Brändiaineiston ylläpito

Voit lisätä bränsiaineiston Brändi-asetussivulle ja käyttää sitä useissa sovelluksissa ja myyntikanavissa. Voit esimerkiksi lisätä logon, joka näkyy verkkokauppa- ja kauppa-myyntikanavissasi. Sinun ei tarvitse määrittää brändiaineistoa erikseen jokaiselle myyntikanavalle tai sovellukselle.

Brändiaineiston käyttämisessä huomioitavaa

Ennen kuin aloitat bränsiaineiston lisäämisen, ota huomioon seuraavat seikat:

• Brändi-asetussivulla määrittämäsi brändiaineisto on yhteensopiva seuraavien myyntikanavien ja sovellusten kanssa:

• Brändiaineisto ei välttämättä ole yhteensopiva joidenkin mukautettujen teemojen kanssa. Jos teemasi ei ole yhteensopiva, voit palkata Shopify-asiantuntijan tekemään mukautetusta teemastasi yhteensopivan bränsiaineiston kanssa.

• Jos verkkokauppa-myyntikanavassa on jo brändiaineistoa, voit lisätä sen automaattisesti verkkokaupasta Brändi-sivulle.

Brändiaineistot

Voit lisätä ja hallita eri brändiaineistoja. Tutustu seuraavaan taulukkoon, jossa on yhteenveto jokaisesta brändiaineistosta:

Brändiaineistot
Brändiaineisto Kuvaus
Oletusarvoinen logo Logo, jota käytetään yleisimmissä logon käyttöpaikoissa. Hyvä logo on synonyymi kaupan nimelle, ja se on laadittu brändisi pääasiallisista väreistä. Logon on oltava PNG- tai JPEG-tiedostomuodossa, ja sen mittojen on oltava vähintään 520 x 520 pikseliä.
Neliönmuotoinen logo Oletuslogosi vaihtoehtoinen versio, joka sopii neliönmuotoiseen muotoon. Tätä logoa käytetään, kun logon tilassa on muotoilurajoituksia, kuten profiilikuvissa. Logon on oltava PNG- tai JPEG-tiedostomuodossa, ja sen mittojen on oltava vähintään 520 x 520 pikseliä.
Ensisijaiset värit Brändin pääasialliset värit, kuten verkkokaupassa tai sosiaalisessa mediassa käyttämäsi värit. Nämä värit edustavat brändiä ja ulkoasua. Sinulla voi olla kaksi pääasiallista väriä ja yksi kontrastiväri.
Toissijaiset värit Apuvärit, joita käytetään korostuksissa ja lisätiedoissa. Sinulla voi olla kaksi toissijaista väriä ja yksi kontrastiväri.
Kansikuva Ensisijainen kuva, jolla brändiäsi esitellään profiilisivuilla ja sovelluksissa. Tämä kuva ilmentää brändisi tarinaa. Logon on oltava PNG- tai JPEG-tiedostomuodossa, ja sen mittojen on oltava vähintään 1 920 x 1 080 pikseliä.
Mainoslause Brändiviesti tai iskulause, joka kuvailee brändiäsi tai tuotteitasi. Mainoslausetta käytetään usein yhdessä logosi kanssa sosiaalisissa profiileissa ja markkinointikampanjoissa. Iskulauseen pituus voi olla enintään 80 merkkiä.
Lyhyt kuvaus Brändisi tai yrityksesi kuvaus, jota käytetään usein esittelyissä ja listauksissa. Lisää lyhyeen kuvaukseen missiolauseesi, jotta asiakas voi samaistua enemmän brändiisi ja sen ydinarvoihin. Lyhyen kuvauksen pituus voi olla enintään 150 merkkiä.

Voit luoda bränsiaineiston ilmaiseksi. Lue lisää liiketoiminnan harjoittamiseen tarkoitetuista ilmaisista työkaluista.

Brändiaineiston lisääminen

Voit lisätä bränsiaineiston, jota haluat käyttää myyntikanavissasi ja sovelluksissasi.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset >Brändi.
  2. Valinnainen: Jos verkkokauppa-myyntikanavassa on jo brändiaineistoa ja haluat lisätä sitä Brändi-sivulle, klikkaa Lisää sisältöä verkkokaupasta.
  3. Lisää brändisi logot Logot-osioon:

• Klikkaa Lisää oletusarvoinen logo ja lataa sitten logo laitteestasi.
    • Klikkaa Lisää neliönmuotoinen logo ja lataa sitten logo laitteestasi.
  4. Lisää ja valitse Värit-osiossa brändisi pääasialliset, toissijaiset ja kontrastivärit.

5. Klikkaa Kansikuva-osiossa Lisää kansikuva ja valitse sitten olemassa oleva kuva tai lataa uusi kuva laitteesta.

6. Kirjoita Mainoslause-osioon brändiviestisi.

7. Kirjoita Lyhyt kuvaus ‑osioon yrityksen kuvaus.