Sovelluksen pikselit

Sovelluspikselit ovat komentosarjoja, jotka on asennettu osana kolmannen osapuolen sovellusta tai myyntikanavaa. Sovelluksen omistaja on luonut nämä pikselit, ja ne on määritetty käyttämään kaupassasi tiukasti eristettyä ympäristöä. Eristetty ympäristö (nimeltään hiekkalaatikko) kerää tai noutaa tietoja Shopifyn hallinnoimien API-rajapintojen avulla, mikä vähentää kokonaisvaikutusta verkkosivustosi tehokkuuteen, turvallisuuteen ja tietosuojaan.

Shopify lisää Asiakastapahtumat-sivulle vain sellaisia sovelluksia, jotka käyttävät Shopify Web Pixels API -sovellusliittymää. Shopifyn Web Pixels API on virallisesti tuettu tapa integroida verkkopikseleitä. Sovellukset, jotka käyttävät Shopifyn Web Pixels API -sovellusliittymää, tarjoavat turvallisimpia, luotettavimpia ja tehokkaimpia pikseleitä. Sovellus on asennettava ja määritettävä pikselin määritystä varten.

Kun asennat sovelluksen, jossa on sovelluspikseleitä, olet velvollinen tietämään, mitä tietoja nämä pikselit keräävät, ja määrittämään tarvittavat työkalut asiakkaan suostumuksen saamiseksi ennen kuin tietoja kerätään.

Sovelluspikselien hallinta

Asennetut sovelluspikselit näkyvät Shopify Adminin Asiakastapahtumat-sivulla. Klikkaa Sovelluspikselit-välilehteä tarkastellaksesi sivustollesi asennettuja sovelluspikseleitä.

Lataa sovelluksen tietosivu klikkaamalla sovelluspikselin nimeä.

Voit tarkastella, mitä oikeuksia sovelluksella tai myyntikanavalla on kaupassasi. Klikkaa pikselien hallinnointiohjelmassa ...-painiketta ja valitse Näytä käyttöoikeudet. Näet täydellisen luettelon siitä, mihin sovelluksella tai myyntikanavalla on pääsy ja mitä sovellus tai myyntikanava voi tehdä kaupassasi.

Sovelluksen pikselien tietojen lähettäminen

Sovelluksen pikselien tiedot voidaan lähettää verkko- ja palvelinpikselien avulla.

Verkkopikselit siirtävät asiakastapahtumia selaimen kautta sovelluksen omistajalle. Tämä on tavallinen tapa, jolla useimmat pikselit siirtävät tietoja.

Palvelinpikselit siirtävät asiakastapahtumia palvelimen kautta sovelluksen omistajalle. Tietyillä sovelluksen omistajilla on pääsy palvelinpikseleihin. Voit tarkistaa sovelluksen omistajalta, onko hänellä pääsy palvelinpikseleihin.

Palvelinpikseleillä on seuraavat edut:

• Palvelinpikselit voivat lisätä niiden asiakastapahtumien määrää, kassatapahtumat mukaan lukien, jotka siirretään sovelluksen omistajille palvelimen kautta Internet-selaimen tai muun välittäjän sijaan.
  • Palvelinpikselit voivat lisätä niiden tapahtumien määrää, joihin on liitetty sähköpostiosoite tai muu tunnistetieto kaupastasi.

Palvelinpikselien ja verkkopikselien yhdistäminen pariksi varmistaa, että enimmäismäärä asiakastapahtumia saapuu määränpäähänsä.