Shopify-betaling

Du kan bruge den sikre Shopify-betaling til at acceptere ordrer og modtage betalinger, uanset hvor du sælger online. Når en kunde har føjet produkter til en indkøbskurv, bruger kunden betalingsprocessen til at angive sine leveringsoplysninger og betalingsoplysninger og derefter bestille ordren. Dine kunder kan også gennemgå politikkerne for din butik fra betalingsprocessen.

Du kan se og ændre dine indstillinger for betalingsprocessen, herunder hvordan du vil indsamle kundernes mailadresser til kampagnemarkedsføring, på siden med indstillinger for Betalingsprocessen i din Shopify-administrator.Hvis du har en webshop, kan du også ændre dine betalingssiders udseende og layout ved at redigere temaet i din webshop.

Når en kunde fuldfører alle trin i betalingsprocessen, kontrolleres indkøbskurven i forhold til din butiks lagerniveauer. Hvis lagerbeholdningen er tilgængelig, kan kunden fortsætte med betalingstrinnene. Hvis lagerbeholdningen er blevet utilgængelig, vises der en fejlmeddelelse. Lagerbeholdningen reserveres kun, når kunden indsender sine betalingsoplysninger. Hvis en betaling mislykkes, frigøres reserveringen, indtil kunden når til betalingsmetodesiden igen.