Afinstallering af POS-salgskanalen

Du kan afinstallere Shopify POS-appen fra din Shopify-administrator. Inden du afinstallerer, skal du sørge for at udføre følgende handlinger:

• Gennemgå dit POS-abonnement.
  • Klargør alle POS-ordrer.
  • Behandl alle returneringer eller refusioner for POS-ordrer.
  • Fjern Shopify POS-appen fra alle enheder.

Opsig dit POS-abonnement

Afinstaller POS-salgskanalen

Trin:

1. Nedgrader alle lokationer, der abonnerer på POS Pro, til POS Lite
  2. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  3. Klik på salgskanalen POS.
  4. Klik på Afinstaller salgskanal.
  5. Vælg Jeg forstår risiciene ved at afinstallere denne salgskanal.
  6. Valgfrit: Vælg en årsag til, at du afinstallerer salgskanalen.
  7. Klik på Afinstaller.

Når du har annulleret dit POS-abonnement og afinstalleret POS-salgskanalen, vil du ikke længere kunne udgive produkter, klargøre ordrer eller administrere resultater i Shopify POS-appen.