Mukauta ja päivitä kiitos- ja tilauksen tila -sivujasi

Voit hyväksyä tilauksia ja vastaanottaa maksuja Shopify Checkoutin kautta riippumatta siitä, missä teet verkkomyyntiä. Kassa- ja tilieditorin avulla voit mukauttaa kiitos- ja tilauksen tila -sivua tavalla, joka on yhteensopiva tulevien päivitysten kanssa ja toimii Shop Payn kanssa.

Jos kassallasi ei ole mukautuksia, päivitys tehdään automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Jos kassallasi on mukautuksia, kuten lisäkomentosarjoja tai sovelluksia, jotka mukauttavat kiitos- tai tilauksen tila -sivujasi, sinun täytyy manuaalisesti luoda mukautukset uudelleen yhteensopivilla sovelluksilla sekä kassa- ja tilieditorilla ja aktivoida sen jälkeen sivut, jotta päivitys suoritetaan loppuun.

Päivitä kiitos- ja tilauksen tila -sivusi

Voit päivittää kiitos- ja tilauksen tila -sivut seuraavasti:

1. Tarkista nykyiset lisäkomentosarjojen mukautukset.
  2. Tarkista, mitkä asennetut sovellukset mukauttavat kiitos- ja tilauksen tila -sivuja.
  3. Luo kassan mukautukset uudelleen.
  4. Viimeistele päivitys aktivoimalla uudet kiitos- ja tilauksen tila -sivut.

Vaihe 1: Tarkista olemassa olevan tilauksen tila -sivusi lisäkomentosarjojen mukautukset

Voit tarkistaa olemassa olevat tilauksen tila -sivun lisäkomentosarjoilla luodut mukautukset henkilökohtaisen raporttisi avulla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.

2. Klikkaa Määritykset-osiossa Katso mukautusraportti.

3. Mukautusraportti-sivulla saat analyysin lisäkomentosarjoistasi, joka sisältää seuraavat tiedot:

• mukautusluokka, kuten konversiopikselit tai tilauksen seuranta
    • mukautuksen nimi ja kuvaus
    • lähdetiedoston, kuten lisäkomentosarjat
    • ohjeet mukautuksen luomiseen uudelleen kassa- ja tilieditorissa

Vaihe 2: Tarkista sovelluksilla luodut nykyiset mukautukset

Jotta voit jatkaa sovelluksilla luotujen kiitos- ja tilauksen tilasivun mukautusten käyttöä, sovelluksen on pystyttävä tarjoamaan yhteensopivia mukautuksia, jotka käyttävät sovelluslohkoja ja pikseleitä. Jos sovellukset on päivitetty niin, että ne sisältävät yhteensopivia mukautuksia, pääset alkuun noudattamalla niiden asennusohjeita.

Sovellukset, joilla on yhteensopimattomia ominaisuuksia, eivät sisälly mukautusraporttiin, joten sinun on tarkistettava sovelluksesi manuaalisesti määrittääksesi, mitkä mukauttavat kiitos- ja tilaussivuja. Kun olet tunnistanut, mitkä sovellukset mukauttavat näitä sivuja, sinun on varmistettava, että mukautukset ovat yhteensopivia uuden kassavaihe- ja tilikokemuksen kanssa.

Lue lisää kassan mukauttamisesta sovelluksilla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Tarkista kaikki asennetut sovellukset, jotka mukauttavat kiitos- ja tilauksen tila ‑sivuja.
  3. Avaa sovellus, jotta saat ohjeet mukautusten luomiseen yhteensopivilla mukautusominaisuuksilla: sovelluslohkot ja pikselit.
  4. Jos sovellus ei tarjoa yhteensopivia ominaisuuksia, tee jokin seuraavista toimenpiteistä:
    • Ota yhteyttä sovelluskehittäjään saadaksesi lisätietoa siitä, milloin yhteensopivat ominaisuudet tulevat tarjolle.
    • Asenna vaihtoehtoinen sovellus, jossa on yhteensopivat mukautusominaisuudet.

Vaihe 3: Luo mukautukset uudelleen

Mukautuksen uudelleenluonti riippuu siitä, millaisia mukautuksia olet aiemmin tehnyt kiitos- ja tilauksen tila -sivuillesi.

Jos haluat luoda uudelleen olemassa olevat mukautukset, jotka on tehty tilauksen tila -sivulla lisäkomentosarjoilla, käytä pikselejä tai yhteensopivia sovelluksia. Jos haluat luoda uudelleen sovelluksilla tehtyjä visuaalisia tai toiminnallisia mukautuksia, käytä sovelluslohkoja tai pikseleitä. Avaa nykyiset kiitos- ja tilaustilasivun mukautussovellukset saadaksesi käyttöön ohjeet mukautusten luomiseen näitä yhteensopivia ominaisuuksia käyttäen.

Jos sovellus ei tarjoa sovelluslohkoilla tai pikseleillä luotavia yhteensopivia mukautusominaisuuksia, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään tai asenna vaihtoehtoinen sovellus.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.

2. Klikkaa Määritykset-osiossa Mukauta sen kassamäärityksen vieressä, jota haluat mukauttaa.

3. Voit avata Asetukset-sivupalkin klikkaamalla kassa- ja tilieditorissa hammaspyöräkuvaketta.

4. Mukauta kassan tyyliä kassa- ja tilieditorin avulla.

5. Jos haluat lisätä seurantapikselejä sivuillesi uudelleen, käytä sovellusta tai mukautettuja pikseleitä. Siirrä vanhat seurantapikselisi joko sovelluspikseliin tai mukautettuun pikseliin noudattamalla ohjeita.

6. Jos haluat lisätä käyttöliittymälaajennuksia, jotka mukauttavat kassasivujen ulkoasua ja toiminnallisuutta, asenna yhteensopiva sovellus ja aktivoi se kassa- ja tilieditorissa.

7. Esikatsele muutokset kassalla.

Vaihe 4: Aktivoi ja julkaise kiitos- ja tilauksen tila -sivut

Kun mukautukset on luotu uudelleen, sinun täytyy aktivoida kiitos- ja tilauksen tila -sivut, jotta voit suorittaa kassan päivityksen loppuun.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.

2. Klikkaa Määritykset-osiossa Mukauta sen kassamäärityksen vieressä, jota haluat mukauttaa.

3. Kun olet valmis viimeistelemään päivityksen, siirry Kiitos- tai Tilauksen tila -sivulle kassa- ja tilieditorissa sivuvalitsinta käyttämällä.

4. Avaa Osiot-sivupalkki klikkaamalla osioiden kuvaketta ja klikkaa sitten Julkaise.

5. Klikkaa Tallenna.

6. Muista korvata yhteensopimattomat mukautukset, jotta päivitys voidaan suorittaa loppuun.

Valinnainen: Palauta kiitos- ja tilauksen tila -sivut, jotta voit käyttää lisäkomentosarjoja ja sovelluksia

Kaupat, jotka ovat aiemmin luoneet mukautuksia tilauksen tila -sivun lisäkomentosarjojen ja yhteensopimattomia mukautusominaisuuksia sisältävien sovellusten avulla, voivat palauttaa näiden mukautusten käytön. Jos haluat palauttaa niiden käytön, siirry kohtaan Asetukset > Kassa ja klikkaa Tilauksen tila -sivu -osiossa Palauta.