Opsæt præferencer for indsamling af adresser

Aktivér forskellige leverings- og faktureringsadresser

Som standard anvendes kundens leveringsadresse automatisk i feltet Faktureringsadresse i betalingsprocessen, men kunden kan angive en anden faktureringsadresse. Du kan vælge, om faktureringsadressen skal udfyldes automatisk eller være tom.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Fjern markeringen af Brug leveringsadressen som faktureringsadresse som standard i afsnittet P*ræferencer for indsamling af adresser*.
  3. Klik på Gem.

Angiv automatisk udfyldelse af adressefelter

Når dine kunder indtaster deres leverings- eller faktureringsadresse, får de muligvis præsenteret adresseforslag. Med denne funktion har dine kunder mulighed for at indtaste deres adresseoplysninger hurtigere og mere nøjagtigt. Disse adresseforslag stammer fra tjenester som Google Autocomplete og ikke fra din kundes browser. Hvis denne funktion er deaktiveret, eller hvis dine kunder bor i et land, hvor funktionen endnu ikke understøttes, kan dine kunder udføre betaling som normalt ved at indtaste adressen manuelt.

Funktionen til automatisk udfyldelse af adresse er tilgængelig for dine kunder i følgende lande:

• Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Brasilien
  • Canada
  • Danmark
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Hongkong SAR
  • Indien
  • Italien
  • Japan
  • Luxembourg
  • Holland (Nederlandene)
  • New Zealand
  • Norge
  • Saudi Arabien
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA

Denne funktion er tilgængelig for alle Shopify-shopejere og er aktiv som standard. Du kan deaktivere denne funktion i din Shopify-administrator.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Præferencer for adresseindsamling skal du gøre et af følgende for at administrere indstillingen for automatisk udfyldelse af din adresse:

• For at deaktivere automatisk udfyldning af adresse, skal man fravælge Brug automatisk udfyldning af adresse.
    • For at genaktivere automatisk udfyldning af adresse, vælges Brug automatisk udfyldning af adresse.
  3. Klik på Gem.

Validering af leveringsadresser ved betaling

Når dine kunder angiver ugyldige oplysninger om deres leveringsadresse ved betaling, kan du automatisk vise problemer og forslag til løsning af adresseoplysningerne ved betaling. Der tilbydes forslag til adressevalidering, når der er høj tillid til de adresseoplysninger, som kunden ønskede at angive. Dette hjælper dig med at reducere ordrer med ugyldige adresser og minimere forsinkede eller mislykkede leveringer. Dine kunder vil kunne gennemføre betalingsprocessen som normalt, hvis du deaktiverer denne funktion, eller hvis en leveringsadresse ikke er blandt de tilgængelige lande. Validering af individuelle adressefelter, såsom krav til input, format eller længde, er altid aktive for alle lande og områder.

Hvis du bruger en tredjepartsapp til adressevalidering, kan der være elementer eller forslag, der er i konflikt ved betaling. Hvis du vil undgå mindre konverteringer i betalingsprocessen, skal du enten bruge funktionen til validering af leveringsadressen i din Shopify-administrator eller en tredjepartsapp.

Funktionen til adressevalidering er tilgængelig for kunder i følgende lande:

• Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Bermuda
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Færøerne
  • Frankrig
  • Guernsey
  • Italien
  • Liechtenstein
  • Luxembourg
  • Holland (Nederlandene)
  • Polen
  • Portugal
  • Slovenien
  • Sydkorea
  • Schweiz
  • USA

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Vælg Valider leveringsadresse i afsnittet Præferencer for indsamling af adresser.
  3. Klik på Gem.