Tilføjelse af butikkens politikker

Du kan tilføje eller generere følgende politikker for din Shopify-butik:

• Refunderingspolitk
  • Privatlivspolitik
  • Servicebetingelser
  • Leveringspolitik
  • Legal notice

Du kan bruge HTML, når du skriver politikker for din butik.

Når du har tilføjet dine politikker, er de kædet sammen i sidefoden på dine betalingssider. Du kan også føje dine politikker til menuer i din webshop.

Selvom Shopify kan oprette skabeloner, er du ansvarlig for at følge dine udgivne politikker. Gennemgå dine politikker omhyggeligt, før du tilføjer dem.

Bemærk: Skabeloner til din butiks politikker er kun tilgængelige på engelsk. Hvis du driver din butik på et andet sprog, skal du oprette politikker for din egen butik. Kontakt en ekspert i den lokale lovgivning for at få hjælp.

Tilføj eller generér butikspolitikker

1. Gå til Indstillinger > Juridisk i din Shopify-administrator.

2. Indtast din butiks politikker, eller klik på Opret fra skabelon for at indtaste standardskabelonen. Brug RTF-editoren til at føje typografi og formatering til dine politikker og til at tilføje links og billeder.

RTF-editoren består af et tekstfelt med flere linjer, hvor du kan formatere teksten eller tilføje links og billeder via knapperne, der sidder ovenover.

3. Gennemgå dine politikker, og foretag ændringer.

4. Klik på Gem for at tilføje dine politikker.

Når du tilføjer politikker for din butik, bliver de automatisk kædet sammen i sidefoden på dine betalingssider. Kunderne kan have brug for at se dine politikker, før de betaler, så det er en god idé at sammenkæde disse sider i navigationen i din butik.

Tilføj tilpassede sider for at få vist juridiske oplysninger

Du kan oprette websider i din Shopify-administrator. Websider er nyttige til udgivelsen af oplysninger, der sjældent ændres, eller som kunder ofte refererer til, som f.eks. en "Om os"-side eller en "Kontakt os"-side.

Se, hvordan du kan føje sider til din webshop og oprette link til disse sider i navigationen i din butik.

Slet din leveringspolitik fra produktsiderne

Hvis du bruger et gratis tema fra Shopify, der er downloadet efter november 2018, og du har tilføjet dine leveringspolitikker, omfatter produktsiderne i din webshop et link til dine leveringspolitikker. Dette sker for at informere om ekstraomkostninger, der er knyttet til produktet, eller leveringsbetingelser.

Du kan fjerne dette link ved at redigere dit temas sprog.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Temaer.

2. Ved siden af dit aktuelle tema skal du klikke på Handlinger > Rediger sprog.

3. Skriv shipping policy html i søgefeltet.

4. Erstat indholdet med et enkelt mellemrum i feltet Leveringspolitik (HTML).