Domæner

Et domæne er den webadresse eller den websiteadresse, som dine kunder går til for at finde din butik online. Du administrerer dine domæneindstillinger for din webshop på siden Domæner i din Shopify-administrator. Hvis du bruger engrossalgskanalen, administrerer du domæneindstillingerne for din engrosforretning på siden Domæner i denne kanal.

Dit primære domæne er det domæne, som kunderne ser, når de besøger din webshop. Dit primære domæne er som standard dit myshopify-domæne, som ser sådan ud your-store-name.myshopify.com. Du bruger dit myshopify-domæne til at logge ind i din butik og identificere din konto, når du kontakter Shopify Support.

Du kan ikke ændre dit myshopify-domæne, men du kan købe et tilpasset domæne eller bruge et tilpasset domæne, som du allerede ejer.

Bemærk: Når du logger ind i din Shopify-administrator, vil du altid se dit myshopify-domæne i adresselinjen, når du er logget ind i din Shopify-administrator, uanset om du har et tilpasset domæne eller ej.