Tilordne lagerbeholdning til utsalgssteder

Hvis butikken din har flere steder, vises lagerbeholdningen på hvert sted på detaljsiden for hvert produkt.

Når du oppretter et produkt, lagres produktet på ett sted; butikkens fraktopprinnelse. Du kan endre listen over steder som lagrer produktet og justere lager beholdningsnivåene for produktet på hvert sted, med følgende begrensninger:

• Alle produktene må oppbevares på minst ett sted.
  • Du kan ikke fjerne lagerbeholdningsprodukter fra steder som har oppfylte bestillinger eller overføringer som krever lagerbeholdning for dette produktet.

Hvis du har behov for å oppdatere lagerbeholdningen for mange produkter på tvers av utsalgssteder, bruker du en CSV-fil.

Endre listen over steder som lagrer et produkt

Hvis du fjerner et sted fra listen over steder som lagrer et produkt, blir lagerantallet på dette stedet slettet.

Steg:

Lagre produkter på steder ved hjelp av masseredigering

Du kan endre stedene som lagrer et produkt ved å bruke masseredigering på Lagerbeholdning-siden.

Steg:

1. Gå til Produkter > Lagerbeholdning.

2. Velg et sted.

3. Bruk avmerkingsboksene til å velge ett eller flere produkter.

4. Klikk på Rediger varianter.

5. Valgfritt: I masseredigering klikker du på Legg til felt og legger til felt for stedene du vil lagre produktene i.

6. I cellene i masseredigeringsprogrammet aktiverer eller deaktiverer du krysset for Lagerfør ved denne lokalisasjonen. Du kan også oppdatere antall ved å klikke på lagerbeholdningen ved hver lokalisasjon.

7. Klikk på Lagre.

For generell veiledning om hvordan du bruker masseredigering, kan du se Masseredigering av produkter og varianter. Instruksjonene for produkter gjelder også for masseredigering av lagerbeholdning.