POS-tilbehør

Tilkoblingshub

Connection Hub

Shopify Connection Hub kobles til POS-nettbrettstativets base og gjør det mulig å koble til andre enheter til nettbrettet med kabel. Connection Hub kan bare brukes sammen med Shopify-nettbrettstativ (USB-C).

Connection Hub selges som valgfritt, betalt tilleggsutstyr til eksisterende maskinvare og pakker i støttede land.

POS Go Dock

POS Go Dock

POS Go Dock kan kombineres med POS Go for å bli en kunderettet skjerm og betalingsterminal, kjent som POS Terminal. Finn ut mer om POS Go Dock.

POS-nettbrettstativdeksel (Lightning)

POS Go Dock

POS-nettbrettstativdekselet (Lightning) er tilgjengelig for seg selv, og kombineres med Shopify POS-nettbrettstativet. Med dekselet kan du lade detaljhandelstativet med en Lightning-tilkobling. POS-nettbrettstativdekselet (Lightning) leveres i to størrelser.

POS-nettbrettstativdekselet (Lightning) for iPad 9.7" er kompatibelt med følgende 9.7" iPad-modeller:

• iPad (5. og 6. generasjon)
  • iPad Pro (9,7")
  • iPad Air
  • iPad Air 2

Shopify POS-nettbrettstativ (Lightning) for iPad 10.2"/Air 10.5" er kompatibelt med følgende iPad-modeller:

• iPad (7. og 8. generasjon)
  • iPad Air (3. generasjon)

Shopify-nettbrettstativ (USB-C)

Shopify-nettbrettfeste (USB-C)

Shopify-nettbrettfeste (USB-C) er tilgjengelig for seg selv, og kombineres med Shopify POS-nettbrettstativet. Med dette festet kan du koble til nettbrett med en USB-C-tilkobling til Shopify POS-nettbrettstativet.

Shopify-nettbrettfeste (USB-C) er kompatibelt med følgende nettbrett:

• iOS-nettbrett

• iPad Pro 12.9" (tredje, fjerde, femte, sjette generasjon)
    • iPad Pro 11" (første, andre, tredje generasjon)
    • iPad (10. generasjon)
  • Android-nettbrett

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)