Lokationer

Du kan konfigurere flere lokationer i din Shopify-butik, så du kan spore lagerbeholdningen og behandle ordrer på dine lokationer. Dine lokationer kan være detailforretninger, lagre, pop op-butikker, dropshippers eller en anden lokation, hvor du administrerer lager eller har varer på lager. Med flere lokationer får du et bedre lageroverblik på tværs af virksomheden.

En lokation er et fysisk sted eller en app, hvor du udfører nogle af eller alle følgende aktiviteter: sælger produkter, leverer eller behandler ordrer og har varer på lager.

Onlineordrer og personligt salg er knyttet til lokationer for at sikre, dine lagerantal altid er nøjagtige. Hvis en nogle af dine varer ikke er på lager på én lokation, men de er på lager på en anden lokation, opdeler Shopify ordren, så dan kan behandles fra flere lokation.

Hvor mange lokationer du maksimalt kan have, afhænger af dit abonnement.

Lokationer, som du deaktiverer, tæller ikke med i din lokationsgrænse.

Apps, som opdaterer lagerbeholdningen eller behandler ordrer for dig, opfattes som lokationer, men tæller ikke med i disse begrænsninger. Når du føjer en sådan app til din butik, eller når du første gang aktiverer lokationer, tilføjes appen normalt som en lokation.