Markedsføring og rabatter

Når du lancerer din butik, er det vigtigt at øge trafikken og konvertere besøgende til kunder. Uanset om du sælger online eller personligt, kan udarbejdelse af en markedsføringsplan hjælpe dig med at vælge markedsføringstaktikker, som er rigtige for din butik.

Der er mange værktøjer, som kan hjælpe dig med markedsføring af din Shopify-butik. Du kan se markedsføringsanbefalinger og oprette markedsføringskampagner direkte på siden Markedsføring i Shopify-administratoren. Hvis du sælger dine produkter i en webshop, kan du forsøge at forbedre SEO for at hjælpe kunderne med at finde din webshop i søgemaskiner, dele dine produkter på sociale medier eller automatisere nogle af dine markedsføringsopgaver ved hjælp af Kit. Du kan også konfigurere rabatkoder, som kunderne kan bruge i din webshop eller på dine detailsalgssteder.

Bemærk: Shopify Support kan ikke hjælpe dig med at konfigurere tredjepartstjenester såsom konti på sociale medier eller annoncering. I stedet skal du kontakte hjælpecenteret for den tjeneste, som du forsøger at bruge.

In this section