Poistomyynnit

Pika-alennukset voivat mahdollistaa suurten määrien myymisen lyhyessä ajassa, mutta ne voivat vaatia jonkin verran valmistelua, jos odotat suurta lisäystä kassalla maksuissa. Useimmissa tapauksissa erityisiä valmisteluja suositellaan vain silloin, jos olet aloittanut pika-alennuksen ja odotat kymmenien tuhansien asiakkaiden aloittavan kassalla maksun muutamassa minuutissa.

Esimerkiksi Shadi saa yleensä 10 000 kävijää ja 100 tilausta päivässä. He ovat aloittaneet pika-alennuksen ja odottavat 50 000 kävijää ja 1 000 tilausta 24 tunnin aikana. Tämä alennus ei vaadi erityistä valmistelua. Myöhemmin Shadin yritystä esitellään merkittävällä sivustolla, ja he aloittavat pika-alennuksen hyödyntääkseen näkyvyytensä. Ne odottavat huomattavaa kysynnän lisääntymistä, ja että kymmenet tuhannet asiakkaat kilpailevat varastosta, ja että varastot myydään loppuun muutamassa minuutissa, joka kerta, kun ne täydennetään. Tämä on huomattavaa lisäystä ja vaatii jonkin verran valmisteluja, jotta voidaan varmistaa, että pika-alennus sujuu hyvin.

Suunnittele etukäteen

Jos odotat, että poistomyynti tuottaa tarpeeksi tilauksia, jotta sinun on tehtävä etukäteisvalmisteluja, sinun on aloitettava mahdollisimman pian. Aloita valmistautumisesi tarvittaessa viikkoja etukäteen varmistaaksesi, että sinulla on aikaa.

Esikatseltavien tuotteiden valmistelu

Jos haluat tarjota mahdollisuuden esikatsella poistomyynnin tuotteita, sinun on luotava esikatselutuotteita, jotka ovat erillään tapahtuman aikana tarjoamistasi tarjoustuotteista. Kun julkaiset verkkokaupassasi varastossasi olevia tuotteita, asiakkaat voivat ostaa nämä tuotteet kassalla. Vaikka jotkin teemamuutokset voivat piilottaa Lisää ostoskoriin -toiminnon, niiden avulla ei kannata estää asiakkaita tekemästä ostoksia.

Brändätyn salasanasivun luominen

Jos kolmannesta osapuolesta johtuva tekninen ongelma vaikuttaa kykyysi palvella asiakkaitasi, ongelman paheneminen kannattaa estää lukitsemalla myymälä. Jos aktivoit salasanasivusi, uudet kävijät eivät pysty maksamaan kassalle myymälässäsi, mutta taas asiakkaat, jotka ovat jo kassalla, voivat suorittaa ostoksensa. Näin voit tehdä muutoksia ja selvittää ongelmia taustalla sekä vakuuttaa käyttäjät siitä, että yrität ratkaista ongelman ja jatkaa myyntiäsi.

Tapahtumakohtaisia kokoelmia ja tuotesivuja sisältävän teeman luominen

Sinun kannattaa luoda tarjoustuotteillesi tarkoitettu kokoelma ja, jos mahdollista, tuotesivujasi korostava ja yksinkertaistava teema. Tehostettujen kokoelmien ja tuotesivujen näyttäminen alennusmyynnin aikana tarjoaa asiakkaillesi helpomman ja nopeamman ostoskokemuksen. Harkitse erityisesti seuraavien ominaisuuksien poistamista:

• kokoelman suodatusvalikot
  • suositellut tuotteet
  • sosiaalisen median syötteet
  • diaesitys tai karusellinäkymät
  • ponnahdusikkunat tai lisämyyntitoiminnot.

Tarkista jakelupaikat

Tarkista, onko useat sijainnit otettu käyttöön kaupassasi. Jos näin on, sinun kannattaa harkita sellaisten jakelusijaintien poistamista käytöstä, jotka eivät jakele verkkotilauksia alennusmyynnin aikana. Voit ottaa ne uudelleen käyttöön, kun alennusmyynti on loppunut.

Poista asiakastilit käytöstä

Pohdi, ovatko asiakastilit välttämättömiä alennusmyynnin aikana. Jos ei, ne voidaan poistaa käytöstä tapahtuman ajaksi.

Asiakastilien poistaminen käytöstä ei estä tilausten yhdistämistä asiakkaisiin. Kaikki asiakkaat saavat edelleen tilausvahvistuksia, ja asiakkaat voivat tarkastella tilaushistorioitaan sen jälkeen, kun asiakastilit on otettu uudelleen käyttöön.

Maksut veloittaminen manuaalisesti

Jos suoritat maksut automaattisesti, sinun kannattaa harkita asetusten muuttamista niin, että maksut suoritetaan manuaalisesti pika-alennuksen ajan. Maksujen suorittaminen manuaalisesti estää mahdolliset korkeat luottokorttimaksut tapauksissa, joihin liittyy liikamyyntiä tai peruutettuja tilauksia. Sen avulla voit tarkastaa ja varmistaa, että tilaukset ovat oikein ennen maksun suorittamista ja jakelun aloittamista.

Kolmannen osapuolen toimintojen tarkistaminen

Suurissa poistomyynneissä sinun on varmistettava, että kolmannen osapuolen integraatiot pystyvät käsittelemään kaupan lisääntyneen liikenteen.

Sovellukset

Jos käytät maksuprosessissasi kolmannen osapuolen sovelluksia, sinun kannattaa ottaa yhteyttä kehittäjiin ja kertoa heille arviosi odottamiesi tilausten määrästä ja alennusmyynnin kesto. He voivat antaa tietoja sovelluksensa tehokkuudesta. Jos he eivät ole varmoja siitä, pystyykö sovellus tukemaan odotettua kassatapahtumien määrää, harkitse sovelluksen poistamista käytöstä alennusmyynnin ajaksi.

Lähetyssovellukset

Lähetyssovellukset näyttävät yleensä tehokkuuden olevan heikkoa tapahtumissa, joissa myynti on erittäin suurta. Koska maksua ei voida suorittaa loppuun, jos toimituskuluja ei ole laskettu, harkitse sellaisten kolmansien osapuolten toimitusvaihtoehtojen käytöstä poistamista, jotka tarjoavat kuljetusliikkeen laskemia hintoja alennuksen ajaksi. Voit sen sijaan määrittää kiinteät hinnat tai Shopify Shipping -palvelun.

Yksityiset sovellukset

Jos kauppaasi on asennettu yksityisiä sovelluksia, sinun kannattaa tarkistaa ne, jotta voit olla varma, että ne ovat mahdollisimman tehokkaita ja että API-kutsujen taso on riittävä. Jos et ole varma, pystyykö sovellus käsittelemään odottamasi myyntimäärän, harkitse sen poistamista käytöstä tapahtuman ajaksi. Saat lisätietoja tutustumalla oppaaseemme, joka käsittelee Shopify API:n käytön maksimointia.

Maksupalveluiden tarjoajat

Jos et käytä Shopify Payments -palvelua, ota yhteyttä palveluntarjoajaan ja varmista, että se pystyy käsittelemään odottamasi myynnin määrän. Toisen maksupalveluntarjoajan määrittämistä kannattaa harkita siinä tapauksessa, jos ensisijainen palveluntarjoajasi ei pysy tilaustesi vauhdissa. Testaa palveluntarjoajia etukäteen, jotta asiakkaasi eivät kohtaa ongelmia kassalla.

Ulkopuoliset maksupalveluntarjoajat

Ulkopuolinen maksupalvelujen tarjoaja on palvelu, joka ohjaa asiakkaat suorittamaan maksun Shopifyn ulkopuolella, ja se sisältää maksuvaihtoehtoja, joiden avulla asiakkaat voivat maksaa maksuja myöhemmin tai osittain. Nämä maksuvaihtoehdot voivat johtaa tavaroiden ylimyyntiin, sillä maksun siirtäminen kolmannen osapuolen palveluun ja takaisin maksutietojen kanssa vie aikaa. Jos tarjoat tämänkaltaista maksutapaa, harkitse, että poistat nämä vaihtoehdot käytöstä alennuksen ajaksi.

Aiheeseen liittyvät linkit