Customer View -sovellus

Customer View-sovelluksen käyttäen Shopify POS -sovelluksessa näkyvä tieto voidaan näyttää asiakkaan Android-laitteessa: Maksaessaan kassalla asiakas näkee asiakasnäkymänäytössä seuraavat tiedot ostoskoristaan:

• tilauksen riveillä olevien artikkeleiden nimi, määrä ja hinta
  • asiakkaan nimi ja sähköpostiosoite (valinnainen)
  • alennukset
  • verot
  • tilauksen kokonaissumma ja välisumma
  • kuitti tilauksesta

Customer View -sovellusta käyttävä Android-laite on yhdistetty Shopify POS -laitteeseesi Wi-Fi-verkon kautta. Varmista, että molemmat laitteet on kytketty samaan wifi-verkkoon ja wifi-taajuusalueeseen (2,4 GHz tai 5 GHz).

Laitevaatimukset

Android-laitteesi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Android-versio 7.0 tai uudempi
  • 7 - 8 tuuman tabletti
  • pääsy Google Play ‑kauppaan.

Shopify POS -ja Customer View -sovellusten liittäminen toisiinsa

Kun Customer View -näkymä on yhdistetty Shopify POS -laitteeseesi, se pysyy pariliitoksena.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.

2. Napauta Määritä laitteisto >Asiakkaan näkymä.

3. Lataa Customer View Android -laitteeseesi ja muodosta laitepari Shopify POS -sovelluksen kanssa noudattamalla sovelluksen näytössä näkyviä ohjeita.

4. Jotta voit ylläpitää yhteyttä ja/tai sallia sovellusten automaattisen yhteyden muodostamisen, varmista, että molemmat sovellukset ovat käynnissä päällimmäisenä sovelluksena

Customer View -sovelluksen mukauttaminen

Voit mukauttaa Customer View -sovellusta Shopify POS -sovelluksessa.

• Valitse viesti, joka näkyy asiakasnäkymässäsi silloin, kun mikään ostotapahtuma ei ole käynnissä.

• Sähköpostiosoitteiden tallennuksen käyttöönotto tai tallennuksen poistaminen käytöstä.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.
  2. Napauta Laitteisto-kohdassa Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.
  3. Napauta Customer View (Asiakasnäkymä) -valintaa.
  4. Muokkaa oletusnäyttöä:
    • Jos haluat syöttää mukautetun viestin, napauta Muokkaa tervetuloviestiä.
    • Jos haluat ottaa sähköpostin sieppauksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, käytä sähköpostin sieppauksen valintaruutua.

Customer View - ja Shopify POS -sovellusten välisen kytkennän purkaminen

Voit purkaa Customer View - ja Shopify POS -sovellusten välisen kytkennän milloin tahansa.

1. Napauta Shopify POS-sovelluksessa > Asetukset-valintaa.

2. Napauta Laitteisto-kohdassa Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta Customer View (Asiakasnäkymä) -valintaa.

4. Napauta Unohda Customer View -valintaa.

Customer View -sovelluksen käyttäminen

Kun Customer View (Asiakasnäkymä) -sovellus on yhdistetty Shopify POS -sovellukseen, siinä näkyvät kaikkien sellaisten tilausten kassamaksutiedot, joita parikytkennässä mukana olevalla Shopify POS -laitteella käsitellään.

Vianmääritys

Jos Shopify POS - ja Customer View -sovellusten välisessä yhteydessä ilmenee ongelmia, kokeile seuraavia ongelmanratkaisutapoja.

Vaiheet:

1. Sulje Shopify POS - ja Customer View -sovellukset.

2. Avaa Shopify POS ja napauta > Settings.

3. Napauta Laitteiston asettaminen.

4. Napauta Määritä laitteisto -sivulla Customer View.

5. Jos Customer View -sovellus näkyy kytkettynä, napauta Customer View -valinnan vieressä näkyvää painiketta (-), jotta yhteys purkautuisi.

6. Jos Customer View -sovelluksen yhteys Wi-Fi-verkkoon on purkautumassa, kytke virransäästötila pois päältä.

7. Avaa Customer View -sovellus ja kytke se Shopify POS -sovellukseen.

8. Jos Customer View -sovellus ei ole vielä muodostamassa yhteyttä, ota yhteyttä Shopifyn tukeen.