Avskrevne kortlesere for Shopify POS-appen

For å gi den beste opplevelsen for detaljsalg og betaling, har Shopify POS-appen innebygde integrasjoner med pålitelig maskinvare. Etterhvert som maskinvare blir foreldet og mindre pålitelig, avvikles integrasjonene for å sikre en best mulig kundeopplevelse.

Avskrevne kortlesere og anbefalte erstatningsprodukter

Den berørte maskinvaren og regionene er som følger:

Avskrevne kortlesere og anbefalte erstatningsprodukter for Shopify POS, inkludert avskrivningsdatoer og hvilke områder som er påvirket.
Maskinvare Avviklingsdato Enhetsmodell og region Anbefalt erstatning
Swipe (audio-jack)-kortleser 31. januar 2022 iOS: USA og Canada
Android: USA
USA: Chipper 2X BT
Canada: Tap & Chip
Swipe (Lightning)-kortleser 31. januar 2022 iOS: USA og Canada USA: Chipper 2X BT
Canada: Tap & Chip
Tap, Chip og Swipe-kortleser 31. januar 2022 iOS: USA, Storbritannia og Irland USA: Chipper 2X BT
Storbritannia og Irland: WisePad 3

Vanlige spørsmål om avskrevne kortlesere

Noen vanlige spørsmål om maskinvareavviklinger.

Hvorfor er disse kortleserne avskrevet?

Etterhvert som Shopify POS-appen forbedres avvikles utdaterte kortlesere, og de erstattes med nyere og mer pålitelig maskinvare. Du kan migrere til de støttede integrerte kortleserne og dra nytte av å bruke Shopify Payments.

Kan jeg fortsatt bruke maskinvaren min dersom jeg ikke oppdaterer POS-appen etter avviklingsdatoen?

Hvis du ikke oppdaterer POS-appen, kan det hende maskinvaren fortsatt fungerer med begrenset funksjonalitet. For å unngå uventede feil bør du ikke fortsette å bruke maskinvaren etter avviklingsdatoen.

Hva gjør jeg med den avviklede leseren?

For at den utdaterte kortleseren skal bli resirkulert, kan du levere den til ditt lokale returpunkt for elektronisk avfall.