Pikselien yhteenveto

Pikselit ovat JavaScript-koodinpätkiä, joita käytetään verkkokaupassasi tai kauppasi kassalla ja niitä hallinnoidaan Shopify Adminin Asiakastapahtumat-osiossa.Pikselit keräävät ja välittävät asiakkaan käyttäytymistietoja markkinointia, mainontaa ja raportointia varten.

Shopifyn pikselien hallinnan avulla voit hallinnoida koko tapahtumaseurantaa yhdestä paikasta. Kun uusi sovellus asennetaan, sovelluspikselit lisätään automaattisesti pikselien hallintaan. Pikselien hallinnassa voit myös lisätä mukautettuja pikseleitä, jotka keräävät asiakastietoja myyntipaikassa, kassalla ja tilauksen tila -sivulla. Pikselien avulla tallennettujen tietojen avulla kauppaasi integroidut kolmannen osapuolen palvelut optimoivat markkinoinnin ja analytiikan.

Hiekkalaatikko

Shopify käyttää suojattua eristysympäristöä pikseleitä varten. Eristysympäristö on eristetty ympäristö, jonka avulla voit suorittaa komentosarjoja ilman, että niillä on vaikutusta muuhun verkkokauppaasi. Eristettyä pikseliä voidaan käyttää missä tahansa verkkosivustollasi, mutta se voi käyttää vain eritysympäristössä saatavilla olevia tietoja. Eristysympäristö varmistaa sen, että pikselinhallintaan asennetut tai siellä luodut pikselit eivät voi kerätä tai noutaa muita kuin pikselin käyttötarkoituksessa kuvattuja tietoja. Tällaisten tietojen käyttäminen voisi aiheuttaa turvallisuusriskin.

Pikseleitä varten on kahdenlaisia eristysympäristöjä:

• Sovelluspikselit ladataan Strict-eristysympäristöön.Nämä pikselit latautuvat verkkotyöprosessiin, ja ne voivat käyttää vain tiettyjä tietoja Shopify-pikselien API:sta riippuen.Sovelluspikseleillä on rajoitettu pääsy verkkokauppaasi, ja ne ovat turvallisempi vaihtoehto, kun haluat seurata asiakastapahtumia pikseleiden avulla.

• Mukautetut pikselit ladataan Lax-eristysympäristöön. Tämä eristysympäristö lataa komentosarjat iframe-elementtiin ja mahdollistaa perinteiset pikseliasennukset, joissa komentosarjaelementti lisätään sivulle. Mukautettuja pikseleitä voidaan käyttää, jos palvelussa ei ole sovellusta, joka on täysin integroitu Shopify-pikselien API:in, jossa käytetään tiukkaa eristysympäristöä.

Jokainen eristysympäristö parantaa verkkokauppasi turvallisuutta ja auttaa vähentämän riskien todennäköisyyttä. Lue lisää pikseleihin liittyvistä riskeistä kohdassa Riskit.

Sovelluksen pikselit

Sovelluspikselit ladataan tiukkaaneristysympäristöön. Tämä eristysympäristö lataa komentosarjat verkkotyöympäristöön, jossa Shopify käyttää API-rajapintoja tiettyjen ominaisuuksien käyttämistä varten (luku-/kirjoitusevästeet ja verkkopyyntöjen tekeminen), ja se edellyttää, että yhteistyökumppanit kirjoittavat uuden Shopifyhin sopivan SDK:n.

Mukautetut pikselit

Mukautetut pikselit ladataan lax-eristysympäristöön. Tämä eristysympäristö lataa komentosarjat iframe-elementtiin ja mahdollistaa perinteisen pikselikokemuksen. Kaikki pikselit eivät toimi tässä ympäristössä, koska se ei ole täysin eristetty muusta verkkosivustasi. Esimerkiksi pikseli, joka on suunniteltu keräämään sisältö- tai hinnoittelutietoja, ei näe eristysympäristön ulkopuolelle, eikä se voi käyttää muita kuin niitä tietoja, joiden käyttöön se on saanut luvan. Käytä mukautettua pikseliä silloin, kun asiakastapahtumiin yhdistettävä palvelu ei ole täysin integroitu Shopifyn Pikseli-API:in.

Varmista minkä tahansa pikselin avulla, että ymmärrät, mitä koodi tekee, ennen kuin kopioit sen kauppaasi, ja muista käyttää vain luotettavan kehittäjän koodia, jotta voit välttää verkkokaupan suorituskykyyn tai turvallisuuteen liittyvät riskit.