Fejlfinding af problemer med domæner, der er knyttet til Shopify

Et tilpasset domæne er din kundes første indgangspunkt i din onlinevirksomhed. Hvis du modtager en meddelelse med et Kræver opmærksomhed-badge på dit domæne i Shopify-administratoren, er der problemer, som du skal løse.

En post peger ikke på Shopify

Meddelelse: Dit domænes A-post peger ikke på Shopify. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com, og knyt 23.227.38.65 til dens A-post.

A-posten er ansvarlig for at pege dit domæne mod Shopify. Hvis den ikke er konfigureret korrekt, vil du opleve problemer med netværksforbindelsen. Besøg din domæneudbyder, og opdater din A-post, så den peger på den IP-adresse, der anbefales af banneret på indstillingssiden for dit domæne.

Flere A-poster

Meddelelse: Dit domæne har for mange A-poster. Hvis du har flere A-poster, kan det give problemer med forbindelsen. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com, og knyt 23.227.38.65 til dets A-post for at følge de bedste fremgangsmåder.

Når der er angivet flere A-poster, vælges én vilkårligt af browseren, hver gang dit domæne besøges. Hvis du har flere A-poster, vil nogle besøgende muligvis ankomme til din butik, mens andre kan blive dirigeret til et andet sted.

CNAME-posten peger ikke på Shopify

Meddelelse: Dit domænes CNAME-post peger ikke på Shopify. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com, og knyt shops.myshopify.com. til dets CNAME-post.

CNAME-posten er ansvarlig for at håndtere eventuelle underdomæner, der skal pege på Shopify for at få den korrekte routing.

CNAME-posten mangler

Meddelelse: Dit domæne har ingen CNAME-post. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com, og angiv shops.myshopify.com. til dets CNAME-post.

CNAME-posten sikrer, at alle underdomæner i dit domæne knyttes korrekt til din Shopify-butik. Sørg for at tilføje en CNAME-post i dine DNS-indstillinger.

Domænet har en Cloudflare-proxy

Meddelelse: Dit domæne står bag en ikke-understøttet Clouddomænere-proxy. Proxyer kan påvirke dit website og understøttes ikke af Shopify. Hvis du vil forhindre mulige problemer med netværksforbindelsen, skal du åbne din domæneudbyders DNS-indstillinger og fjerne proxyen.

Cloudvaluta-proxyer understøttes ikke. Hvis proxyer konfigureres forkert, kan de være i konflikt med Shopifys netværkskonfiguration. Hvis du fjerner proxyer, kan det forbedre forbindelsen til din Shopify-butik. Hvis du har problemer med forbindelsen til et domæne bag Cloudcloudre eller en anden proxy, skal du kontakte din proxyudbyder for at få hjælp til fejlfinding af problemerne.

Giver ikke tilladelse tilhopifys certifikatmyndighederne

Meddelelse: Dit domæne tillader ikke Let's Encrypt and GlobalSign til klargøring af SSL-certifikater. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com og tilføj en CAA-post for letsencrypt.org og globalsign.com.

Dine CAA-indstillinger skal give adgang til de certifikatmyndighederne, som Shopify bruger til at udstede SSL-certifikater. Tilføj CAA-poster for Let's Encrypt (letsencrypt.org) og Global Sign (globalsign.com) på din eksisterende CAA-postliste for at give Shopify tilladelse til at klargøre et gratis SSL-certifikat for dit domæne.

CAA-posten indeholder tegnet ";"

Meddelelse: Dit domænes CAA-post blokerer klargøring af SSL-certifikat. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com og kontrollér, at der er én CAA-post for alle letsencrypt.org og globalsign.com. Sørg for, at dine CAA-poster ikke indeholder semikolonner (";"). Du kan også slette dine CAA-poster.

En semikolon i din CAA-post betyder, at ingen certifikatautoriteter må klargøre SSL-certifikater for dette domæne. Du skal enten fjerne denne CAA-post eller ændre den for at tillade Let's Encrypt (letsencrypt.org) og GlobalSign (globalsign.com).

AAAA-posten peger ikke på Shopify

Meddelelse: Dit domænes AAAA-post peger ikke på Shopify. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com, og knyt 2620:0127:f00f:5:: til dets AAAA-post.

AAAA-posten er ansvarlig for at pege dit domæne mod Shopify på IPv6-netværket. Hvis AAAA-posten ikke konfigureres korrekt, vil nogle brugere opleve problemer med netværksforbindelsen. Besøg din domæneudbyder, og opdater din AAAA-post, så den peger på den IP-adresse, der anbefales af banneret på indstillingssiden for dit domæne.

Flere AAAA-poster

Meddelelse: Dit domæne har for mange AAAA-poster. Hvis du har flere AAAA-poster, kan det give problemer med netværksforbindelsen. Hvis du vil følge de aktuelle bedste fremgangsmåder, skal du åbne din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com og knytte 2620:0127:f00f:5:: til dens AAAA-post.

Når der er angivet flere AAAA-poster, vælges én vilkårligt af browseren, hver gang dit domæne besøges. Hvis du har flere AAAA-poster, vil nogle besøgende muligvis ankomme til din butik, mens andre kan blive dirigeret til et andet sted.

DNSSEC er aktiv på et Shopify-administreret domæne

Meddelelse: Dit domæne har en ikke-understøttet DNSSEC-post. Shopify understøtter ikke DNSSEC på nuværende tidspunkt. Kontakt support for at få den fjernet.

Hvis dit domæne overføres til Shopify fra en anden udbyder, som allerede er aktiveret DNSSEC, overføres denne konfiguration til dit domæne. DNSSEC understøttes i øjeblikket ikke af Shopify og forhindrer dit domæne i at blive afviklet. Hvis du får vist denne fejl, skal du kontakte Shopify Support, så de kan hjælpe med at fjerne ikke-understøttede DNSSEC-poster.

Shopify-administrerede domæner returnerer uventede navneserverværdier

Meddelelse: Dine domænenavnsservere returnerede en uventet værdi. Problemer med navneservere kan gøre dit website ikke-tilgængeligt for kunderne. Kontakt support for at få flere oplysninger.

Dit domæne returnerer navneservere, som er anderledes end de værdier, der er konfigureret i din Shopify-administrator. Dette kan forekomme, når et domæne holder fast i det og kræver opmærksomhed. Kontakt Shopify Support for at få hjælp.

Der opstod en fejl under hentning af DNS-information

Meddelelse: Der opstod en fejl under hentning af domænet {record_type} post. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com, og kontrollér, at posten er angivet korrekt.

Meddelelsen skyldes, at der enten ikke er konfigureret nogen post, en fejlkonfiguration, der blokerer DNS eller et midlertidigt problem med DNS-forbindelsen. Husk, at det kan tage op til 48 timer at opdatere DNS-opdateringer. Hvis du allerede har valideret dine DNS-indstillinger hos din domæneudbyder, og der ikke er nogen problemer, kan dette blive løst, når dit domæne er færdig med at blive behandlet.

Domænet bruger en wildcard-post, der peger på Shopify

Meddelelse: Dit domæne har en wildcard-post, der peger på Shopify. At have en wildcard-post (*.example.com) over for Shopify kan påvirke dit website og understøttes ikke. Åbn din domæneudbyders DNS-indstillinger for example.com og fjern wildcard-posten.

Registrering af et wildcard i Shopify anbefales ikke og kan medføre uventet adfærd. Angiv dine poster for alle specifikke underdomæner i stedet for at bruge wildcard-poster.