Administration af dine brandingmaterialer

Du kan føje dine brandingmaterialer til siden med indstillinger for dit Brand og bruge dem på tværs af flere apps og salgskanaler. Du kan f.eks. tilføje et logo, som vises i salgskanalerne Webshop og Shop. Du behøver ikke at opsætte dine brandingmaterialer for alle salgskanaler og apps enkeltvist.

Overvejelser i forbindelse med brug af brandingmaterialer

Gennemgå følgende overvejelser, inden du begynder at tilføje dine brandingmaterialer:

• De brandingmaterialer, som du opsætter på siden med indstillinger for dit Brand, er kompatible med følgende salgskanaler og apps:

• Brandingmaterialer er ikke altid kompatible med tilpassede temaer. Hvis dit tema ikke er kompatibelt, kan du ansætte en Shopify-ekspert til at gøre dit tilpassede tema kompatibelt med brandingmaterialerne.

• Hvis du allerede har nogle brandingmaterialer i salgskanalen Webshop, kan du automatisk føje dem til siden Brand fra Webshop.

Brandmaterialer

Du kan tilføje og administrere forskellige brandingmaterialer. Gennemgå følgende tabel, der giver et overblik over alle brandingmaterialer:

Brandmaterialer
Brandingmaterialer Beskrivelse
Standardlogo Et logo, der bruges til de mest almindelige logoapplikationer. Et godt logo er synonymt med dit butiksnavn og skabt med dit brands primære farver. Du skal bruge filformatet PNG eller JPEG med dimensioner på mindst 520 x 520 px.
Kvadratisk logo En alternativ version af dit standardlogo, der passer til et kvadratisk format. Dette logo bruges, når pladsen omkring logoet har formateringsbegrænsninger, f.eks. profilbilleder. Du skal bruge filformatet PNG eller JPEG med dimensioner på mindst 520 x 520 px.
Primære farver Dit brands primære farver, f.eks. de farver du bruger i din webshop eller på sociale medier. Disse farver repræsenterer dit brand og design. Du kan have to primære farver og én kontrastfarve.
Sekundære farver De understøttende farver, der bruges til fremhævelser og yderligere detaljer. Du kan have to sekundære farver og én kontrastfarve.
Coverbillede Et hovedbillede, der understøtter og formidler dit brand i profilbilleder og apps. Dette billede hjælper med at illustrere dit brands historie. Du skal bruge filformatet PNG eller JPEG med dimensioner på mindst 1920 x 1080 px.
Slogan Din brandmeddelelse eller dit slogan, som beskriver dit brand eller produkter. Et slog bruges ofte sammen med dit logo på SoMe-profiler og i markedsføringskampagner. Dit slogan kan bestå af op til 80 tegn.
Kort beskrivelse En beskrivelse af dit brand eller din virksomhed, som ofte bruges i info og opslag. Føj din virksomheds formålsbeskrivelse til din korte beskrivelse, så dine kunder bedre kan relatere til dit brand og dine kerneværdier. Din korte beskrivelse kan bestå af op til 150 tegn.

Du kan oprette dine brandingmaterialer gratis. Få mere at vide om gratis værktøjer, du kan bruge til at køre din virksomhed.

Tilføj dine brandingmaterialer

Du kan tilføje de brandingmaterialer, du vil bruge på tværs af dine salgskanaler og apps.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Brand i Shopify-administratoren.
  2. Valgfrit: Hvis du allerede har brandingmaterialer i salgskanalen Webshop, og du ønsker at føje dem til siden Brand, skal du klikke på Tilføj aktiver fra webshop.
  3. Tilføj dit brands logoer i afsnittet Logoer:

• Klik på Tilføj et standardlogo, og upload derefter et logo fra din enhed.
    • Klik på Tilføj et kvadratisk logo, og upload derefter et logo fra din enhed.
  4. I afsnittet Farver kan du tilføje og vælge dit brands primære og sekundære farver samt kontrastfarver.

5. Klik på Tilføj coverbillede i afsnittet Coverbillede, og vælg derefter et eksisterende billede eller upload et nyt billede fra din enhed.

6. Angiv din brandmeddelelse i afsnittet Slogan.

7. Angiv en kort beskrivelse af din virksomhed i afsnittet Kort beskrivelse.