Viivakoodinlukijat

Voit lisätä kassalla Shopifyn tukemilla Bluetooth-viivakoodinlukijoilla alennuskoodeja ja tuotteita nopeasti ostoskoriin. Langattomia viivakoodinlukijoita voi käyttää jopa 100 metrin päässä iPadista tai iPhonesta.

Shopify tukee seuraavia Bluetooth- viivakoodinlukijoita:

Viivakoodinlukija käytettävissä maan mukaan.
Viivakoodinlukija Väriasetukset Mallinumero Saatavuus
Socket Mobile 1D -viivakoodinlukija Mustavalkoinen SocketScan® S700 Australia, Belgia, Kanada, Tanska, Suomessa, Saksa, Italia, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Espanja, Yhdysvallat
Socket Mobile 2D -viivakoodinlukija Mustavalkoinen SocketScan® S720 Australia, Kanada, Irlanti, Uusi-Seelanti, Singapore, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat
Mustavalkoinen SocketN® S740 Australia, Belgia, Tanska, Suomi, Saksa, Italia, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Espanja,
Zebra DS2208 -USB-viivakoodinlukija Musta Zebra DS2208 Kanada, Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Shopify POS -sovellus.
  • yhteensopiva iPad, jonka käyttöjärjestelmä on iPadOS 15 tai uudempi, iPhone, jossa on iOS 15 tai uudempi, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on versio 10 tai sitä uudempi versio

1D-viivakoodit verrattuna 2D-viivakoodeihin

Viivakoodinlukijan valinta riippuu siitä, haluatko skannata 1D- vai 2D-viivakoodeja. Nämä kaksi viivakoodityyppiä on helppo erottaa toisistaan ja niitä voi käyttää eri tavoin. Voit käyttää Socket Mobile S740- ja CHS 7Qi 2D -viivakoodilukijoita skannaamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.

1D-viivakoodit

1D-viivakoodit koostuvat samansuuntaisista viivariveistä, joissa viivojen paksuus vaihtelee:

Shopify POS - barcode example

Voit luoda tuotteillesi viivakooditarroja, joissa on 1D-viivakoodit ja lukea ne sitten Socket Mobile S700- ja CHS 7Ci 1D -viivakoodinlukijalla tai käyttää iOS- tai Android-laitteesi etupuolella olevaa kameraa, kun haluat lisätä tuotteita nopeasti Shopify POS -ostoskoriin kirjatessasi asiakkaan maksua kassalla. Voit myös sisällyttää 1D-viivakoodit asiakkaiden kuitteihin, jotta voit skannata ne tulevaisuudessa etsiessäsi kuitteihin liittyvää tilausta.

2D-viivakoodit

2D-viivakoodi on mustavalkoisten neliöksi järjestettyjen nelikulmioiden joukko:

Shopify POS - 2d barcode example

Shopify POS -sovelluksessa 2D-viivakoodeja voi käyttää muutamin tavoin. Voit:

• Skannata lahjakortin viivakoodin ja lisätä sen ostoskoriin, kun myyt fyysisen lahjakortin.
  • Skannata fyysinen tai paperiviivakoodin kassalla, kun lunastat lahjakortin.
  • Käyttää kuitintulostinta ja tulostaa paperilahjakortteja, joissa on 2D-viivakoodi.
  • Sisällyttää 2D-viivakoodit asiakkaiden kuitteihin, jotta voit skannata ne tulevaisuudessa etsiessäsi kuitteihin liittyvää tilausta.

Luvan myöntäminen Shopify POS -sovellukselle laitteen kamerasovelluksen käyttöön

Voit käyttää laitteesi kameraa skannaamaan seuraavat 1D-ja 2D-viivakoodit:

• tuotteet
  • kuitit
  • lahjakortit (vain 2D)

Jos haluat skannata viivakoodeja iPadin tai iPhonen etukameralla, sinun on annettava Shopify POS -sovelluksen käyttää kameraa. Sinua pyydetään antamaan sovellukselle käyttöoikeus, kun napautat ensimmäisen kerran viivakoodipainiketta tai kun skannaat lahjakorttia, mutta voit antaa käyttöoikeuden myös manuaalisesti iPadin tai iPhonen tietosuoja-asetuksista.

Vaiheet:

1. Napauta iPadin tai iPhonen aloitusnäytössä Settings (Asetukset).

2. Napauta Shopify POS.

3. Ota kamera käyttöön.