POS-tarvikkeet

Connection Hub -yhteyskeskus

Shopify Connection Hub -yhteyskeskus muodostaa yhteyden POS Tablet Stand -tablettitelinejalustaan ja sallii muiden laitteiden langallisen liittämisen telineessä olevaan tablettiin. Connection Hub -yhteyskeskusta voi käyttää vain Shopify Tablet Mount -tablettialustan (USB-C) kanssa.

Connection Hub -yhteyskeskusta myydään maksullisena nykyisten laitteistojen ja tuotepakettien lisäosana tuetuissa maissa.

POS Go Dock ‑telakka

POS Go Dock -telakka

POS Go Dock -telakan voi yhdistää POS Go -laitteen kanssa. Näin niistä tulee asiakkaalle näkyvä näyttö ja maksupääte, josta käytetään nimitystä POS Terminal. Lue lisää POS Go Dock -telakasta.

POS Tablet Stand Case -tablettitelinekotelo (Lightning)

POS Go Dock -telakka

POS Tablet Stand Case -tablettitelinekotelo (Lightning) on saatavilla erikseen, ja se yhdistetään Shopify POS Tablet Stand -tablettitelineeseen. Kotelon avulla voit muuttaa jälleenmyyntitelineen Lightning-yhteyteen. POS Tablet Stand Case-tablettitelinekoteloa (Lightning) on kahta kokoa.

POS Tablet Stand Case -tablettitelinekotelo (Lightning) 9,7 tuuman iPadille on yhteensopiva seuraavien 9,7 tuuman iPadien kanssa:

• iPad (5. ja 6. sukupolvi)
  • iPad Pro (9,7")
  • iPad Air
  • iPad Air 2

Shopify POS Tablet Stand -tablettiteline (Lightning) 10,2 tuuman iPadille / 10,5 tuuman Airille on yhteensopiva seuraavien iPadien kanssa:

• iPad (7. ja 8. sukupolvi)
  • iPad Air (3. sukupolvi)

Shopify Tablet Mount -tablettialusta (USB-C)

Shopify Tablet Mount -tablettialusta (USB-C)

Shopify Tablet Mount -tablettialusta (USB-C) on saatavilla erikseen, ja se yhdistetään Shopify POS Tablet Stand -tablettitelineeseen. Alustan avulla voit yhdistää tabletteja USB-C-yhteyttä käyttäen Shopify POS Tablet Stand -tablettitelineeseen.

Shopify Tablet Mount -tablettialusta (USB-C) on yhteensopiva seuraavien tablettien kanssa:

• iOS-tabletit

• 12,9 tuuman iPad Pro (3., 4., 5. ja 6. sukupolvi)
    • 11 tuuman iPad Pro (1., 2. ja 3. sukupolvi)
    • iPad (10. sukupolvi)
  • Android-tabletit

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)