Kassa- ja tilieditorin käyttäminen

Kassa- ja tilieditori on työkalu, jonka avulla voit mukauttaa ja muokata kassan, tilauksen tila -, kiitos- ja asiakastilisivujen toiminnallisuutta ja ulkoasua yhdessä teemaeditorista erillisessä paikassa.

Voit käyttää kassa- ja tilieditoria Shopify Adminissa Asetukset > Kassa -kohdassa. Avaa kassa- ja tilieditori klikkaamalla Määritykset-osiossa Mukauta sen kassamäärityksen kohdalla, jota haluat mukauttaa. Voit mukauttaa sekä live- että luonnostilassa olevia kassamäärityksiä.

Kassa- ja tilieditorin sivupalkki

Kassa- ja tilieditorissa on seuraavat sivupalkit:

• Osiot-sivupalkissa voit mukauttaa kassa-, tilauksen tila -, kiitos- ja asiakastilisivujen toimintoja.
  • Asetukset-sivupalkissa voit mukauttaa kassa-, tilauksen tila-, kiitos- ja asiakastilisivujen ulkoasua.

Osiot-sivupalkin käyttäminen

Siirry kassa- ja tilieditorin Osiot-sivupalkkiin klikkaamalla vasemmanpuoleisen sivupalkin osiokuvaketta:

Kassaeditorin Osiot-osio

Asetukset-sivupalkin käyttäminen

Voit avata kassa- ja tilieditorin Asetukset-sivupalkin klikkaamalla vasemmanpuoleisen sivupalkin rataskuvaketta:

Kassaeditorin Asetukset-osio

Shop Payn esikatseleminen

Jos olet aktivoinut Shop Payn Shopify adminissa, voit esikatsella, miten Shop Payn nopeutettu kassa näkyy asiakkaillesi. Jos haluat esikatsella Shop Payta, klikkaa kassa- ja tilieditorin oikeassa yläkulmassa olevaa kassakuvaketta ja valitse sitten Esikatsele Shop Payta.

Esikatsele Shop Payta kassa- ja tilieditorissa

Jos haluat siirtyä takaisin kassan esikatseluun, klikkaa kassa- ja tilieditorin kassan oikeassa yläkulmassa Shop Pay -kuvaketta ja valitse sitten Muokkaa kassaa.

Toimintojen peruuttaminen ja toistaminen

Jos haluat kumota tai tehdä uudelleen kassa- ja tilieditorissa tekemiäsi muutoksia, klikkaa kassa- ja tilieditorin oikeassa yläkulmassa olevaa Kumoa- tai Tee uudelleen -kuvaketta.

Kassa- ja tilieditorin Kumoa- ja Tee uudelleen -painikkeet

Kassa-, tilauksen tila-, kiitos- ja asiakastilisivujen esikatselu

Sivunvalitsimen valikon avulla voit esikatsella, miten mukautukset näkyvät kassa-, tilauksen tila-, kiitos- ja asiakastilisivuilla. Klikkaa sivunvalitsinta ja valitse sitten käytettävissä olevista vaihtoehdoista Kassa, Kiitos, Tilauksen tila, Tilaus tai Profiili.

Sivuvalitsinvalikko kassa- ja tilieditorissa

Voit myös avata teemaeditorin ja mukauttaa tällä hetkellä julkaistua teemaasi klikkaamalla Verkkokaupan teema.

Kassa-, tilauksen tila-, kiitos- ja asiakastilisivujen esikatselu erilaisilla näytöillä

Jos haluat esikatsella, miltä kassa-, tilauksen tila -, kiitos- ja asiakastilisivusi näyttävät eri näyttötyypeillä, kuten tietokoneella, mobiililaitteella tai koko näytön tilassa, siirry eri näkymien välillä klikkaamalla asianmukaista kuvaketta. Tämä esikatselu sisältää tilaussivun, tilauksen tila -sivun ja tilitietosivun.

Esikatsele kassa- ja tilisivujasi erilaisilla näytöillä

Lisätoimintojen käyttäminen

Klikkaa kuvaketta , jolloin avautuu pudotusvalikko, jonka avulla voit tehdä seuraavat toimenpiteet:

• esikatsella, miten kassa-, tilauksen tila-, kiitos- ja asiakastilisivusi näkyvät asiakkaillesi
  • nimetä kassa- ja tilimäärityksesi uudelleen
  • ohjedokumentaation katsominen
  • hae tukea
Esikatsele kassa- ja tilisivujasi, käytä teemaeditoria, tarkastele dokumentaatiota, nimeä kassasi uudelleen ja hanki tukea

Pikanäppäimien käyttäminen kassa- ja tilieditorissa

Voit navigoida kassa- ja tilieditorissa nopeammin seuraavilla pikanäppäimillä:

Pikanäppäimet
Toiminta Pikanäppäin Windowsissa Pikanäppäin macOS:ssä
Peru Pidä Ctrl-painike painettuna ja paina sitten Z-painiketta. Pidä command-painike painettuna ja paina sitten Z-painiketta.
Tee uudelleen Pidä Ctrl-painike painettuna ja paina sitten Y-painiketta. Pidä command-näppäin painettuna ja paina sitten Y-näppäintä.
Tallenna Pidä Ctrl-näppäin painettuna ja paina sitten S-näppäintä. Pidä command-painike painettuna ja paina sitten S-painiketta.