Tildeling af lager til lokationer

Hvis din butik har flere lokationer, vises lagerbeholdningen for hver enkelt lokation på siden Lager. Lagerbeholdningen vises også i programmet til masseredigering af lager, i CSV-filer for lager og på siden med oplysninger for hvert enkelt produkt.

Når du opretter et produkt, lagerføres produktet på alle lokationer som standard. Du kan ændre listen over lokationer, der lagerfører produktet, og justere lagerniveauerne for produktet på hver lokation med følgende begrænsninger:

• Alle produkter skal lagerføres på mindst én lokation.
  • Du kan ikke fjerne produkter fra lageret på lokationer med ikke-klargjorte ordrer eller overførsler, som kræver, at det pågældende produkt er på lager.

Hvis du har brug for at opdatere lagerantallene for et stort antal produkter på flere lokationer, kan du bruge en CSV-fil.

Rediger listen over lokationer, der har et produkt på lager

Hvis du fjerner en lokation fra listen over lokationer, som har et produkt på lager, vil lagerantallet på den pågældende lokation blive slettet.

Fremgangsmåde:

Opfyld produkter på lokationer ved hjælp af programmet til masseredigering

Du kan ændre de lokationer, som har et produkt på lager, ved at bruge programmet til masseredigering på siden Lager.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Lager.

2. Vælg den lokation, der lagerfører de produkter, du vil redigere. Produkter, der ikke lagerføres på en lokation, vises ikke på listen over lagerbeholdning for denne lokation.

3. Markér de produkter, du vil ændre.

4. Klik på Rediger varianter.

5. Klik på Tilføj felter i programmet til masseredigering, og tilføj felter for de lokationer, hvor du vil lagerføre produkterne.

6. I cellerne i programmet til masseredigering skal du markere eller fjerne markeringen af Lagerbeholdning for denne lokation. Du kan også opdatere antallene ved at klikke på lagerantallet på hver lokation.

7. Klik på Gem.

Få mere at vide om masseredigering af produkter og varianter. Vejledningen til produkter gælder også for masseredigering af lagerbeholdning.