Viivakoodinlukijat

Voit lisätä kassalla Shopifyn tukemilla Bluetooth-viivakoodinlukijoilla alennuskoodeja ja tuotteita nopeasti ostoskoriin. Langattomia viivakoodinlukijoita voi käyttää jopa 100 metrin päässä iPadista tai iPhonesta.

Shopify tukee seuraavia Bluetooth- viivakoodinlukijoita:

Viivakoodinlukija käytettävissä maan mukaan.
Viivakoodinlukija Väriasetukset Mallinumero Saatavuus
Socket Mobile 1D -viivakoodinlukija Mustavalkoinen SocketScan® S700 Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Euroopan unioni, Australia ja Uusi-Seelanti
Socket Mobile 2D -viivakoodinlukija Mustavalkoinen SocketN® S740 Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Euroopan unioni, Australia ja Uusi-Seelanti

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• uudistettu Shopify POS -sovellus
  • sinulla on yhteensopiva iPad tai iPhone, jossa on käytössä iOS 12.2 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on käytössä vähintään versio 5.0 (Lollipop).

1D-viivakoodit verrattuna 2D-viivakoodeihin

Viivakoodinlukijan valinta riippuu siitä, haluatko skannata 1D- vai 2D-viivakoodeja. Nämä kaksi viivakoodityyppiä on helppo erottaa toisistaan ja niitä voi käyttää eri tavoin. Voit käyttää Socket Mobile S740- ja CHS 7Qi 2D -viivakoodilukijoita skannaamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.

1D-viivakoodit

1D-viivakoodit koostuvat samansuuntaisista viivariveistä, joissa viivojen paksuus vaihtelee:

Shopify POS - viivakoodiesimerkki

Voit luoda tuotteillesi viivakooditarroja, joissa on 1D-viivakoodit ja lukea ne sitten Socket Mobile S700- ja CHS 7Ci 1D -viivakoodinlukijalla tai käyttää iOS- tai Android-laitteesi etupuolella olevaa kameraa, kun haluat lisätä tuotteita nopeasti Shopify POS -ostoskoriin kirjatessasi asiakkaan maksua kassalla.

2D-viivakoodit

2D-viivakoodi on mustavalkoisten neliöksi järjestettyjen nelikulmioiden joukko:

Shopify POS -sovelluksessa 2D-viivakoodeja voi käyttää muutamin tavoin. Voit:

• Skannata lahjakortin viivakoodin ja lisätä sen ostoskoriin, kun myyt fyysisen lahjakortin.
  • Skannata fyysinen tai paperiviivakoodin kassalla, kun lunastat lahjakortin.
  • Käyttää kuitintulostinta ja tulostaa paperilahjakortteja, joissa on 2D-viivakoodi.
  • Sisällyttää 2D-viivakoodit asiakkaiden kuitteihin, jotta voit skannata ne tulevaisuudessa etsiessäsi kuitteihin liittyvää tilausta.

Antaa Shopify POS-sovellukselle käyttöoikeus laitteesi kameraan

Voit käyttää laitteesi kameraa skannaamaan seuraavat 1D-ja 2D-viivakoodit:

• tuotteet
  • kuitit
  • lahjakortit (vain 2D)

Jos haluat skannata viivakoodeja iPadin tai iPhonen etukameralla, sinun on annettava Shopify POS -sovelluksen käyttää kameraa. Sinua pyydetään antamaan sovellukselle käyttöoikeus, kun napautat ensimmäisen kerran viivakoodipainiketta tai kun skannaat lahjakorttia, mutta voit antaa käyttöoikeuden myös manuaalisesti iPadin tai iPhonen tietosuoja-asetuksista.

Toimi näin:

1. Napauta iPadin tai iPhonen aloitusnäytössä Settings (Asetukset).

2. Napauta Shopify POS.

3. Ota kamera käyttöön.