Shopify POS Go

POS Go

POS Go for Shopify POS er en alt-i-ett mobil POS-enhet som er utviklet for pålitelige, raske og enkle fysiske salg. Denne håndholdte enheten fungerer som POS-stasjon, strekkodeskanner og kortleser, og lar deg enkelt behandle transaksjoner uten å måtte bruke ytterligere maskinvare.

POS Go for Shopify POS er bare tilgjengelig for butikker som oppfyller geografiske og betalingsrelaterte krav. Finn ut mer om kravene for POS Go.