Customer View -sovellus

Customer View-sovelluksen käyttäen Shopify POS -sovelluksessa näkyvä tieto voidaan näyttää asiakkaan Android-laitteessa: Maksaessaan kassalla asiakas näkee asiakasnäkymänäytössä seuraavat tiedot ostoskoristaan:

• tilauksen riveillä olevien artikkeleiden nimi, määrä ja hinta
  • asiakkaan nimi
  • alennukset
  • verot
  • tilauksen kokonaissumma ja välisumma

Customer View (asiakasnäkymä) ‑sovellusta käyttävä laite on pariliitetty myyntipisteesi Shopify POS ‑laitteen kanssa wifi-verkon kautta. Varmista, että molemmat laitteet on liitetty samaan wifi-verkkoon ja wifi-taajuusalueeseen (2,4 GHz tai 5 GHz).

Laitevaatimukset

Laitteesi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Android-laite, jossa on versio 7.0 (Nougat) tai uudempi
  • 7 - 8 tuuman tabletti
  • pääsy Google Play ‑kauppaan

Shopify POS -ja Customer View -sovellusten liittäminen toisiinsa

Kun Customer View ‑näkymä on pariliitetty Shopify POS ‑laitteeseesi, se pysyy pariliitettynä.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.

2. Napauta Määritä laitteisto >Asiakkaan näkymä.

3. Lataa Customer View laitteeseesi ja muodosta laitepari siitä ja myyntipisteen Shopify POS ‑sovelluksesta noudattamalla sovelluksen näytössä näkyviä ohjeita.

4. Säilyttääksesi yhteyden tai salliaksesi sovellusyhteyden automaattisen uudelleen muodostamisen, varmista, että molemmat sovellukset ovat käynnissä edustalla.

Jos siirryt pois Shopify POS ‑sovelluksesta tai jos laitteesi menee unitilaan ja näyttö pimenee, saatat nähdä bannerin tekstillä Yhteys katkaistu, katso Shopify POS ‑sovelluksesta, miten yhteys muodostetaan uudelleen. Laitteen lukituksen avaamisen tai Shopify POS ‑myyntipisteen avaamisen tulisi uudelleen muodostaa Customer View ‑yhteys. Ellei tämä toimi, napauta kohtaa*Eikö toimi? Muodosta laitepari uudestaan* ja noudata pariliitoksen vaiheistettuja ohjeita.

Jos sinulla on yhä pariliitosongelmia, tee vianmäärityksessä pääpiirteittäin esitellyt toimenpiteet.

Customer View - ja Shopify POS -sovellusten välisen kytkennän purkaminen

Voit katkaista Customer View- ja Shopify POS ‑sovellusten välisen yhteyden milloin tahansa.

1. Napauta Shopify POS-sovelluksen kohtaa > Asetukset.

2. Napauta Laitteisto-kohdassa Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta Customer View (Asiakasnäkymä) -valintaa.

4. Napauta Unohda Customer View -valintaa.

Customer View -sovelluksen käyttäminen

Kun Customer View ‑sovellus on pariliitetty Shopify POS ‑sovelluksen kanssa, siinä näkyvät kaikkien sellaisten tilausten kassamaksutiedot, joita käsitellään pariliitetyllä Shopify POS ‑laitteella.

Customer View -sovelluksen mukauttaminen

Voit mukauttaa Customer View ‑sovellusta Shopify POS ‑sovelluksessa.

• Valitse viesti, joka näkyy asiakasnäkymässäsi silloin, kun mikään ostotapahtuma ei ole käynnissä.

Vianmääritys

Jos Shopify POS- ja Customer View ‑sovellusten välisessä yhteydessä ilmenee ongelmia, kokeile seuraavia ongelmanratkaisutapoja.

Vaiheet:

1. Varmista, että Customer View ‑sovelluslaite on kytketty pistorasiaan.

2. Varmista, että Wifi-yhteys on vakaa.

3. Varmista, että laitteet ovat samassa verkossa. Niiden tulisi jakaa sama SSID, jos käytät wifi-yhteyttä.

4. Katkaise Customer View ‑sovelluksen Shopify POS ‑ sovelluksen välinen yhteys.

5. Sulje Shopify POS ‑sovellus ja Customer View ‑sovellus.

6. Avaa Shopify POS ‑sovellus ja Customer View ‑sovellus ja muodosta laitepari.

7. Jos Customer View -sovellus ei ole vielä muodostamassa yhteyttä, ota yhteyttä Shopifyn tukeen.