Domæner

Et domæne er den URL eller den websiteadresse, som dine kunder går til for at finde din butik online. Du administrerer dine domæneindstillinger for din webshop på siden Domæner i din Shopify-administrator. Hvis du bruger engrossalgskanalen, administrerer du domæneindstillingerne for din engrosforretning på siden Domæner i denne kanal.

Dit primære domæne er som standard i formen examplestore.myshopify.com, men du kan købe et andet brugerdefineret domæne eller bruge et brugerdefineret domæne, som du allerede ejer.