Päivitä kassaasi, jotta voit käyttää mukautusominaisuuksia

Voit hyväksyä tilauksia ja vastaanottaa maksuja Shopify-kassan kautta riippumatta siitä, missä teet verkkomyyntiä. Kassa- ja tilieditorin avulla voit mukauttaa kassa-, kiitos- ja tilauksen tila -sivua tavalla, joka on yhteensopiva tulevien päivitysten kanssa ja toimii Shop Payn kanssa.

Jos kassallasi ei ole mukautuksia, päivitys tehdään automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Jos kassallasi on mukautuksia, kuten lisäkomentosarjoja tai sovelluksia, jotka mukauttavat kiitos- tai tilauksen tila -sivujasi, sinun täytyy manuaalisesti luoda mukautukset uudelleen yhteensopivilla sovelluksilla sekä kassa- ja tilieditorilla ja aktivoida sen jälkeen sivut, jotta päivitys suoritetaan loppuun.

Mukautettujen kiitos- ja tilauksen tila -sivujen päivittäminen

Voit päivittää mukautetut kiitos- ja tilauksen tila -sivut seuraavasti:

1. Tarkista nykyiset lisäkomentosarjojen mukautukset.
  2. Tarkista, mitkä asennetut sovellukset mukauttavat kiitos- ja tilauksen tila -sivuja.
  3. Luo kassan mukautukset uudelleen.
  4. Viimeistele päivitys aktivoimalla uudet kiitos- ja tilauksen tila -sivut.

Vaihe 1: Tarkista olemassa olevan tilauksen tila -sivusi lisäkomentosarjojen mukautukset

Voit tarkistaa olemassa olevat tilauksen tila -sivun lisäkomentosarjoilla luodut mukautukset henkilökohtaisen raporttisi avulla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.

2. Klikkaa Määritykset-osiossa Katso mukautusraportti.

3. Mukautusraportti-sivulla saat analyysin lisäkomentosarjoistasi, joka sisältää seuraavat tiedot:

• mukautusluokka, kuten konversiopikselit tai tilauksen seuranta
    • mukautuksen nimi ja kuvaus
    • lähdetiedoston, kuten lisäkomentosarjat
    • koodirivit, joilla mukautukset alkavat ja päättyvät.
    • ohjeet mukautuksen luomiseen uudelleen kassa- ja tilieditorissa
    • yhteensopivat sovellukset, jotka vastaavat olemassa olevaa mukautusta
    • lisäsovellukset, jotka vastaavat mukautuksen luokkaa.

Vaihe 2: Tarkista yhteensopimattomilla sovelluksilla luodut nykyiset mukautukset

Jos haluat tarkastella nykyisiä mukautuksia, jotka on luotu yhteensopimattomilla sovelluksilla ja katso asennettujen sovellusten luettelosta, mitkä sovellukset mukauttavat kiitos- ja tilauksen tila -sivujasi. Yhteensopimattomat sovellukset ja niiden sijaan suositellut vaihtoehdot on lueteltu myös mukautusraportissasi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.
  2. Tarkista kaikki asennetut sovellukset, jotka mukauttavat kiitos- ja tilauksen tila ‑sivuja.

Kun olet tunnistanut, mitkä sovellukset eivät ole yhteensopivia, valitse uudet sovellukset, jotka ovat yhteensopivia uuden kassa- ja tilikokemuksen kanssa. Lue lisää kassan mukauttamisesta sovelluksilla.

Vaihe 3: Luo mukautukset uudelleen

Mukautuksen uudelleenluonti riippuu siitä, millaisia mukautuksia olet aiemmin tehnyt kiitos- ja tilauksen tila -sivuillesi.

Jos haluat luoda uudelleen nykyiset mukautukset, jotka on tehty tilauksen tila -sivun lisäkomentosarjoilla, käytä pikseleitä tai yhteensopivia sovelluksia. Jos haluat luoda uudelleen yhteensopimattomilla sovelluksilla tehdyt mukautukset, lataa yhteensopiva sovellus ja lisää sovelluslohkot kassa- ja tilieditorilla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.

2. Klikkaa Määritykset-osiossa Mukauta sen kassamäärityksen vieressä, jota haluat mukauttaa.

3. Voit avata Asetukset-sivupalkin klikkaamalla kassa- ja tilieditorissa hammaspyöräkuvaketta.

4. Mukauta kassan tyyliä kassa- ja tilieditorin avulla.

5. Jos haluat lisätä seurantapikselejä sivuillesi uudelleen, käytä sovellusta tai mukautettuja pikseleitä. Siirrä vanhat seurantapikselisi joko sovelluspikseliin tai mukautettuun pikseliin noudattamalla ohjeita.

6. Jos haluat lisätä käyttöliittymälaajennuksia, jotka mukauttavat kassasivujen ulkoasua ja toiminnallisuutta, asenna yhteensopiva sovellus ja aktivoi se kassa- ja tilieditorissa.

7. Esikatsele muutokset kassalla.

Vaihe 4: Aktivoi ja julkaise kiitos- ja tilauksen tila -sivut

Kun mukautukset on luotu uudelleen, sinun täytyy aktivoida kiitos- ja tilauksen tila -sivut, jotta voit suorittaa kassan päivityksen loppuun.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Kassa.

2. Klikkaa Määritykset-osiossa Mukauta sen kassamäärityksen vieressä, jota haluat mukauttaa.

3. Kun olet valmis viimeistelemään päivityksen, siirry Kiitos- tai Tilauksen tila -sivulle kassa- ja tilieditorissa sivuvalitsinta käyttämällä.

4. Avaa Osiot-sivupalkki klikkaamalla osioiden kuvaketta ja klikkaa sitten Julkaise.

5. Klikkaa Tallenna.

6. Muista korvata yhteensopimattomat mukautukset, jotta päivitys voidaan suorittaa loppuun.

Valinnainen: Palauta kiitos- ja tilauksen tila -sivusi, jotta voit käyttää lisäkomentosarjoja ja yhteensopimattomia sovelluksia

Kaupat, jotka ovat aiemmin luoneet mukautuksia tilauksen tila -sivun lisäkomentosarjojen ja yhteensopimattomien sovellusten avulla, voivat jatkaa näiden mukautusten käyttöön. Jos haluat jatkaa käyttöä, siirry kohtaan Asetukset > Kassa ja klikkaa Tilauksen tila -sivu -osiossa Palauta.