Shopify-betaling

Du kan bruge den sikre Shopify-betaling til at acceptere ordrer og modtage betalinger, uanset hvor du sælger online. Når kunder har lagt produkter i indkøbskurven, bruger de din betalingsproces til at indtaste deres leverings- og betalingsoplysninger, inden de afgiver ordren.

Når en kunde når til betalingsmetodesiden i betalingsprocessen, kontrolleres indkøbskurven i forhold til din butiks lagerniveauer. Hvis lagerbeholdningen er tilgængelig, kan kunden fuldføre betalingen. Hvis lagerbeholdningen er blevet utilgængelig, vises der en fejlmeddelelse. Lagerbeholdningen reserveres kun, når kunden indsender sine betalingsoplysninger. Hvis en betaling mislykkes, frigøres reserveringen, indtil kunden når til betalingsmetodesiden igen.

Du kan se og ændre dine betalingsindstillinger på siden med indstillinger for Betaling i din Shopify-administrator. Du kan også administrere, hvordan du vil indsamle kundernes mailadressertil e-mailmarkedsføring, fra siden med indstillinger for Betaling.

Hvis du sælger via salgskanalen Webshop, kan du også ændre dine betalingssiders udseende og layout ved at redigere dit tema.