Pikselit ja asiakastapahtumat

Voit lisätä ja hallita pikseleitä Shopify Adminin Asiakastapahtumat-osiossa. Asiakastapahtumat ovat asiakkaidesi toimenpiteitä, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään, miten asiakkaasi ovat vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa. Näitä toimintoja seurataan pikseleillä, jotka ovat kaupan koodiin lisättyjä JavaScript-koodinpätkiä. Kauppaasi integroidut kolmannen osapuolen palvelut käyttävät asiakastapahtumatietoja, joita ne keräävät pikselien avulla markkinoinnin automaatioiden ja analytiikan optimoimiseksi.

Shopifyn pikselien hallinnan avulla voit hallinnoida ja lisätä pikseleitä, jotka seuraavat asiakaspuolen asiakastapahtumia. Asiakaspuolen tapahtumat ovat asiakkaan selaimessa suoritettavia toimintoja, esimerkiksi linkin klikkaaminen tai tuotteen lisääminen ostoskoriin. Aiemmin kauppiaat pystyivät lisäämään JavaScript-koodinpätkiä manuaalisesti useisiin paikkoihin verkkokaupassaan: verkkoasetuksiin, kassan komentosarjoihin ja sovelluksiin. Näiden komentosarjojen laatua ei yleensä valvottu, ja niiden hallinnointi vei aikaa. Pikselien hallinnan avulla komentosarjasi tallennetaan yhteen hallintatyökaluun, ja ne suoritetaan eristysympäristössä, joten ne tarjoavat ylimääräisen suojaustason verkkokaupassasi ja asiakkaillesi.

Pikselit voidaan lisätä verkkokauppaasi kahdella eri tavalla: käyttämällä sovelluspikseleitä, jotka asennetaan markkinointi- ja tietokeruusovellusten sekä mukautettujen pikselien avulla. Kehittäjä voi lisätä mukautetut pikselit manuaalisesti pikseleiden hallinnassa.