Tildeling af lager til lokationer

Hvis din butik har flere lokationer, vises lagerbeholdningen for hver lokation på detaljesiderne for hvert produkt.

Når du opretter et produkt, lagerføres produktet på én lokation: din butiks forsendelsesoprindelse. Du kan ændre listen over lokation, der har produktet på lager, og du kan justere lagerniveauerne for produktet på hver lokation med følgende begrænsninger:

• Alle produkter skal lagerføres på mindst én lokation.
  • Du kan ikke fjerne produkter fra lageret på lokationer med ubehandlede ordrer eller overførsler, som kræver, at det pågældende produkt er på lager.

Brug en CSV-fil, hvis du har brug for at opdatere lagerantallene for et stort antal produkter på flere lokationer.

Rediger listen over lokationer, der har et produkt på lager

Hvis du fjerner en lokation fra listen over lokationer, som har et produkt på lager, vil lagerantallet på den pågældende lokation blive slettet.

Fremgangsmåde:

Opfyld produkter på lokationer ved hjælp af programmet til masseredigering

Du kan ændre de lokationer, som har et produkt på lager, ved at bruge programmet til masseredigering på siden Lager.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Lager.

2. Vælg en lokation.

3. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge ét eller flere produkter.

4. Klik på Rediger varianter.

5. Valgfrit: Klik på Tilføj felter i programmet til masseredigering, og tilføj felter for de steder, hvor du vil lagre produkter.

6. I cellerne i programmet til masseredigering skal du markere eller fjerne markeringen af Lagerbeholdning for denne lokation. Du kan også opdatere antallene, som vist i dette eksempel:

Eksempel på lagerføring på en lokation

7. Klik på Gem.

Du kan se generel vejledning til brug af programmet til masseredigering under Masseredigering af produkter og varianter. Vejledningen til produkter gælder også for masseredigering af lagerbeholdning.