Toimipaikkojesi astttaminen

Toimipaikkojen suurin mahdollinen määrä riippuu kauppasi Shopify-tilaussopimuksesta:

• Shopify Lite - 3
  • Basic Shopify - 4
  • Shopify - 5
  • Advanced Shopify - 8
  • Shopify Plus - 20 (Contact Plus -tuki, jos tarvitset yli 20 toimipaikkaa).

Jos deaktivoit sijainteja, niitä ei lasketa mukaan sijaintirajoitukseesi. Löydät oman sijaintirajoituksesi ja käyttämiesi sijaintien määrän Sijainnit-asetussivulla.

Jos käytät sovelluksia, jotka varastoivat tuotteita fyysisesti puolestasi, niitä käsitellään sijainteina. Varastosovelluksia ovat suoratoimitussovellukset, kolmannen osapuolen logistiikkapalvelut ja mukautetut jakelupalvelut. Sovellus voi esimerkiksi olla varasto, joka jakelee tilauksia puolestasi. Sijaintisovellukset luetellaan Sovellus ja mukautetut jakelupaikat -osiossa Sijainnit-asetuksissa. Vaikka näitä sovelluksia käsitellään, kuten sijainteja, niitä ei huomioida sijaintien määrän rajoituksessa.

Luo ja muokkaa sijainteja

Toimintovaiheet:

Kun olet luonut sijainnin, se lisätään jakelun prioriteettilistan loppuun.

Sijaintien deaktivoiminen ja uudelleenaktivoiminen

Voit deaktivoida sijainnin väliaikaisesti tai pysyvästi, jos et halua myydä, jaella tai varastoida tuotteita tässä sijainnissa.

Kun deaktivoit sijainnin, se ei enää näy suodattimissa ja valikoissa, et voi enää hallita tai siirtää varastoja sijainnissa, etkä voi käyttää sitä oletussijaintinasi. Sinulla on aina oltava vähintään yksi aktiivinen sijainti.

Deaktivoituja sijainteja ei huomioida sijaintirajoituksessa.

Et voi deaktivoida sijaintia, joka on yksityinen tai kolmannen osapuolen sovellus. Poista sen sijaan sovellus.

Et voi ottaa pois käytöstä sijaintia, joka on tällä hetkellä määritetty oletussijainniksesi. Sinun on ensin muutettava oletussijainti toiseksi.

Ennen kuin voit poistaa sijainnin käytöstä, sinun on viimeisteltävä kaikki siihen liittyvät tilaukset ja siirrot ja ohjata ne toiseen sijaintiin. Jos et toimi näin, sinua kehotetaan jakelemaan tilaukset ja osoittamaan varastomäärät uudelleen.

Jos sijainnin käytössä on POS Pro -tilaussopimus, sinun on muutettava sijainti POS Lite -sopimukseen, ennen kuin voit poistaa sen käytöstä.

Toimintovaiheet:

Jos haluat aktivoida sijainnin uudelleen, käy samat vaiheet läpi, mutta vapauta Aktivoi sijainti uudelleen.

Poista sijainteja

Jos et enää halua myydä tai jaella sijainnista tai varastoida tuotteita sijaintiin, voit poistaa sen pysyvästi.

Vanhat tiedot tallennetaan raportointia varten.

Ennen kuin voit poistaa sijainnin, sinun täytyy deaktivoida se.

Toimintovaiheet:

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?