Kortlæser til kontaktløs og chip

Kun tilgængelig fra Shopify

Kortlæser til kontaktløs og chip til Shopify POS

Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip er en EMV-kompatibel kortlæser, der opretter trådløs forbindelse til din iPad, iPhone eller Android-enhed. Du kan bruge Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip til at acceptere kontaktløse betalinger og betalinger med chipkort via Shopify POS-appen.

Bemærk: Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip er i øjeblikket kun tilgængelig for shopejere i USA.

Krav til kortlæsere og understøttede betalingstyper

Du skal opfylde følgende krav, hvis du vil bruge kortlæseren til kontaktløs og chip:

• Have en butik, der er beliggende i USA
  • Shopify Payments skal være aktiveret som din butiks betalingstjenesteudbyder
  • Have en kompatibel iPad, iPhone eller Android-enhed, der understøtter Bluetooth 4.2 eller nyere:

• iPhone – iPhone 6 eller nyere
    • iPad – iPad Air 2 eller nyere
    • iPad mini – iPad mini 4
    • iOS – iOS-enhed, der har iOS 10 eller nyere
    • Android – Android-enhed, der har version 5.0 (Lollipop) eller nyere
  • En kompatibel version af Shopify POS:

• iOS – Shopify POS 5.12.0 eller nyere
    • Android – Shopify POS 3.4.0 eller nyere

Du kan bruge kortlæseren til kontaktløs og chip til at acceptere betalinger fra følgende betalingstyper:

• Visa og Visa Debit
  • MasterCard og MasterCard Debit
  • American Express
  • Discover
  • Apple Pay
  • Google Pay

Hvor kan man købe kortlæseren til kontaktløs og chip?

Kortlæseren til kontaktløs og chip kan kun købes via Shopifys hardwarebutik i USA.

Tænd og sluk for kortlæseren til kontaktløs og chip

Tryk på tænd/sluk-knappen, og slip den for at tænde kortlæseren til kontaktløs og chip. Statuslamperne tændes. Hvis du allerede har parret og tilsluttet læseren med din POS-enhed, vil læseren automatisk genoprette forbindelsen til enheden.

Komponenter til kortlæseren til kontaktløs og chip

Efter en times inaktivitet går kortlæseren til kontaktløs og chip i dvale. Tryk på tænd/sluk-knappen, og slip den for at vække kortlæseren igen. Hvis du trykker på tænd/sluk-knappen og holder den nede i fire sekunder eller mere, nulstilles den Bluetooth-parring, den havde, og den skal parres igen.

Oplad kortlæseren til kontaktløs og chip

Du kan oplade kortlæseren til kontaktløs og chip ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Hvis du vil oplade kortlæseren, skal du sætte den lille ende af USB-stikket i kortlæseren eller dens base og derefter sætte den store ende i en telefonoplader eller en computer.

Det tager 1-2 timer at oplade kortlæseren til kontaktløs og chip helt. Når kortlæseren er fuldt opladet, bør batteriet kunne holde til en uges salg.

Tryk på tænd/sluk-knappen for at få vist kortlæserens batteriniveau på de fire statuslamper.

Sådan læser du batteriets statuslamper
● ● ● ● Fuld opladning
● ● ● ○ 75 % opladning
● ● ○ ○ 50 % opladning
● ○ ○ ○ 25 % opladning
● ○ ○ ○ (rød) Lavt batteriniveau
● ❂ ○ ○ (blinkende) Oplader

Par og forbind kortlæseren til kontaktløs og chip med din POS-enhed

Hvis du vil bruge kortlæseren sammen med Shopify POS, skal du parre og forbinde læseren med din POS-enhed. Når kortlæseren og enheden er parret, opretter kortlæseren automatisk forbindelse til enheden, hver gang begge er tændt og inden for rækkevidde.

Fremgangsmåde:

Ophæv parringen af kortlæseren til kontaktløs og chip med din POS-enhed

Du kan kun bruge kortlæseren til kontaktløs og chip sammen med én enhed ad gangen. Hvis du vil bruge kortlæseren sammen med en anden enhed, skal du først ophæve parringen med den aktuelle enhed.

Fremgangsmåde:

Acceptér betaling med kortlæseren til kontaktløs og chip

Fejlfinding af kortlæseren til kontaktløs og chip

Hvis din kortlæser ikke virker, kan du foretage fejlfinding af problemet ved at gennemgå følgende trin med en testordre:

1. Tjek, at du opfylder kravene til at bruge kortlæseren til kontaktløs og chip.

2. Tjek, at du har en internetforbindelse. Shopify POS skal have forbindelse til internettet via Wi-Fi eller din enheds mobildata for at kunne behandle betalinger. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du ikke behandle betalinger med kortlæseren til kontaktløs og chip.

Hvis du vil behandle kreditkortbetalinger, men du ikke har en internetforbindelse, skal du bruge en ekstern betalingsterminal.

3. Tjek, at din enhed har Bluetooth aktiveret, og at kortlæseren vises som tilsluttet i hardwareindstillingerne til Shopify POS. Hvis kortlæseren ikke vises som tilsluttet, kan du prøve at parre kortlæseren med din enhed.

4. Når du parrer kortlæseren med din enhed, skal du sørge for, at du ikke holder tænd/sluk-knappen nede i mere end fire sekunder. Hvis du fortsætter med at holde tænd/sluk-knappen nede, efter at LED-lamperne er begyndt blinke frem og tilbage, kan der ske én af følgende ting:

- Kortlæseren slukkes, hvis den ikke er parret. - Kortlæseren kobles fra den aktuelle enhed, hvis den allerede er parret.

1. Husk at trykke på Kredit på betalingssiden. Betalingsmåden for Ekstern terminal skal kun benyttes, når du bruger en ekstern betalingsterminal i stedet for en Shopify-understøttet kortlæser.

2. Kun iOS: Gå til afsnittet Hardware i indstillingerne for Shopify POS, og tjek, om din enhed også er parret med en kortlæser til kontaktløs, chip og magnetstribe.

Når begge kortlæsere parres med din enhed, forsøger Shopify POS at bruge kortlæseren til kontaktløs, chip og magnetstribe, fordi den har flest funktioner. Hvis du vil være sikker på, hvilken kortlæser du skal bruge, skal du ophæve parringen med den læser, som du vil have, at Shopify POS skal ignorere.

1. Sørg for at indsætte kortet korrekt.

2. Prøv at indtaste kortoplysningerne manuelt. Hvis dette fungerer, er der et problem med kortlæseren.

3. Hvis den manuelle indtastning ikke fungerer, skal du afbryde Shopify POS-appen og derefter slukke for enheden. Tænd for enheden igen, åbn Shopify POS, og sørg for, at kortlæseren har oprettet forbindelse igen. Prøv en anden testordre, når kortlæserens statuslampe viser, at den er tilsluttet.

Kontakt Shopify Support, hvis din kortlæser stadig ikke virker.

Shopify-dock til kontaktløs og chip

Bemærk: Shopify-dock til kontaktløs og chip er tilgængelig for shopejere i USA.

Shopify-dock til kontaktløs og chip

Docken til Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip bruges til:

• at forsyne kortlæseren med strøm, så den altid er tændt og ladt op

• at løfte kortlæseren op

• at fastgøre kortlæseren på en disk

Docken er tilgængelig i Shopifys hardwarebutik i USA.

Montering af Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip på docken

Bemærk: Du skal tænde og parre Shopifys kortlæser til kontaktløs og chip, før du sætter den i docken.

1. Valgfrit: Monter Docken på en bordplade ved hjælp af bolt og møtrik M5 (0,8 mm). Du skal bore et hul gennem bordpladen. Derefter kan du skrue bolten op gennem bordpladen og ind i bunden af docken.

2. Fjern hætten fra enden af docken.

3. Skub Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chiop ind i docken. Sørg for, at USB-C-stikket på docken har forbindelse med kortlæseren.

4. Sæt hætten tilbage på enden af docken.

5. Slut strømkablet til docken og derefter til en strømkilde med USB-A-stik, f.eks. en Shopify Retail Stand.

iPhone-etui til Shopify-kortlæser til kontaktløs og chip

Bemærk: iPhone-etuiet til Shopif-kortlæseren til kontaktløs og chip er kun tilgængeligt for shopejere i USA.

iPhone-etui til Shopify-kortlæser til kontaktløs og chip

Etuiet er beregnet til at fastgøre Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip på bagsiden af din iPhone. Det giver dig mobilitet, og det gør det nemt at modtage betalinger uden at være afhængig af at have betalingsmulighed ved en bordplade. Det beskytter desuden din iPhone og kortlæseren.

Etuiet passer til iPhone X- og iPhone XS-modellerne. Det er tilgængeligt i Shopifys hardwarebutik.

Sådan sættes etuiet fast på din iPhone og Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip

Vi anbefaler, at du fastgør din iPhone til etuiet, før du fastgør Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip.

Du skal tænde og parre Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip, før du fastgør den til etuiet.

Fremgangsmåde:

1. Tænd kortlæseren, og par derefter kortlæseren med din telefon.

2. Fastgør etuiet til din iPhone.

3. Fastgør etuiet til Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip.

Fjern Shopify-kortlæseren til kontaktløs og chip fra etuiet, før du fjerner din iPhone.