Shopify POS Go

POS Go

POS Go til Shopify POS er en alt i én-mobilt POS-enhed, der er udviklet til hurtig, pålidelig og enkelt salg på gulvet. Denne håndholdte enhed fungerer som en POS-station, stregkodescanner og kortlæser, som hjælper dig med nemt at behandle transaktioner uden besværet med yderligere hardware.

Krav

Hvis du vil bruge POS Go, skal du opfylde følgende krav:

• Din butik ligger i Australien, Canada, Irland, Storbritannien eller USA.
  • Du har aktiveret Shopify Payments som din butiks betalingsudbyder.
  • Dine fysiske detaillokationer ligger i det samme land, som din butik er baseret i.
  • Du har et WPA2 Wi-Fi-netværk.

Understøttede betalingstyper for POS Go

Den indbyggede POS Go-kortlæser understøtter betalinger med tryk, chip og magnetstribe for følgende betalingstyper:

• Visa og Visa Debit
  • Mastercard og Mastercard Debit
  • American Express
  • Udforsk (kun USA og Canada)
  • Diner's Club (kun USA og Canada)
  • Interac (kun Canada)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay

De fleste nationale debetkort som Interac, Girocard eller eftpos-kort, der er co-branded med Visa eller Mastercard, kan behandle betalinger uden for deres hjemlande ved hjælp af Visa og Mastercard.

Hvor kan man købe POS Go

Shopifys POS Go er tilgængelig fra Shopifys hardwarebutikker på følgende lokationer:

Kompatibel hardware

POS Go er kompatibel med sikker wi-fi eller kabelforbundne LAN-kvitteringsprintere. Bluetooth understøttes ikke. Gennemgå listen over understøttede kvitteringsprintere her. Få mere at vide om opsætningen af en wi-fi-kvitteringsprinter.

I dette afsnit