Määritä osoitteiden keräämisen asetukset

Aktivoi eri toimitus- ja laskutusosoitteet

Oletusarvoisesti asiakkaan toimitusosoite lisätään laskutusosoitekenttään automaattisesti maksamisen yhteydessä, mutta asiakas voi halutessaan syöttää eri laskutusosoitteen. Voit muuttaa sitä, täytetäänkö laskutusosoite automaattisesti vai jätetäänkö kenttä tyhjäksi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Valitse Osoitteen keräämisen asetukset -osiossa oletusarvoisesti Käytä toimitusosoitetta oletusarvoisesti laskutusosoitteena.
  3. Klikkaa Tallenna.

Osoitekenttien automaattisen täydennyksen tarjoaminen

Kun asiakkaasi antavat toimitus- tai laskutusosoitteensa, ne voidaan täyttää osoite-ehdotuksina. Tämän ominaisuuden avulla asiakkaasi voivat syöttää osoitetietonsa nopeammin ja tarkemmin. Nämä osoite-ehdotukset tulevat palveluilta, kuten Google Autocompletelta, eivätkä asiakkaasi selaimesta. Jos ominaisuus on poistettu käytöstä tai jos asiakkaasi asuu maassa, jossa tätä ominaisuutta ei vielä tueta, hän voi maksaa kassalla normaalisti syöttämällä osoitetiedot manuaalisesti.

Osoitteen automaattinen täydennys -ominaisuus on asiakkaittesi käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Tanska
  • Ranska
  • Saksa
  • Hongkong (Kiinan erityishallintoalue)
  • Intia
  • Italia
  • Japani
  • Luxemburg
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Saudi-Arabia
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Tämä ominaisuus on kaikkien Shopify-kauppiaiden käytettävissä ja se on oletusarvoisesti aktiivinen. Voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä Shopify Adminissa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Voit muuttaa osoitteen automaattisen täydennyksen asetusta Osoitteen automaattinen täydennys ‑osiosta seuraavalla kahdella tavalla:

• Jos haluat poistaa osoitteen automaattisen täydennyksen käytöstä, poista kohdan Käytä osoitteen automaattista täydennystä valinta.
    • Jos haluat ottaa osoitteen automaattisen täydennyksen uudelleen käyttöön, valitse Käytä osoitteen automaattista täydennystä.
  3. Klikkaa Tallenna.

Vahvista toimitusosoitteet kassalla

Kun asiakkaasi syöttävät virheellisiä toimitusosoitteen tietoja maksuvaiheessa, voit näyttää maksuvaiheessa automaattisesti osoitetietojen ongelmat ja niiden korjausehdotukset. Osoitteen validointiehdotuksia tarjotaan, kun on erittäin varmaa, että tiedämme, mitä osoitetta asiakas tarkoitti. Tämä auttaa sinua vähentämään tilausten virheellisiä osoitteita ja minimoimaan toimitusten viivästymisen tai epäonnistumisen. Jos poistat tämän ominaisuuden käytöstä tai jos toimitusosoite on käytettävissä olevien maiden ulkopuolella, asiakkaasi voivat maksaa kassalla normaaliin tapaan. Yksittäiset osoitekenttien validoinnit, kuten syötevaatimus, muoto tai pituus, ovat aina aktiivisia kaikille maille ja alueille.

Jos käytät kolmannen osapuolen osoitevahvistussovellusta, kassavaiheessa saattaa esiintyä ristiriitaisia elementtejä tai ehdotuksia. Jos haluat välttää kassavaihekonversion vähentymisen, sinun on käytettävä joko Shopify Adminin tai kolmannen osapuolen sovelluksen osoitevahvistusominaisuutta.

Osoitteen validointiominaisuus on asiakkaiden käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Bermuda
  • Tšekki
  • Tanska
  • Färsaaret
  • Ranska
  • Guernsey
  • Italia
  • Liechtenstein
  • Luxemburg
  • Alankomaat
  • Puola
  • Portugali
  • Slovenia
  • Etelä-Korea
  • Sveitsi
  • Yhdysvallat

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.
  2. Valitse Osoitteiden keräämisen asetukset -osiossa Vahvista toimitusosoite.