Customer View -sovellus

Huomaa: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain kauppiaille, jotka käyttävät Shopify POS Pro-sovellusta.

Customer View-sovelluksen käyttäen Shopify POS -sovelluksessa näkyvä tieto voidaan näyttää asiakkaan Android-laitteessa: Maksaessaan kassalla asiakas näkee asiakasnäkymänäytössä seuraavat tiedot ostoskoristaan:

• tilauksen riveillä olevien artikkeleiden nimi, määrä ja hinta
  • asiakkaan nimi ja sähköpostiosoite (valinnainen)
  • alennukset
  • verot
  • tilauksen kokonaissumma ja välisumma
  • kuitti tilauksesta

Customer View -sovellusta käyttävä Android-laite on yhdistetty Shopify POS -laitteeseesi Wi-Fi-verkon kautta. Varmista, että molemmat laitteet on kytketty samaan wifi-verkkoon ja wifi-taajuusalueeseen (2,4 GHz tai 5 GHz).

Laitevaatimukset

Android-laitteesi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Android-versio 5.0 tai uudempi
  • 7 - 8 tuuman tabletti
  • pääsy Google Play ‑kauppaan.

Shopify POS -ja Customer View -sovellusten liittäminen toisiinsa

Shopify POS -laite on liitettävä Customer View -laitteeseen joka kerta kun jompikumpi laitteista käynnistetään uudelleen.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.

2. Napauta Laitteiston asettaminen.

3. Napauta Määritä laitteisto -sivulla Customer View , jotta voit näyttää QR-koodin yhdistämisen pariksi.

4. Napauta Customer View -näkymässä Liitä pariksi POS-myyntipisteen kanssa.

5. Skannaa QR-koodi Shopify POS -laitteella. Kun pariliitos on valmis, kummankin laitteen tilana näkyy Yhdistetty.

6. Napauta asiakasnäkymässä Pin app -valintaa, jos haluat estää asiakkaita sulkemasta Customer View sovellusta. Pidä Android-laitteesi Back- ja Overview-painikkeita alas painettuina, jos haluat poistaa Customer View -sovelluksen käytön eston.

Customer View -sovelluksen mukauttaminen

Voit mukauttaa Customer View -sovellusta Shopify POS -sovelluksessa.

• Valitse viesti, joka näkyy asiakasnäkymässäsi silloin, kun mikään ostotapahtuma ei ole käynnissä.

Voit valita oletustervetuloa-viestin tai mukautetun viestin. Oletusviestissä lukee "Welcome" sekä kauppasi nimi. Esimerkki mukautetusta viestistä voisi olla "Winter sale 40% off" (Talvialennusmyynti, 40 % hinnoista pois).

• Sähköpostiosoitteiden tallennuksen käyttöönotto tai tallennuksen poistaminen käytöstä.

Kun sähköpostitallennus on käytössä, asiakkailla on mahdollisuus sitoutua vastaanottamaan sähköposteja aina kun asiakas saa mukautetun viestin tai tervetuloa-viestin.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.

2. Napauta Customer View (Asiakasnäkymä) -valintaa.

3. Muokkaa oletusnäyttöä:

- Jos haluat syöttää mukautetun viestin, napauta Muokkaa tervetuloviestiä. - Jos haluat ottaa sähköpostin sieppauksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, käytä sähköpostin sieppauksen valintaruutua.

Customer View - ja Shopify POS -sovellusten välisen kytkennän purkaminen

Voit purkaa Customer View - ja Shopify POS -sovellusten välisen kytkennän milloin tahansa.

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.

2. Napauta Customer View (Asiakasnäkymä) -valintaa.

3. Napauta Unohda Customer View -valintaa.

Customer View -sovelluksen käyttäminen

Kun Customer View (Asiakasnäkymä) -sovellus on yhdistetty Shopify POS -sovellukseen, siinä näkyvät kaikkien sellaisten tilausten kassamaksutiedot, joita parikytkennässä mukana olevalla Shopify POS -laitteella käsitellään. Kun asiakas on maksanut ostoksensa kassalla, asiakas valitsee, missä muodossa hän haluaa saada kuitin:

• sähköposti
  • teksti
  • tulostettu (vain iPadissa)
  • ei kuittia

Vianmääritys

Jos Shopify POS - ja Customer View -sovellusten välisessä yhteydessä ilmenee ongelmia, kokeile seuraavia ongelmanratkaisutapoja.

Toimintovaiheet:

1. Sulje Shopify POS - ja Customer View -sovellukset.

2. Avaa Shopify POS ja napauta > Settings.

3. Napauta Laitteiston asettaminen.

4. Napauta Määritä laitteisto -sivulla Customer View.

5. Jos Customer View -sovellus näkyy kytkettynä, napauta Customer View -valinnan vieressä näkyvää painiketta (-), jotta yhteys purkautuisi.

6. Jos Customer View -sovelluksen yhteys Wi-Fi-verkkoon on purkautumassa, kytke virransäästötila pois päältä.

7. Avaa Customer View -sovellus ja kytke se Shopify POS -sovellukseen.

8. Jos Customer View -sovellus ei ole vielä muodostamassa yhteyttä, ota yhteyttä Shopifyn tukeen.