Tilføjelse af butikkens politikker

Du kan tilføje eller generere følgende politikker for din Shopify-butik:

• Returpolitik
  • Politik om beskyttelse af persondata
  • Servicevilkår
  • Leveringspolitik
  • Juridisk meddelelse
  • Abonnementspolitik

Tilføj eller generer butikspolitikker på engelsk

Du kan tilføje eller oprette politikker for din butik. Du kan bruge HTML, når du skriver politikker for din butik.

Hvis du bruger en app til at tilbyde produktabonnementer i din butik, får dine kunder vist en genereret skabelon, når opsigelsespolitikken for købsmuligheder er tom i Indstillinger. Denne politik er knyttet til teksten for Abonnementspolitikken ved betaling.

Selvom Shopify kan oprette skabeloner, er du ansvarlig for at følge dine udgivne politikker. Gennemgå dine politikker omhyggeligt, før du tilføjer dem.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Politikker i din Shopify-administrator.
  2. Indtast din butiks politikker, eller klik på Opret fra skabelon for at indtaste standardskabelonen. Brug RTF-editoren til at føje typografi og formatering til dine politikker og til at tilføje links og billeder.
  3. Gennemgå dine politikker, og foretag ændringer.
  4. Klik på Gem for at tilføje dine politikker.

Når du har tilføjet politikker for din butik, indsættes de automatisk som links i sidefoden på dine betalingssider. Kunderne kan have brug for at se dine politikker, før de betaler, så det er en god idé at sammenkæde disse sider i navigationen i din butik.

Generer politikker på fransk, italiensk eller spansk

Du kan også generere politikker på fransk, italiensk eller spansk.

Politikker på fransk:

Politikker på italiensk:

Politikker på spansk:

Tilføj tilpassede sider for at få vist juridiske oplysninger

Du kan oprette websider i din Shopify-administrator. Websider er nyttige til udgivelsen af oplysninger, der sjældent ændres, eller som kunder ofte refererer til, som f.eks. en "Om os"-side eller en "Kontakt os"-side.

Se, hvordan du kan føje sider til din webshop og oprette links til disse sider i navigationen i din butik.

Slet din leveringspolitik fra produktsiderne

Hvis du bruger et gratis tema fra Shopify, der er downloadet efter november 2018, og du har tilføjet dine leveringspolitikker, omfatter produktsiderne i din webshop et link til dine leveringspolitikker. Dette sker for at informere om ekstraomkostninger, der er knyttet til produktet, eller leveringsbetingelser.

Du kan fjerne dette link ved at redigere dit temas sprog.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Temaer.
  2. Ud for dit aktuelle tema skal du klikke på knappen ... > Rediger standardtemaindhold.
  3. Skriv shipping policy html i søgefeltet.
  4. Erstat indholdet med et enkelt mellemrum i feltet Leveringspolitik (HTML).
  5. Klik på Gem.

Føj politikker til din butiks menuer

Som standard er alle links til dine politikker angivet i sidefoden på din betalingsside. Der findes også et link til din returpolitik på din side til gennemgang af ordrer. Der findes et link til din leveringspolitik på dine produktsider og på siden med din indkøbskurv.

Du kan opdatere dine menuer, så de indeholder disse politikker.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Navigation.
  2. Klik på navnet på den menu, politikken skal føjes til.
  3. Tilføj de ønskede politikker til menuen:

1. Klik på Tilføj menupunkt.
    2. Angiv et navn til politikkens menupunkt, og søg derefter efter din politik.
    3. Klik på Tilføj.
  4. Klik på menuen Gem.

Tilføj links til dine politikker på sider eller på dine sociale medier

Du kan tilføje direkte links til dine politikker ved at tilføje følgende i slutningen af din butiks domænenavn:

• Returpolitik: /policies/refund-policy
  • Politik om beskyttelse af persondata: /policies/privacy-policy
  • Servicevilkår: /policies/terms-of-service
  • Leveringspolitik: /policies/shipping-policy
  • Abonnementspolitik: /politikker/abonnementspolitik

Hvis dit domænenavn f.eks. er johns-apparel.myshopify.com, kan et direkte link til din leveringspolitik være johns-apparel.myshopify.com/policies/shipping-policy.