Appen Customer View

Customer View-appen giver dig mulighed for at bruge en Android-enhed som et display til Shopify POS til kunderne. Under betaling viser Customer View følgende oplysninger om kundens indkøbskurv:

• navn, antal og pris for varelinjer
  • kundens navn og mail (valgfri)
  • rabatter
  • skatter
  • ordretotal og subtotal
  • ordrekvittering

Android-enheden med Customer View-appen parres med din Shopify POS-enhed via dit Wi-Fi-netværk. Sørg for at begge enheder er sluttet til det samme trådløse netværk og WiFi-bånd (2,4 GHz eller 5 GHz).

Krav til enheden

Din Android-enhed skal opfylde følgende krav:

• Android-version 7.0 eller nyere
  • Tablet 7-8 tommer
  • Har adgang til Google Play Butik.

Par Shopify POS og Customer View

Når Customer View parres med din Shopify POS-enhed, forbliver de parret.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Opsæt hardware > Customer View.

3. Følg appens vejledning på skærmen til at downloade Customer View på din Android-enhed og parre den med Shopify POS.

4. Hvis du vil opretholde forbindelsen og/eller give tilladelse til, at appsene automatisk genopretter forbindelsen, skal du bekræfte, at begge apps kører i forgrunden

Tilpas Customer View-appen

Du kan tilpasse Customer View-appen fra Shopify POS.

• Vælg den besked, der skal vises i Customer View, når der ikke foretages transaktioner.

• Aktivér eller deaktiver indsamling af mails.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger i Shopify POS.
  2. Tryk på Administrer tilsluttet hardware under Hardware.
  3. Tryk på Customer View.
  4. Rediger standardvisningen:
    • Hvis du vil skrive en tilpasset meddelelse, skal du trykke på Rediger velkomsthilsen.
    • Hvis du vil aktivere eller deaktivere indsamling af mails, skal du skifte indstilling i afkrydsningsfeltet Indsamling af mails.

Afbryd forbindelsen fra Customer View til Shopify POS

Du kan afbryde forbindelsen fra Customer View til Shopify POS når som helst.

1. Tryk på > Indstillinger i Shopify POS.

2. Tryk på Administrer tilsluttet hardware under Hardware.

3. Tryk på Customer View.

4. Tryk på Glem Customer View.

Sådan bruges Customer View-appen

Når Customer View-appen parres med Shopify POS vises betalingsoplysningerne for alle de ordrer, der behandles via den parrede Shopify POS-enhed.

Fejlfinding

Hvis du oplevelser problemer med at oprette forbindelse mellem Shopify POS og Customer View-appen, kan du følge disse trin.

Fremgangsmåde:

1. Åbn både Shopify POS og Customer View-appen.

2. Åbn Shopify POS, og tryk på > Indstillinger.

3. Tryk på Opsæt hardware.

4. På siden Opsæt hardware skal du trykke på Customer View.

5. Hvis Customer View-appen stadig vises som forbundet, skal du trykke på knappen - ved siden af Customer View for at afbryde forbindelsen.

6. Hvis Customer View-appens forbindelse til det Wi-Fi-netværket afbrydes, skal du slå strømbesparelsestilstand fra.

7. Åbn Customer View-appen, og par den med Shopify POS.

8. Hvis Customer View-appen stadig ikke opretter forbindelse, skal du kontakte Shopify Support.