Oversættelse af din betalingsproces

Hvis du sælger i en webshop, kan du oversætte din betalingsproces ved at redigere dit tema. Nogle temaer leveres med oversættelser til mere end ét sprog, så du kan vælge et andet sprog til din betalingsproces i temaeditoren. Hvis du vil bruge et sprog, der ikke er inkluderet i dit tema, kan du også oversætte betalingsprocessen manuelt.

Vælg et nyt sprog for betalingsprocessen

Hvis dit tema indeholder mere end ét sprog, kan du vælge et andet sprog til din betalingsproces.

Fremgangsmåde:

1. Rul ned til afsnittet Sprog for betalingsproces.

2. Klik på Administrer sprog for betalingsproces.

3. Klik på Skift temasprog, og vælg et sprog på rullelisten.

4. Klik på Gem.

Oversæt felter til betalingsproces individuelt

Du kan redigere teksten for hvert felt i din betalingsproces. Det hjælper dig med at tilpasse oplevelsen med din betalingsproces, så den passer til dit brand. Du kan f.eks. ændre dine fejlmeddelelser i stedet for at bruge standarden må ikke være tom.

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Sprog for betalingsproces skal du klikke på Administrer sprog for betalingsproces.

2. Foretag dine ændringer til felterne til betalingsprocessen.

3. Klik på Gem.

Oprette dit eget sprog til betalingsprocessen.

Hvis du har behov for at oversætte hele din betalingsproces, kan du oprette dit eget sprog for betalingsprocessen. Alle felter, du ikke redigerer, er stadig på standardsproget.

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Sprog for betalingsproces skal du klikke på Administrer sprog for betalingsproces.
  2. Klik på Skift temasprog.
  3. Vælg Andre sprog ... i rullemenuen.
  4. Vælg et sprog i rullemenuen Sprog.
  5. Valgfrit: Vælg et område i rullemenuen i Område, eller:

• Vælg Alle for at vælge alle regionale varianter.
    • Klik på Tilpasset for at oprette et tilpasset navn til den version, du opretter, og giv den et navn.
  6. Klik på Gem. Du bliver ført til betalingsafsnittet i sprogeditoren, hvor du kan indtaste oversættelser af dit temas betalingsmeddelelser.

Det nye sprog er nu tilgængeligt, når du vælger et nyt sprog for betalingsproces til dit website. Tekst, der ikke er oversat, vises på dit temas standardsprog.