Toimipaikkojen määrittäminen

Toimipaikkojen suurin mahdollinen määrä riippuu kauppasi Shopify-tilaussopimuksesta:

• Shopify Starter - 2
  • Shopify Lite - 3
  • Basic Shopify - 4
  • Shopify - 5
  • Advanced Shopify - 8
  • Shopify Plus – 50

Jos deaktivoit sijainteja, niitä ei lasketa mukaan sijaintirajoitukseesi. Löydät oman sijaintirajoituksesi ja käyttämiesi sijaintien määrän Sijainnit-asetussivulla.

Jos käytät sovelluksia, jotka varastoivat tuotteita fyysisesti puolestasi, niitä käsitellään sijainteina. Varastosovelluksia ovat suoratoimitussovellukset, kolmannen osapuolen logistiikkapalvelut ja mukautetut jakelupalvelut. Sovellus voi esimerkiksi olla varasto, joka jakelee tilauksia puolestasi. Sijaintisovellukset luetellaan Sijainnit-asetuksissa Sovellus ja mukautetut jakelusijainnit -osiossa. Vaikka näitä sovelluksia käsitellään sijainteina, niitä ei huomioida sijaintien määrän rajoituksessa.

Joidenkin jakelusovellusten avulla voit käyttää hajautettua varastoa, joka mahdollistaa tuotteen varaston hallinnoimisen osittain kaupoissa ja osittain jakelusovelluksen avulla. Jos hallinnoit tuotteen varastoa käyttämällä jakelusovellusta, joka ei salli hajautettua varastoa, et voi varastoida tuotetta myös kauppasi sijainneissa.

Luo ja muokkaa sijainteja

Tee näin:

Kun olet luonut sijainnin, se lisätään jakelun prioriteettilistan loppuun.

Sijaintien deaktivoiminen ja uudelleenaktivoiminen

Voit deaktivoida sijainnin väliaikaisesti tai pysyvästi, jos et halua myydä, jaella tai varastoida tuotteita tässä sijainnissa.

Kun deaktivoit sijainnin, se ei enää näy suodattimissa ja valikoissa, et voi enää hallita tai siirtää varastoja sijainnissa, etkä voi käyttää sitä oletussijaintinasi. Sinulla on aina oltava vähintään yksi aktiivinen sijainti.

Deaktivoituja sijainteja ei huomioida sijaintirajoituksessa.

Et voi deaktivoida sijaintia, joka on yksityinen tai kolmannen osapuolen sovellus. Poista sen sijaan sovellus.

Et voi ottaa pois käytöstä sijaintia, joka on tällä hetkellä määritetty oletussijainniksesi. Sinun on ensin muutettava oletussijainti toiseksi.

Ennen kuin voit poistaa sijainnin käytöstä, sinun on viimeisteltävä kaikki siihen liittyvät tilaukset ja siirrot ja ohjata ne toiseen sijaintiin. Jos et toimi näin, sinua kehotetaan jakelemaan tilaukset ja osoittamaan varastomäärät uudelleen.

Jos sijainnin käytössä on POS Pro -tilaussopimus, sinun on muutettava sijainti POS Lite -sopimukseen, ennen kuin voit poistaa sen käytöstä.

Tee näin:

Jos haluat aktivoida sijainnin uudelleen, käy samat vaiheet läpi, mutta vapauta Aktivoi sijainti uudelleen.

Poista sijainteja

Jos et enää halua myydä tai jaella sijainnista tai varastoida tuotteita sijaintiin, voit poistaa sen pysyvästi.

Vanhat tiedot tallennetaan raportointia varten.

Ennen kuin voit poistaa sijainnin, sinun täytyy deaktivoida se.