Kom godt i gang med Shopify Point of Sale (POS)

Inden du begynder at sælge via din Shopify POS-app, skal du oprette en konto og vælge det Shopify-abonnement, der passer bedst til din virksomhed. Når du er klar til at opsætte din butik, kan du købe og tilknytte eventuel POS-hardware, du har brug for, samt opsætte din POS-app til at acceptere betalinger. Du kan bruge de grundlæggende funktioner i Shopify POS med alle Shopify-abonnementsordninger uden at betale mere.

Hvis du vil have flere detailfunktioner, skal du bruge Shopify POS Pro.