. Klik på Gem.

Dine kunder kan nu bruge Apple Pay til at betale i din butik.

Kundeoplevelse

Når en kunde besøger din webshop via Safari i iOS 10 eller macOS Sierra, kan vedkommende se en knap med Apple Pay-logoet:

Knappen Køb med Apple Pay, der vises i din butik

Kunderne kan trykke eller klikke på knappen for at foretage et køb med Apple Pay. Herefter kan kunden se de leverings- og faktureringsoplysninger, som vedkommende har føjet til sin tegnebog, samt prisen for ordren, leveringsomkostninger og skatter. Kunden skal derefter godkende købet. Godkendelsesprocessen er lidt forskellig, afhængigt af hvilken enhed kunden bruger:

På en iPhone eller iPad

Der vises en prompt på enheden, hvor kunden bliver bedt om at bekræfte købet ved hjælp af Touch ID på sin enhed. Kunden scanner sit fingeraftryk på enhedens Touch ID for at godkende købet.

På en Macbook med Touch ID

Der vises en prompt på kundens berøringslinje, hvor kunden bliver bedt om at bruge Touch ID på sin Macbook. Kunden scanner sit fingeraftryk på Touch ID for at godkende købet.

På en Mac uden Touch ID

Hvis kunden ikke har Touch ID, kan kunden bruge Apple Pay på sin Mac-computer med en anden enhed, som f.eks. en iPhone, iPad eller et Apple Watch. For at bekræfte forbindelsen skal kunden sørge for, at enheden og computeren opfylder følgende opsætningskrav:

• De er tæt på hinanden.
  • Bluetooth er slået til.
  • De er logget ind på den samme iCloud-konto.

Der vises en dialogboks på kundens computer, hvor kunden bliver bedt om at bruge Touch ID på sin anden enhed. Kunden scanner sit fingeraftryk på sin enhed for at godkende købet.

Fejlfinding

Apple Pay vises ikke i administratoren

Hvis du bruger Cybersource, Authorize.net eller First Data Payeezy, og du ikke kan se muligheden for at aktivere Apple Pay i administratoren, skal du bede din betalingsbehandler om at slå tokenopdeling af netværk til. Hvis du bruger Stripe, skal du sørge for, at du har accepteret servicevilkårene for Apple Pay fra dit Stripe-dashboard. Hvis du er i tvivl om, hvem din betalingsbehandler er, skal du kontakte din bank eller din udbyder af shopejerkonti.

Apple Pay-knappen vises ikke under betalingsprocessen

Hvis du vil have vist Apple Pay-knappen i din betalingsproces, skal du bruge Safari på iOS 10 eller macOS Sierra. Hvis du bruger den nyeste version af Safari, og knappen stadig ikke vises, skal du sørge for at opfylde alle kravene til brug af Apple Pay.

Apple Pay-knappen vises ikke i indkøbskurvskuffen

Hvis du har en indkøbskurvskuffe eller en indkøbskurv-pop-up i din butik, vises knappen Apple Pay muligvis ikke. Du kan føje Javascript til dit tema for at sikre, at knappen vises i din indkøbskurvskuffe.

Kunden kan ikke indtaste en rabatkode

Dine kunder kan kun bruge rabatkoder sammen med Apple Pay, hvis de indtaster en rabatkode på betalingssiden, inden de klikker på Apple Pay-knappen. Hvis du viser Apple Pay-knappen på siden med indkøbskurven, kan dine kunder ikke gå til betalingssiden og indtaste en rabatkode. Hvis du vil sikre, at dine kunder kan bruge rabatkoder sammen med Apple Pay, skal du vise Apple Pay-knappen på betalingssiden.

Der opstår en fejl under betaling med Apple Pay på en Mac

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du har prøvet at betale med Apple Pay på en Mac, er der muligvis et problem med kommunikationen mellem din telefon og din computer. For at bekræfte forbindelsen skal kunden sørge for, at telefonen og computeren opfylder følgende opsætningskrav:

• De er tæt på hinanden.
  • Bluetooth er slået til.
  • De er begge logget ind på den samme iCloud-konto.

Leveringsbegrænsninger

På grund af delvis postnummertilgængelighed fra Apple Pay kan leveringsomkostninger, som beregnes af transportfirmaet for visse fjerne egne af Canada, blive beregnet forkert. De fleste canadiske adresser er ikke berørt af dette problem.

Andre måder at acceptere Apple Pay på

Apple Pay til personlig brug

Apple Pay er tilgængelig til personlig brug, hvis du bruger Shopify POS i USA eller Storbritannien. Med en understøttet kortlæser kan du give dine kunder mulighed for at betale med Apple Pay via en iPhone eller et Apple Watch. Betalingen behandles med det samme, og kunden behøver ikke at fremvise sit kreditkort eller indtaste sine betalingsoplysninger via tastaturet på sin iOS-enhed.

Bemærk: Hvis en kunde afgiver en personlig ordre på over et vist beløb, kan kunden muligvis ikke bruge Apple Pay til at betale for ordren. Apple har flere oplysninger om begrænsninger ved personlig brug af Apple Pay.

Apple Pay Cash

Apple Pay Cash er tilgængelig, hvis din virksomhed er placeret i USA, og Discover er aktiveret i dine betalingsindstillinger. Du kan give dine kunder mulighed for at betale med deres Apply Pay Cash-kort via en iPhone eller et Apple Watch. Hvis din virksomhed er placeret uden for USA, skal du kontakte din betalingstjenesteudbyder for at få at vide, om de understøtter Discover.

Bemærk: Når du bruger en understøttet kortlæser, understøtter Shopify POS Apple Pay Cash.

Apple Pay i mobilapps

Apple Pay er tilgængelig, hvis din butik har en iOS-app, der bruger iOS Buy SDK.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke kreditkort kan mine kunder bruge sammen med Apple Pay?

Den udbyder af kreditkortbetaling, som du bruger, afgør, hvilke kreditkort dine kunder kan bruge, når de køber dine produkter via Apple Pay. Hvis dine kunder vil bruge Apple Pay, skal de føje deres kreditkortoplysninger til deres Apple Pay-tegnebog. Hvis den betalingstjenesteudbyder, du bruger, ikke accepterer den type kreditkort, som en kunde føjer til sin Apple Pay-tegnebog, kan denne kunde ikke købe produkter via Apple Pay.

Hvordan ser en Apple Pay-ordre ud?

Hvis du vil bruge Apple Pay, skal din betalingsbehandler understøtte opdeling i tokens for netværk. Det betyder, at du ikke ser de sidste fire cifre af kundens kreditkortnummer i en ordres betalingsoplysninger. I stedet ser du de sidste fire cifre af kundens Apple Pay-enhedskontonummer.