Sovelluksen pikselit

Sovelluspikselit ovat komentosarjoja, jotka on asennettu osana kolmannen osapuolen sovellusta tai myyntikanavaa. Sovelluksen omistaja on luonut nämä pikselit, ja ne on määritetty käyttämään kaupassasi tiukasti eristettyä ympäristöä. Eristetty ympäristö (nimeltään hiekkalaatikko) kerää tai noutaa tietoja Shopifyn hallinnoimien API-rajapintojen avulla, mikä vähentää kokonaisvaikutusta verkkosivustosi tehokkuuteen, turvallisuuteen ja tietosuojaan.

Kun asennat sovelluksen, jossa on sovelluspikseleitä, olet velvollinen tietämään, mitä tietoja nämä pikselit keräävät, ja määrittämään tarvittavat työkalut asiakkaan suostumuksen saamiseksi ennen kuin tietoja kerätään.

Sovelluspikselien hallinta

Asennetut sovelluspikselit näkyvät Shopify adminin Asiakastapahtumat-alueella. Klikkaa Sovelluspikselit-välilehteä tarkastellaksesi sivustollesi asennettuja sovelluspikselejä.

Lataa sovelluksen tietosivu klikkaamalla sovelluspikselin nimeä.

Voit tarkastella, mitä oikeuksia sovelluksella tai myyntikanavalla on kaupassasi. Klikkaa pikselien hallinnointiohjelmassa ...-painiketta ja valitse Näytä käyttöoikeudet. Näet täydellisen luettelon siitä, mihin sovelluksella tai myyntikanavalla on pääsy ja mitä sovellus tai myyntikanava voi tehdä kaupassasi.