Sette opp utsalgsstedene dine

Det maksimale antallet lokalisasjoner du kan ha avhenger av butikkens Shopify-abonnement:

  • Shopify Lite – 3
  • Basic Shopify – 4
  • Shopify – 5
  • Advanced Shopify – 8
  • Shopify Plus – 20 (Kontakt brukerstøtte for Plus dersom du trenger mer enn 20 utsalgssteder.)

Lokalisasjoner du deaktiverer teller ikke mot lokalisasjonsgrensen. Du finner lokalisasjonsgrensen og hvor mange du har brukt på innstillingssiden for Lokalisasjoner.

Hvis du bruker apper som fysisk oppbevarer lagerbeholdning for deg, behandles de som lokalisasjoner. Lagerbeholdningsapper inkluderer direktefraktingsapper, tredjepartslogistikktjenester og tilpassede oppfyllelsestjenester. En app kan for eksempel være et lager som oppfyller varer på dine vegne. Lokalisasjonsapper er oppført i Lokalisasjoner-innstillingene i seksjonen App- og tilpassede oppfyllelsestjenester. Selv om disse appene behandles som lokalisasjoner, teller de ikke mot lokalisasjonsgrensen.

Opprett og endre steder

Trinn:

Etter du har opprettet en plassering blir den lagt til i bunnen av prioriteringslisten for sluttføring.

Deaktiver og aktiver steder på nytt

Du kan deaktivere en lokalisasjon midlertidig eller permanent hvis du ikke ønsker å selge, oppfylle eller lagerføre varer ved denne lokalisasjonen.

Når du deaktiverer en lokalisasjon, vises den ikke lenger i filtre og menyer, du kan ikke lenger administrere eller overføre lagerbeholdning i lokalisasjonen, og du kan ikke bruke den som standardlokalisasjon. Du må alltid ha minst én aktiv lokalisasjon.

Deaktiverte steder teller ikke mot stedsgrensen din.

Du kan ikke deaktivere en lokalisasjon som er en privat eller tredjepartsapp. Fjern appen i stedet.

Du kan ikke deaktivere lokalisasjonen som for øyeblikket er angitt som standardlokalisasjon. Du må først endre standardlokalisasjonen til en annen lokalisasjon.

Før du deaktiverer en lokalisasjon må du fullføre alle bestillinger og overføringer som er tilordnet den, og tilordne dem til en annen lokalisasjon. Hvis du ikke gjør dette vil du bli bedt om å innfri bestillingene, og lagerantallet vil bli tilordnet på nytt.

Hvis lokalisasjonen har POS Pro-abonnementet må du endre lokalisasjonen til POS Lite-abonnementet før du kan deaktivere det.

Trinn:

Hvis du vil aktivere stedet på nytt, går du gjennom de samme trinnene, men klikker på Aktiver sted på nytt.

Slett steder

Hvis du ikke lenger ønsker å selge fra, oppfylle fra eller oppbevare lagerbeholdning på et sted, kan du slette det permanent.

Historiske data lagres til rapporteringsformål.

Før du kan slette en lokalisasjon må du deaktivere den.

Trinn:

Er du klar til å begynne å selge med Shopify?

Prøv det gratis