Onlinebetaling

Du kan bruge den sikre Shopify-betaling til at acceptere ordrer og modtage betalinger, uanset hvor du sælger online. Når kunder har lagt produkter i indkøbskurven, bruger de din betalingsproces til at indtaste deres leverings- og betalingsoplysninger, inden de afgiver ordren.

Når en kunde når til betalingsmetodesiden i betalingsprocessen, kontrolleres indkøbskurven i forhold til din butiks lagerniveauer. Hvis lagerbeholdningen er tilgængelig, holdes den for kunden, mens denne gennemfører betalingen. Hvis lagerbeholdningen er blevet utilgængelig, vises der en fejlmeddelelse. Hvis en betaling mislykkes, frigøres holdet, indtil kunden når til betalingsmetodesiden igen.

Du kan se og redigere dine betalingsindstillinger fra siden med indstillinger for Betaling i din Shopify-administrator. På denne side kan du også administrere, hvordan du vil indsamle kunders e-mailadresser til e-mailmarkedsføring.

Hvis du sælger via salgskanalen Webshop, kan du også ændre dine betalingssiders udseende og layout ved at redigere dit tema.

Bemærk: Nogle salgskanaler, f.eks. Amazon, giver kvalificerede kunder mulighed for at fuldføre deres køb ved hjælp af andre betalingsprocesser. Når en kunde bruger en anden betalingsproces, gælder tredjepartspolitikkerne for salg i stedet for dine Shopify-politikker.